Dazi, Dalmatinka kako provodite prve dane s bebicama? Jel tesko kako pricaju😊
I ja sam se prehladila nos zastopan, kasljucam, grlo boli...za nos sam uzela aqua maris strong, a za grlo ne znam sta se smije osim slane vode? Bas bi mi dobro dosle septolete
Iz iskustva najteze je prvih mjesec dana, dok traje oporavak od poroda, onda dok se upozna beba i uspostavi nekakva rutina. A i partneru je sve novo, ipak smo mi prosle trudnocu, nespavanje nekako smo se i pripremile na sve u tih 9mj njima je dolazak bebe puno stresnija promjena.
Drage moje, evo da se javim s pregleda.. Plodova voda ne curi, ja se otvorila 2 cm od srijede, iscjedak sa laganom sukrvicom, pustena kuci, mogu ocekivati svaki dan, cas.. Malo me sve nesto steze a ne mogu procijeniti jesu li BH u kombinaciji s pritiskom na crijeva ili su poceli pravi. Cini mi se da je nepravilno, al sad cu krenuti brojati, 😉😉😉
Aymee
Mi smo se udebljali skoro 15 kg :-) Prava sam patkica, samo se gegam .. Ne znam za vas curke, ali meni tako sporo ovi tjedni prolaze, pogotovo kako sam prestala raditi
Drage moje, evo da se javim s pregleda.. Plodova voda ne curi, ja se otvorila 2 cm od srijede, iscjedak sa laganom sukrvicom, pustena kuci, mogu ocekivati svaki dan, cas.. Malo me sve nesto steze a ne mogu procijeniti jesu li BH u kombinaciji s pritiskom na crijeva ili su poceli pravi. Cini mi se da je nepravilno, al sad cu krenuti brojati, 😉😉😉
Aymee super. Bitno je da je sve uredu, a bome i kod tebe nam se približilo
Pixii sretno s prehladom... sve vec znas 😉 caj, med, propolis... to smijes 😊 brzo ce proci ako ces se paziti
Meni je imunitet vjerojatno dobar, ne hvata me nista.. ali i izbjegavam sve gripozne i prehladene 😉
Aymee, sretno!!! Blizu si nam 😚 i javljaj nam novosti da budemo u toku 😉 ti to zbilja dobro podnosis i ne panicaris 😘
Mela, to su sve redovme kilaze.. mene su hormoni zeznuli prije trudnoce pa isto imam kaj za vracat kasnije.. 😁
A vrijeme mi leti... uopce ne kuzim di je ovih 8 mjeseci otislo... a doma sam od postupka 😁 i nis mi ne fali!!! 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Aymee sretno, javljaj razvoj situacije
Tako je lijepo da nam svakih par dana stize nova bebica. Sve sam svjesnija da se termin priblizava, jucer sam narucila u ljekarni Dianatal gel trebao bi stici danas ili sutra. Nadam se da pomaze kako kazu...
Aymee sretno, javljaj razvoj situacije
Tako je lijepo da nam svakih par dana stize nova bebica. Sve sam svjesnija da se termin priblizava, jucer sam narucila u ljekarni Dianatal gel trebao bi stici danas ili sutra. Nadam se da pomaze kako kazu…
I nas je prehlada izmučila prošli tjedan. Za grlo pored slane vode koristila sam i čaj od kadulje. Nisam ga pila, već sam grlo ispirala više puta dnevno. Čuvaj nam se i brz oporavak želimo.
Pixii sretno s prehladom… sve vec znas 😉 caj, med, propolis… to smijes 😊 brzo ce proci ako ces se paziti
Meni je imunitet vjerojatno dobar, ne hvata me nista.. ali i izbjegavam sve gripozne i prehladene 😉
Aymee, sretno!!! Blizu si nam 😚 i javljaj nam novosti da budemo u toku 😉 ti to zbilja dobro podnosis i ne panicaris 😘
Mela, to su sve redovme kilaze.. mene su hormoni zeznuli prije trudnoce pa isto imam kaj za vracat kasnije.. 😁
A vrijeme mi leti… uopce ne kuzim di je ovih 8 mjeseci otislo… a doma sam od postupka 😁 i nis mi ne fali!!! 😂😂😂😂
I nama je vrijeme brzo prolazilo, ali sada mi svaki dan ka godina
Upravo, neka mi imamo što vraćati kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji