Orangina draga, zao mi je zbog stresa koji si dozivjela, vjerujem da si bila prestravljena..
Dazi i ostale cure.. ovako, meni vrag nije dao mira i isla sam s malcem do pedijatrice. U 20 dana dobio 750 i to je ok. Sto se koze i osipa tice, kaze mi ovako: ima suhu kozu, kupajte ga u uljnom losionu ili obicnoj vodi s par kapi maslinovog ulja. S obzirom da je dobio na tezini, a to je valjda najvazniji pokazatelj napredovanja, nema mjesta panici unatoc dugotrajnom bljuckanju. Kaze da je moguce da ima suhu kozu i od tuda sve to. A moguce da se jos i cisti nakon poroda. Ona ga jos ne bi slala na dodatne pretrage. Ja bih osobno sve istestirala, ali nakon prvog pregleda sam imala razloga vjerovati da je savjesna, pa cu joj i sad vjerovati. Kazu: strpljen - spasen
Dazi, ako ti malena malo jede a dobiva na kilazi, ja se ne bi brinula. Anegdota.. ja sam s 3 mjeseca jela po 20, 30 ml svaka 3 do 4 sata.. i uredno sam narasla u klipacu.
Aymee
Neka si otisla da si mirna :)
Oooo pa maleni je bas super dobio, bravo cvrcak mali :D hihihi
Drzim fige da prodje osipic i prestane bljuckanje. Mozda da mu promijenis bocicu, hmm. Moja ima dr brown's i manje stuca, ne bljucka,itd .
Je da na pocetku je bas i nije htjela jer ne curi kao iz normalnih, ali evo sad se vec navikla i uziva u njoj :) ne treba dijete niti niti podrignuti s tom bocicom, ali svejedno je dizem da podrigne.
Neka si otisla da si mirna :)
Oooo pa maleni je bas super dobio, bravo cvrcak mali :D hihihi
Drzim fige da prodje osipic i prestane bljuckanje. Mozda da mu promijenis bocicu, hmm. Moja ima dr brown's i manje stuca, ne bljucka,itd .
Je da na pocetku je bas i nije htjela jer ne curi kao iz normalnih, ali evo sad se vec navikla i uziva u njoj :) ne treba dijete niti niti podrignuti s tom bocicom, ali svejedno je dizem da podrigne.
Ma on puno i hlapljivo popapa, a mi smo na Avent natural od 1. dana. Te su slicne..
Nadam se da ce se i kod vas sve to proci, mozda zaista treba vremena i mozda dizemo paniku bzvz.. Najgore je to sto smo okruzeni svim mogucim sredstvima informiranja pa radimo nekad od buhe slona. Jer po mojoj pedi su oni premali, ako napreduju, za dodatne pretrage. Ta prva tri mjeseca su mali njezni cvjetici i jos se uce na ovaj svijet.. Ako ti malena dobro napreduje, vesela je, ne cese se, mozda da joj i ti pokusas dati vremena.. Mene je pedi umirila a isto sam bila zabrinuta.
I da, ne zaboravi, Frau ce me dopuniti, da imamo jarcice koji inace imaju osebujan karakter i tvrdoglavci su.. mama mi jarcica pa kazem iz iskustva, hahahaha.. 😜
Aymee
Orangina, bas mi je zao. Uzasan stres. Meni ju je sogorica tako pokrila pa sam odmah regairala. Malena mi je premala za vrecu, pa ju pokrivam dekicom, i bas pazim da ide ispod rukica...
Znam da ti je tesko, nazalost nije niti muz kriv :(
Proci ce te taj grozan osjecaj. Drzi se
Mirjanos, ostavis joj rukice nepokrivene? I pluca ? Pitam jer jos ne znam kako to ide 😁
A jooj sta me sve ceka... vidim na drugoj grupi da se curke sa sjetom prisjecaju trudnoce 😊 meni je super u trudnoci, ali nekako sam spremna i na korak dalje...
Jarcici, da velika tvrdoglavost ali i ambicija!!! Tako da nema panike ako ih pustos da nadu svoj put u zivotu 😉 vrlo tradicionalni i brinu o obitelji i bliznjima.
Osjecam da te pedica smirila, a to je najvaznije u ovoj fazi 😙
url=https://lilypie.com]
Mirjanos, ostavis joj rukice nepokrivene? I pluca ? Pitam jer jos ne znam kako to ide 😁
A jooj sta me sve ceka… vidim na drugoj grupi da se curke sa sjetom prisjecaju trudnoce 😊 meni je super u trudnoci, ali nekako sam spremna i na korak dalje…
Jarcici, da velika tvrdoglavost ali i ambicija!!! Tako da nema panike ako ih pustos da nadu svoj put u zivotu 😉 vrlo tradicionalni i brinu o obitelji i bliznjima.
Je Frau, umirila me.. meni je u biti najvaznije da napreduje.. a zbljuckani bodiji me ne brinu. Dijete se jako dobro zna zabavljati dok bljucka, tad se cesto budala mala smije..
Trudnoca, da, fali.. sto je Dazi napisala, mogla sam sve sto sam i koliko htjela. Znala sam, ako idemo nekome tko mi nije zabavan odglumiti da sam umorna i nitko se nije ljutio.. hahaha..
Aymee
Orangina-vjerujem da si bila prestravljena.. svako bi bio u takvoj situaciji.. Sve je dobro proslo hvala bogu…
url=https://lilypie.com]
A jooj sta me sve ceka… vidim na drugoj grupi da se curke sa sjetom prisjecaju trudnoce 😊 meni je super u trudnoci, ali nekako sam spremna i na korak dalje…
Je Frau, umirila me.. meni je u biti najvaznije da napreduje.. a zbljuckani bodiji me ne brinu. Dijete se jako dobro zna zabavljati dok bljucka, tad se cesto budala mala smije..
Trudnoca, da, fali.. sto je Dazi napisala, mogla sam sve sto sam i koliko htjela. Znala sam, ako idemo nekome tko mi nije zabavan odglumiti da sam umorna i nitko se nije ljutio.. hahaha..
I da, cesto su im rukice i pluca otkriveni, vazno da im je trbuscic topal. A moj blucko, bas sam ga gledala neki dan, kad sam mu pokrila rukice sam ih je galantno izvukao.. a nocu mu ih ja otkrijem da dekicu ne navuce preko glavice..
Aymee
Joj moja malena automatski vadi ruke iz dekice heheh
Da da,moja je jarcic na mene hahhaha
Ma nisam uopce vise pametna sta da radim. Ali stvarno. Izludit cu. Najvise me smeta jer niti jedan obrok ona ne pojede do kraja. To su svaki put bitke ahh nznm.
Joj moja malena automatski vadi ruke iz dekice heheh
Da da,moja je jarcic na mene hahhaha
Ma nisam uopce vise pametna sta da radim. Ali stvarno. Izludit cu. Najvise me smeta jer niti jedan obrok ona ne pojede do kraja. To su svaki put bitke ahh nznm.
Nemoj se oko toga brinuti ako napreduje. Neke bebe kao i ljudi jedu manje, neke vise. Ne znam, pada mi na pamet, koju velicinu sisaca koristis? Ako si kao mi, a moramo biti na najmanjem zbog hlapljivosti, mozda joj je tesko vuci.
I da, osipic i suha koza im moze biti i od suhog zraka.. zao mi je sto nemas nasu pedijatricu.. 😯 zena bas umiri..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji