Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    31. Prosinac 2017. 11:49

Pa da, baš gledam i nije mi jasno. Kad sam bila trudna s prvim djetetom došla sam i popunila obrazac, dobila knjižicu s kuponima, a za paket za bebu nisam došla jer nisam htjela ostavljati podatke od djeteta. Nije mi jasno može li se te kupone uzeti samo za jednu trudnoću, uglavnom, trgovkinja nije bila od nikakve pomoći. Trebala sam otići u BIPU barem. 

31. Prosinac 2017. 12:02

MamaTroje

Pa da, baš gledam i nije mi jasno. Kad sam bila trudna s prvim djetetom došla sam i popunila obrazac, dobila knjižicu s kuponima, a za paket za bebu nisam došla jer nisam htjela ostavljati podatke od djeteta. Nije mi jasno može li se te kupone uzeti samo za jednu trudnoću, uglavnom, trgovkinja nije bila od nikakve pomoći. Trebala sam otići u BIPU barem.

Stvarno ruzno i bezobrazno od nje. Ahhh. 
    Mozes za svaku trudnocu :)

31. Prosinac 2017. 13:47

Cure da vam se javim. Anastazia je jucer stigla carskim putem 🤗 Dobro smo obe i saljemo puno poljubaca 😘

• Dijana221
    31. Prosinac 2017. 13:54

Cestitamoo! 😊😊😊

Pixii
    31. Prosinac 2017. 13:55

Dalmatinka cestitke  nadam se da je sve proslo onako kako si zeljela. Uzivajte 

Marijana07
    31. Prosinac 2017. 13:59

Dalmatinkaa

Cure da vam se javim. Anastazia je jucer stigla carskim putem 🤗 Dobro smo obe i saljemo puno poljubaca 😘

Dalmatinka cestitam😘 brz oporavak ti zelim..curici sve najbolje😘😍

31. Prosinac 2017. 14:50

Dalmatinkaa

Cestitam draga!! Brz oporavak ti zelim i sve najljepse princezici!! Budi dobro i cuvaj se. 😘😘

• Aymee
    31. Prosinac 2017. 15:00

Dalmatinkaa

Draga, cestitamo i drago mi je da je ipak bilo kako si se na neki nacin nadala, 😙

Aymee

dea32
    31. Prosinac 2017. 15:19

Dalmatinkaa

Cestitam! Brz oporavak tebi, bebi zdravlja i sveg najboljeg..  
    Dazi, ja sam par dana prije trudova pocela cesce mokriti jer mi se trbuh spustio, pa je vjerojatno tako i tebi sad.. U svakom slucaju, blizu si, cuvaj se i nek bude brzo i sto manje bolno. 

Mela
    31. Prosinac 2017. 15:35

Dalmatinka cestitam od srca. Brz oporavak Vam zelim, pa nam se javi kada stignes. 
    Novogodišnji paketić je stigao. Punooo poljubaca Vam šaljemo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.