Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    26. Veljača 2018. 11:26

Tea0801

Haha Frau,tek te ceka ono pravo!! :)
    Evo, moji mali miševi se probudili u 4 oboje! :) Manji presvlacenje, papanje i spavanje, a veci je nesto njurgao,ali je zaspao brzo. A ja od 5 i po po standardu u akciji! :) Sad mali spava,a veci luduje po kuci!! :)

Joj Tea, divim ti se s ta dva mala cuda.. Meni se pocne spavati kad se ovaj mali probudi. Tad bi ja spavala.. Inace sam velika spavalica.

Aymee

-Tea-
    26. Veljača 2018. 11:56

Aymee

Tea0801

Evo, moji mali miševi se probudili u 4 oboje! :) Manji presvlacenje, papanje i spavanje, a veci je nesto njurgao,ali je zaspao brzo. A ja od 5 i po po standardu u akciji! :) Sad mali spava,a veci luduje po kuci!! :)

Joj Tea, divim ti se s ta dva mala cuda.. Meni se pocne spavati kad se ovaj mali probudi. Tad bi ja spavala.. Inace sam velika spavalica.

Ma ja sam jos na faksu navikla funkcionirati sa 4 sata sna tako da mi nije problem.. a imam srece da cim legnem u par minuta zaspim…

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    26. Veljača 2018. 12:03

Tea0801

Aymee

Tea0801

Ma ja sam jos na faksu navikla funkcionirati sa 4 sata sna tako da mi nije problem.. a imam srece da cim legnem u par minuta zaspim…

Uh, ja mogu na prste izbrojati koliko sam puta legla i zaspala. Jos sam se razmazila u trudnoci i spavala po 9 sati u komadu.. 😆

Aymee

-Tea-
    26. Veljača 2018. 12:21

Aymee

Tea0801

Aymee

Tea0801

Uh, ja mogu na prste izbrojati koliko sam puta legla i zaspala. Jos sam se razmazila u trudnoci i spavala po 9 sati u komadu.. 😆

Ja sam u trudnoci nastavila buđenje u 5.30 kao dok sam radila. Skuham kavu i napravim dragom marendu za na posao i poslije bih legla dok se nebi vani razdanilo, a sad ni ne legnem nego odem radit nesto dok klinci spavaju.

26. Veljača 2018. 12:54

Hej hej zene. Nisam spavalica, ali volim odspavat barem 7 sati inace bas i me funkcioniram,ali evo silom prilika sad funkcioniram i sa puno manje. I kad sam bila na fakultetu, da ne znam kakav ispit imam, u 22h ja idem spavati, jer moram jednostavno biti naspavana,inace nista od mene :))
    Evo javljam vam novosti za osipic moje curice, izgleda da je preosjetljiva na laktozu,pa sad moramo mijenjati hranicu, pa cemo vidjeti kroz 2-3 tjedna rezultate. 

26. Veljača 2018. 12:55

Jaoooo ja fulala grupu, ali dobro i pvdje smo si svoje hehehe :)))

• Frau_Mund6
    26. Veljača 2018. 17:51

Evo novosti! Sve uredu, ctg uredan.. trudova nema. U petak idem na uvz a u ponedjeljak na pregled ako se prije ne rodim. Bila sam gotova za manje od  1.5h 😉 

Mela
    26. Veljača 2018. 18:44

Frau_Mund6

Evo novosti! Sve uredu, ctg uredan.. trudova nema. U petak idem na uvz a u ponedjeljak na pregled ako se prije ne rodim. Bila sam gotova za manje od 1.5h 😉

Jos malo Frau, I brzo se mazis s svojom mrvicom. Ajme jos 11 dana

• Frau_Mund6
    26. Veljača 2018. 18:45

Dazi, super da ste otkrili u cemu je problem 😊 puno klinaca ima problem s laktozom... osim toga mi smo jedina vrsta koja pije tude mlijeko... 

• Frau_Mund6
    26. Veljača 2018. 18:47

Da, jos 11 do termina... stvarno malo ostaje 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.