Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    27. Veljača 2018. 21:27

Dazi, koliko sam pohvatala ona pojede 500 ml, meni se to i ne cini bas tak malo... jesi primjetila po robici da raste? Mislim da nije nuzno da pojede ono sto pise na kutiji... bitno je da je sita i da se razvija 😉

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    27. Veljača 2018. 21:31

Ja sam mjerila temperaturu u spavacoj ujutro kko 15 je. Malo me zabrinjava da to bebi nebi bilo nisko... u dnevnoj mi je termostat i tu je 18, ali stan je dosta velik... nadam se da dok rodim i izadem izadem iz bolnice da ce i vrijeme biti toplije. Meni je nenormalno grijat nocu 🤔

-Tea-
    28. Veljača 2018. 04:28

Frau_Mund6

Ja sam mjerila temperaturu u spavacoj ujutro kko 15 je. Malo me zabrinjava da to bebi nebi bilo nisko… u dnevnoj mi je termostat i tu je 18, ali stan je dosta velik… nadam se da dok rodim i izadem izadem iz bolnice da ce i vrijeme biti toplije. Meni je nenormalno grijat nocu 🤔

Mi imamo centralno na plin i grijemo dan i noc kad  je ovako ledeno i bude 20-22 jer je kuca velika.. Manjeg zabundam po noci jer visim da mu hude hladno a veceg ni ne pokrivam jer se preznoji ako da… 

• Aymee
    28. Veljača 2018. 08:12

Dazi, zaboravila sam jucer napisati, Frau me podsjetila.. mislim da i na kutiji pise da su kolicine prosjecne i da moze biti odstupanja i to je normalno. Ne brini oko kolicine. Gledaj s te strane da znas koliko je pojela, mame koje doje ne znaju pa se vode samo s napretkom. Javi kako je dns proslo kod pedi. 

Aymee

• Frau_Mund6
    28. Veljača 2018. 08:44

Tea, vidket cu kad se beba rodi, ako nastavi ova hladnoca morat cu i ja grijat nocu... imam 3 vanjske srane pa valjda nocu ohladi..  jutros je bilo 16 C, ali meni to odgovara... 
    Inace preko dana je 21 i to mi je super!!! Znam da nam gosti uvijek vele da ke prohladno ali meni je taman 😉 
    Probudila sam se jutros u 4.30 i od tada se okrecem u krevetu... spavanja mi je dosta za 3-4h. Nadam se da ce mi biti i kad rodim 😉 

28. Veljača 2018. 09:12

Ne vodim se onime sto pise na kutiji, jer od samog pocetka ona ne jede po onome sto pise na kutiji. 
    Nego je jedan gastroenterolog pedijatar rekao jednoj zeni formulu po kojoj se izracuna koliko bi ml dijete trebalo pojesti, i moja misica bi trebala pojesti 700ml. Nznm. Vidjeti cu danas sa doktoricom sta cemo. Nadam se da cemo naci neko rjesenje i da ce cura poceti fino jesti s apetitom heheh :))

• Mirjanos
    28. Veljača 2018. 09:43

Curke, zadnja 2 dana muci me neka virozica, normalno dojim i beba je ok. Medutim, ja se dosta loshe osjecam. Imafe kakvu preporuku da li popiti kakvu tableticu da brze prode?
    Inace pijem kamilicu i mentu... 

• Aymee
    28. Veljača 2018. 09:43

Dazi

Ne vodim se onime sto pise na kutiji, jer od samog pocetka ona ne jede po onome sto pise na kutiji.
    Nego je jedan gastroenterolog pedijatar rekao jednoj zeni formulu po kojoj se izracuna koliko bi ml dijete trebalo pojesti, i moja misica bi trebala pojesti 700ml. Nznm. Vidjeti cu danas sa doktoricom sta cemo. Nadam se da cemo naci neko rjesenje i da ce cura poceti fino jesti s apetitom heheh :))

Javi svakako je li misica napredovala. I da, ne mora beba svaki mjesec dobiti 1 do 2 kg. Neka dobije minimum i raste, to je idealno. Ako je napredovala, ja se ne bi zamarala tim formulama nego ju pustila da papa koliko i kad hoce. Isto tako, ako popije caja ili vode, moguce da ju to zasiti malo..

Aymee

• Bubamara86
    28. Veljača 2018. 09:53

Orangina, koji stres, bas mi je zao, mislim da ni ja ne bih spavala danima, sto od soka sto od straha. Moja curka ne zeli spavati u vreci jer ne moze slobodno mrdati nogama pa je isto pokrivam dekom do ispod ruku i s rukama vani, a nogice jos s poplunom. Rukice joj znaju biti hladne preko noci, ali patronazna mi je rekla da to nije strasno i da su ruke ionako uvijek hladnije od tijela. Temperaturu drzimo preko dana oko 22, preko noci oko 20. 
    Dazi, je li ti curka zaspe na boci ili ne moze pojesti do kraja? Moja skoro nikada ne pojede odjednom sve, nego je kad prestane vuci podignem da podrigne i tako se razbudi, a onda joj dam ostatak. Kao sto cure kazu, svaka beba je individualna, neke jedu vise, a neke manje. Ali ako imas neki osjecaj da nesto nije u redu, inzistiraj s doktoricom da se to rijesi. Ipak si ti mama i bolje poznajes svoje dijete od nekoga tko ga vidi na par minuta. Sretno danas!

• Mirjanos
    28. Veljača 2018. 09:58

Frau_Mund6

Mirjanos, ostavis joj rukice nepokrivene? I pluca ? Pitam jer jos ne znam kako to ide 😁
    A jooj sta me sve ceka… vidim na drugoj grupi da se curke sa sjetom prisjecaju trudnoce 😊 meni je super u trudnoci, ali nekako sam spremna i na korak dalje…
    Jarcici, da velika tvrdoglavost ali i ambicija!!! Tako da nema panike ako ih pustos da nadu svoj put u zivotu 😉 vrlo tradicionalni i brinu o obitelji i bliznjima.
    Osjecam da te pedica smirila, a to je najvaznije u ovoj fazi 😙

Da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.