A znam da bebica mora van kako god,i da trebaa slusat te babice sta mi govore to su mi avi rekli,inace nisam za panicarit al neznam kako cu bas me pocinje panika uzasna hvatat i briznem u plac neunam sta bi 😨😨😨
Tea0801 a vjerujem da je tebi bar malo lakse jer si iz pule mi moramo svaki drugi dan iz umaga :/ :/
I ja sam iz umaga hehhe
Ma hajde nije strasno, ipsilonom se brzo dodje. A muz i ja smo usput svaki put malo prohodali po ducanima i tako hehe
A za porod vjerujem da te strah, i da panicaris. To je na neki nacin i normalno. Ali moras sama sa sobom popricati i shvatiti da je sada beba najbitnija, i da ako se ti budes gubila time stetis i bebi. Ako ne budes prodisavala, beba to osjeti i steti joj, i tako sve neke cinjenice. Barem sam ja tako, puno citala i samu sebe sam smirila na taj nacin. Uvijek ssm govorila da bez epiduralne ja necu roditi, na kraju sam rodila bez ikakvih lijekova, ni epiduralne ni iceg protiv bolova. Iako mi je puno znacila prisutnost muza. A ja sam ti inace bez praga boli, apsolutno sve me boli, i svi moji su se bojali kako cu ja to, ali su se na kraju svi iznenadili.

Sutra moramo opet ic,valjda ce mi rec vise godpodicna danas cemo vas porodit ostat cete u bolnici mislim da bi najsretnija bila i onda se rasplakala kad bi krenula radat 😂😂😂 ma ide ti na zivce vec malo baremnds ti kazu ajde dodite vi ljepo za 5 dana i porodit cemo vas ovako uff
A da ajbe barem u puli imas sta vidit pa odes i do maca pa se izgustiras vec kad smo u zabiti 😂😂😂
Tea, kišno. Najavljivali su na prognozi snijeg i nevrijeme i svašta, a od svega toga ništa.
Mama troje, nisam bila sigurna ima li to veze sa bh, ali valjda je od trbuha... nemam bas neke kontrakcije, valjda od magnezija.
Kod nas pada snijeg sa kisom skoro cijeli dan, nista se ne lovi na cesti ali je onak idilicno!!! Napokon pada 😉

url=https://lilypie.com]
Evo da se i ja javim malo. Rodila sam svoju curicu jučer u Petrovoj i evo sad se upoznajemo i oporavljamo. Bila je velika bebica. Porod je prošao, kako bi doktori rekli, prekrasno. Ja sam se otvorila 5 cm bez trudova i čim sam osjetila prve trudove da sinu nekim pravilnim intervalima krenuli prema bolnici. U bolnici su svi bili savršeni osim anesteziologice koji nije dobro odradila svoj posao. Dobila sam dve doze epiduralne, ali nisu bile učinkovite. Koma. Došla sam u 18:30h u bolnicu u 01h sam već držala maličku u rukama. Ako nekog nešto više zanima slobodno pitajte

02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Evo da se i ja javim malo. Rodila sam svoju curicu jučer u Petrovoj i evo sad se upoznajemo i oporavljamo. Bila je velika bebica. Porod je prošao, kako bi doktori rekli, prekrasno. Ja sam se otvorila 5 cm bez trudova i čim sam osjetila prve trudove da sinu nekim pravilnim intervalima krenuli prema bolnici. U bolnici su svi bili savršeni osim anesteziologice koji nije dobro odradila svoj posao. Dobila sam dve doze epiduralne, ali nisu bile učinkovite. Koma. Došla sam u 18:30h u bolnicu u 01h sam već držala maličku u rukama. Ako nekog nešto više zanima slobodno pitajte
Cestitam! Sve najbolje tebi i curi..

Cestike na bebici Hip_Hopsica!!!!! :)
Kod nas pada snijeg, ali se slabo zadrzava na tlu jer je cijelu noc padala kisa pa je sve potopljeno…

Hip hopsica 😊 cestitam!!!! Samo se mazite i volite 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji