Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    04. Veljača 2018. 08:22

Ninanix

A strah me poroda uzasno,znam.da produ to sve zene i da je to sasvim normalno al panika me uhvati cim pomislim na porod. U nedjelju smo bili na pregledu u puli zena je trudove dobila i odveli su je u radaonu,ja sam pocela plakati umjesto nje 😂😂😂 ako placem na tude trudove kako cu tek na svoje? 🤔🤔🤔

Ninanix bez straha, nista te ne moze pripremit jer neznas sta ocekivati, jedino misli da nakon sto guras kroz trudove da ces ubrzo upoznati svoju bebicu ❤ 

Orangina
    04. Veljača 2018. 08:27

Hip_Hopsica

Evo da se i ja javim malo. Rodila sam svoju curicu jučer u Petrovoj i evo sad se upoznajemo i oporavljamo. Bila je velika bebica. Porod je prošao, kako bi doktori rekli, prekrasno. Ja sam se otvorila 5 cm bez trudova i čim sam osjetila prve trudove da sinu nekim pravilnim intervalima krenuli prema bolnici. U bolnici su svi bili savršeni osim anesteziologice koji nije dobro odradila svoj posao. Dobila sam dve doze epiduralne, ali nisu bile učinkovite. Koma. Došla sam u 18:30h u bolnicu u 01h sam već držala maličku u rukama. Ako nekog nešto više zanima slobodno pitajte

Cestitam vam, bravo mama! Super da je dobro proslo, zelim brz oporavak i spavaj cim vise kad god! 😘

Orangina
    04. Veljača 2018. 08:37

@Tea izgleda da bebici treba vremena, znam da ti je tesko. Ja sam rodila 41tj+4d i beba je sve sama odradila, bio je spreman iskociti hehe. Neznam dali vas zanimaju detalji mog poroda, cure koje trebaju roditi, samo da kazem da nedam zubaru da me cacka bez anestezije a nisam ni znala da imam trudove, odbila epiduralnu, rodila brzo, velika beba velika glava pa su me malo recnuli jer sam odbila vakum. U prvih 30min od poroda vec sam pricala s muzem kako i za drugo dijete zelim da neznamo spol do kraja 😁 Uzbudena sam bila vidjeti dali je cura ili decko i tiskala sam bez problema hehe

Hip_Hopsica
    04. Veljača 2018. 08:38

Ne znam tko je pitao koliko je bolilo... al nakon kaj su mi probušili vodenjak bolilo je jako... otprilike zamisli kao da te uhvati grč u nozi al onako jaki pa tu bol preseli na područje kičme i trbuha i dodaj još koji provod nožem u trbuh... i sad takva bol traje kojih minutu... i onda otpusti na par min pa opet... s vremenom su razmaci između krači a sami trudovi sve godini duži... meni je to bilo stvarno užasno! Ne mogu si zamisliti da je trajalo duže! I onda šlag za kraj... tiskanje, strašno pečenje i pucanje mesa... prekrasno!!! 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

-Tea-
    04. Veljača 2018. 09:07

Hip_hopsica-Ma nije problem ni ta bol, to se zaboravi(ja se nesjecam koliko je bolilo…ni rezanje nisam osjetila). Mene sad nervira to iscekivanje kad ce… Prvi je isao na 38+5 izmenada i savrsenim porodom…
    Sad cekam i cekam i cekam… i onda kad stvarno pocnu bolovi se ponadam i nakraju opet nista… 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    04. Veljača 2018. 09:16

Orangina

@Tea izgleda da bebici treba vremena, znam da ti je tesko. Ja sam rodila 41tj+4d i beba je sve sama odradila, bio je spreman iskociti hehe. Neznam dali vas zanimaju detalji mog poroda, cure koje trebaju roditi, samo da kazem da nedam zubaru da me cacka bez anestezije a nisam ni znala da imam trudove, odbila epiduralnu, rodila brzo, velika beba velika glava pa su me malo recnuli jer sam odbila vakum. U prvih 30min od poroda vec sam pricala s muzem kako i za drugo dijete zelim da neznamo spol do kraja 😁 Uzbudena sam bila vidjeti dali je cura ili decko i tiskala sam bez problema hehe

Da, ovaj se neda lako kao i prvi… Rekao mi je dr.da i nekoliko dana mogu imati te pripremne trudove koji su kao pravi samo na šarenim razmacima…
    Nije me strah boli(bebac je veci od prvog)nego samo me ubija iscekivanje

• Ninanix
    04. Veljača 2018. 09:19

Drage cure mislim da su me.napokon krenuli trudovi...sad. krecemo za pulu nadam se da cu sto prije rodit i sa sto manje bolova 😬😬😬

-Tea-
    04. Veljača 2018. 09:31

Ninanix

Drage cure mislim da su me.napokon krenuli trudovi…sad. krecemo za pulu nadam se da cu sto prije rodit i sa sto manje bolova 😬😬😬

Sretno!!!!! Nadam se da su oni pravi!! :) :) :)
    Samo se opusti  i slusaj upute osoblja!!!!

• Ninanix
    04. Veljača 2018. 09:36

Tea0801

Ninanix

Drage cure mislim da su me.napokon krenuli trudovi…sad. krecemo za pulu nadam se da cu sto prije rodit i sa sto manje bolova 😬😬😬

Sretno!!!!! Nadam se da su oni pravi!! :) :) :)
    Samo se opusti i slusaj upute osoblja!!!!

Hvala tea :) probat cu se koncentrirat sto vise i sto manje panicariti dragi je samnom i fend svaki s jedne strane po jednu ruku i ajmo 😂😂😂

• Frau_Mund6
    04. Veljača 2018. 09:48

Ninanix, sretno!!! Javi nam da grlis i ljubis svoju bebu 😚 
    Joj cure kako ovo zvuci... malo imam trudove, malo nemam... pa me prime pa me vrate iz bolnice... a joj, meni je to tak negdje zastrasujuce 😁 nadam se da ce moja htjeti van prije tog 40tt. I moja frendica je imala 3 dana trudove dok nisu postali redovni, ali je cekala doma dok nije bila sigurna. Moram priznat da sam ja veci panicar i ne znam koliko bi zdurala u stanu s takvim bolovima. Tea nadam se da ce ti uskoro ppcet oni konkretni... da bar znas na cemu si. Jesi se otvorila bar malo ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.