Rodila prije 12 dana, bole me bubrezi kao da opet prozivljavam one pocetne trudove.. savjeti, iskustva??
Meni je tako bilo zbog stezanja maternice. Pogotovo pri dojenju, tad je bilo jos izrazenija bol. Bas kao trudovi. Jel to stalno boli ili povremeno kroz dan?
Pa danas uhvatilo, bas kao trudovi, ali popustilo je nakon sat vremena lezanja.. zasad se nije vracalo, nadam se da ni nece :)
Hahaha nemam trudove… samo sam opisala kako mi to zvuci kad citam 😁 i kak me struh tog dijela koje dolazi… sve b7s znala na vrijeme Mirjanos 😚
Mi bumo skupa imale/neimale trudove.... 😂😂
I mene strah... ah...
Frau ti si iz Karlovca?
Cure mojedrage rodila se malena ramona sa 3,400 i 53 cm duga 😇😇😇😇 trudovi su me ubijali da nisam uzela epiduralnu onaj stalak bi na decka bacila 😂😂😂sve u svemu porod je na kraju prosao super :D
Cure moje drage, prije cca 2 sata na svijet je dosao nas mali Mate 3510 g i 52 cm!!! Porod je prosao odlicno, tata je bio savrsen i sve se odigralo u roku 3 sata bez rezanja, bez pucanja i sivanja!! :)
url=https://lilypie.com]
Cure mojedrage rodila se malena ramona sa 3,400 i 53 cm duga 😇😇😇😇 trudovi su me ubijali da nisam uzela epiduralnu onaj stalak bi na decka bacila 😂😂😂sve u svemu porod je na kraju prosao super :D
evo nas u isto vrijeme!!!! CESTITAAAM!!!!!!
url=https://lilypie.com]
Ninanix i Tea, koja sinkronizacija, post u isto vrijeme! 😀 Cestitam vam, brz oporavak zelim, puno zdravlja vama mamama i bebicama! Bas mi je drago da je super proslo!
Uhh koliko zimskih bebica sad imamo... ❤
Ajmeddd bravo zenee!!!
Ninanix i Tea cestitam!! Sto brzi oporavak vam zelim i svu srrcu!!!
Cure moje drage, prije cca 2 sata na svijet je dosao nas mali Mate 3510 g i 52 cm!!!Porod je prosao odlicno, tata je bio savrsen i sve se odigralo u roku 3 sata bez rezanja, bez pucanja i sivanja!! :)
Čestitke draga ❤
Sjecam se da taj dan kad sam rodila, kad su nas odveli u sobu, da nisam oka sklopila cijeli dan, pod dojmom i adrenalinom uhhhh...samo sam ga gledala i cuvala ☺ Natjerajte se da spavate cure, jer iduci dan sam bila koma, bez energije a beba treba mamu
Tea i Ninanix, cestitam objema. Sve najbolje vama i bebicama. Drago mi je da je sve proslo super.
Sortiraj odgovore
Najstariji