Evo da se i ja javim malo. Rodila sam svoju curicu jučer u Petrovoj i evo sad se upoznajemo i oporavljamo. Bila je velika bebica. Porod je prošao, kako bi doktori rekli, prekrasno. Ja sam se otvorila 5 cm bez trudova i čim sam osjetila prve trudove da sinu nekim pravilnim intervalima krenuli prema bolnici. U bolnici su svi bili savršeni osim anesteziologice koji nije dobro odradila svoj posao. Dobila sam dve doze epiduralne, ali nisu bile učinkovite. Koma. Došla sam u 18:30h u bolnicu u 01h sam već držala maličku u rukama. Ako nekog nešto više zanima slobodno pitajte
Cestitam!
To ti je prvi porod? Ja bi da budem otvorena 5cm bez trudova :))))))
Jako bolilo?
Cestitam Hip_hopsica!!!!Mela hvala ti!
Dazi jel cure iz Umaga kupuju kolica u Trstu :))?
Draga ja koje znam ne kupuju, nego u sloveniji. Puno su jeftinija nego kod nas.
Osobno ne idem u Trst u kupovinu, ali mogu ti reci da su ti peg perego, inglesina i ostale talijanske marke jeftinije tamo i imas veci izbor. Meni je sestricna dala inglesina kosaru sa stalkom (pa bude i kosara i zipka) i autosjedalicu, pa smo mislili nadokupiti samo kostur i imamo kolica, i zbog toga smo gledali po italiji ducane, i ugl nismo mogli kupiti samo kostur, tj mogli smo ali je cijena bila 3500kn, a za 4200 sam kupila 3u1 bebetto koja sam htjela vec jako dugo. Pa ti mogu reci da je poboljnije,ali osobno nznm nikoga tko je kupovao pa da ti mogu konkretno reci
Dazi hvala ti!!!
Planiramo u Istru iduci vikend...pa cemo se onda zaletiti do Trsta :)
Evo, opet prijavljujem bolove… Kicma me danas zeza cijeli dan, a sad oko 9 i 15, 9 i po me pocelo stiskati… Pa cemo vidjeti kako ce se razvijati situacija… Javim vam se! Nadam se da je konacno TO TO!!!!!!!
url=https://lilypie.com]
Mirjanos nema na cemu 😁
Joj i ja sam bez trudova dosla na 5cm, a sa blagim, skoro kao da ih i nije bilo do 7cm. Onda je bilo malo bolnije,al nista strasno,i poslali me u radjaonu, pa su nakon dva sata probusili vodenjak i tad su poceli pravi bolovi i nakon sat i pol se rodila misica hehe 😁😊😊
Tea drzim fige!! Hihihi 🤗
Cestitam na curici :D
Tea0801 a nadam se da je hehe mene jos nista ne krece evo sad neki bolovi poceli u ledima kao grcevi me hvataju i neki grc u nozi me zeza vec 2 sata...cure drzite fige da me krene vise pa da i ja rodim svog andela 😇😇😇
Tea i Nananix, sretno objema. Neka krene vise i neka bude brzo gotovo..
Tea i Nananix, sretno objema. Neka krene vise i neka bude brzo gotovo..
Ja se isto nadam da ce brzo bit gotovo samo neka me ostave sutra i porode vise 😂😂😂
Cure drage, mene je sram javiti se da sam jos u jednom komadu… Ispada ko da zajebavam…
Sa prvim su poceli nepravilni bolovi/trudovi, pa nakon cca 2-3 sata su postali pravilni, i vrijeme se smanjivalo i to je bilo to… A sad krene bolit i sve jace i cesce i odjednom ništa… i ja idem spavati…
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji