Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    06. Veljača 2018. 21:54

Moj prvi bebe je bio jako miran, a i danas je tako eto recimo, mirnija. To je na mene. Ovo koje sad nosim je dvaput na dan kao manijak se otima i gura, a onda opet mir. 
    Je li to baš neprestano mirna da je ne osjetiš ni u jedno doba dana ili?

• Mirjanos
    06. Veljača 2018. 22:07

Ja ti nju osjetim po noci, ali nekada niti tada... mozda spavam dok se mice. Preko dana rijetko ju osjetim. Nocas sam osjetila 2 puta.. bilo je super.

dea32
    06. Veljača 2018. 23:00

MamaTroje, konzum je kod ulogiranja preko multiplus carda slao kupon za paket pelena i kupon za djecju stednju u zabi sa 50 kn. To sam dobila 2015god za curu. Sad za decka nista. Ionako su u banani

• Ninanix
    07. Veljača 2018. 07:53

Moja bebacica je zasad mirna,kako je samo slatka rodila se s punooo kosice 😇😇😇 kako vasi bebaci?

-Tea-
    07. Veljača 2018. 08:00

Ninanix

Moja bebacica je zasad mirna,kako je samo slatka rodila se s punooo kosice 😇😇😇 kako vasi bebaci?

Moj je miran po danu, a po noci se cesce budi. Ali super je!! :) I da, imamo i mi kosicu i to dosta dugu!  :) 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    07. Veljača 2018. 08:10

Ninanix

Moj je miran po danu, a po noci se cesce budi. Ali super je!! :) I da, imamo i mi kosicu i to dosta dugu!  :) 

• Ninanix
    07. Veljača 2018. 08:34

Tea0801

Ninanix

Moj je miran po danu, a po noci se cesce budi. Ali super je!! :) I da, imamo i mi kosicu i to dosta dugu! :)

Kako ti je prosao porod?
    Gdje si radala? :)

• Frau_Mund6
    07. Veljača 2018. 09:42

Jutro cure!!! Kod nas je sve zabjelilo 😉 sad cu u setnju... 
    Mirjanos, moja isto po noci udara, nekad ju osjetim ujutro a nekam navecer kad se smirim. Vjerojatno nije nista, nema vise mjesta pa se umirila 😊😊

• Mirjanos
    07. Veljača 2018. 10:11

Frau_Mund6

Jutro cure!!! Kod nas je sve zabjelilo 😉 sad cu u setnju…
    Mirjanos, moja isto po noci udara, nekad ju osjetim ujutro a nekam navecer kad se smirim. Vjerojatno nije nista, nema vise mjesta pa se umirila 😊😊

Frau ti si meni tako smjesna 😁  vani se zabjelilo pa idem u setnju 😁😀

Ali mislim da cu i ja malo po Jarunu setati...jezero zna biti jako lijepo po snijegom.

-Tea-
    07. Veljača 2018. 10:24

Ninanix

Tea0801

Ninanix

Moj je miran po danu, a po noci se cesce budi. Ali super je!! :) I da, imamo i mi kosicu i to dosta dugu! :)

Kako ti je prosao porod?
    Gdje si radala? :)

Porod je prosao odlicno-svakoj bih pozeljela isti… Od ispadanja sluznog cepa do poroda je proslo tocno 3 h i 20 min. Rodila sam u Puli.  Nazalost-neznam ime babice koja mi je bila na porodu, ali HVALA JOJ I SVAKA JOJ CAST!!! Njoj mogu zahvaliti sto nisam rezana, a nisam ni puknula. Samo sam slusala njene upute…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.