Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninanix
    03. Veljača 2018. 14:43

Sutra moramo opet ic,valjda ce mi rec vise godpodicna danas cemo vas porodit ostat cete u bolnici mislim da bi najsretnija bila i onda se rasplakala kad bi krenula radat 😂😂😂 ma ide ti  na zivce vec malo baremnds ti kazu ajde dodite vi ljepo za 5 dana i porodit cemo vas ovako uff
    A da ajbe barem u puli imas sta vidit pa odes i do maca pa se izgustiras vec kad smo u zabiti 😂😂😂

MamaTroje
    03. Veljača 2018. 15:14

Tea, kišno. Najavljivali su na prognozi snijeg i nevrijeme i svašta, a od svega toga ništa. 

• Frau_Mund6
    03. Veljača 2018. 16:14

Mama troje, nisam bila sigurna ima li to veze sa bh, ali valjda je od trbuha... nemam bas neke kontrakcije, valjda od magnezija. 
    Kod nas pada snijeg sa kisom skoro cijeli dan, nista se ne lovi na cesti ali je onak idilicno!!! Napokon pada 😉

url=https://lilypie.com]

Hip_Hopsica
    03. Veljača 2018. 16:40

Evo da se i ja javim malo. Rodila sam svoju curicu jučer u Petrovoj i evo sad se upoznajemo i oporavljamo. Bila je velika bebica. Porod je prošao, kako bi doktori rekli, prekrasno. Ja sam se otvorila 5 cm bez trudova i čim sam osjetila prve trudove da sinu nekim pravilnim intervalima krenuli prema bolnici. U bolnici su svi bili savršeni osim anesteziologice koji nije dobro odradila svoj posao. Dobila sam dve doze epiduralne, ali nisu bile učinkovite. Koma. Došla sam u 18:30h u bolnicu u 01h sam već držala maličku u rukama. Ako nekog nešto više zanima slobodno pitajte

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

dea32
    03. Veljača 2018. 17:52

Hip_Hopsica

Evo da se i ja javim malo. Rodila sam svoju curicu jučer u Petrovoj i evo sad se upoznajemo i oporavljamo. Bila je velika bebica. Porod je prošao, kako bi doktori rekli, prekrasno. Ja sam se otvorila 5 cm bez trudova i čim sam osjetila prve trudove da sinu nekim pravilnim intervalima krenuli prema bolnici. U bolnici su svi bili savršeni osim anesteziologice koji nije dobro odradila svoj posao. Dobila sam dve doze epiduralne, ali nisu bile učinkovite. Koma. Došla sam u 18:30h u bolnicu u 01h sam već držala maličku u rukama. Ako nekog nešto više zanima slobodno pitajte

Cestitam! Sve najbolje tebi i curi..

MamaTroje
    03. Veljača 2018. 18:15

Hopsica, čestitke. :)

-Tea-
    03. Veljača 2018. 18:37

Cestike na bebici Hip_Hopsica!!!!! :)
    Kod nas pada snijeg, ali se slabo zadrzava na tlu jer je cijelu noc padala kisa pa je sve potopljeno…

• Mirjanos
    03. Veljača 2018. 18:56

Mela hvala ti!

Dazi jel cure iz Umaga kupuju kolica u Trstu :))?

• Frau_Mund6
    03. Veljača 2018. 19:23

Hip hopsica 😊 cestitam!!!! Samo se mazite i volite 😍

03. Veljača 2018. 20:01

Cestitam Hip_hopsica!!!!

Mirjanos

Mela hvala ti!

Dazi jel cure iz Umaga kupuju kolica u Trstu :))?

Draga ja koje znam ne kupuju, nego u sloveniji. Puno su jeftinija nego kod nas. 
    Osobno ne idem u Trst u kupovinu, ali mogu ti reci da su ti peg perego, inglesina i ostale talijanske marke jeftinije tamo i imas veci izbor. Meni je sestricna dala inglesina kosaru sa stalkom (pa bude i kosara i zipka) i autosjedalicu, pa smo mislili nadokupiti samo kostur i imamo kolica, i zbog toga smo gledali po italiji ducane, i ugl nismo mogli kupiti samo kostur, tj mogli smo ali je cijena bila 3500kn, a za 4200 sam kupila 3u1 bebetto koja sam htjela vec jako dugo. Pa ti mogu reci da je poboljnije,ali osobno nznm nikoga tko je kupovao pa da ti mogu konkretno reci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.