Pa da, baš gledam i nije mi jasno. Kad sam bila trudna s prvim djetetom došla sam i popunila obrazac, dobila knjižicu s kuponima, a za paket za bebu nisam došla jer nisam htjela ostavljati podatke od djeteta. Nije mi jasno može li se te kupone uzeti samo za jednu trudnoću, uglavnom, trgovkinja nije bila od nikakve pomoći. Trebala sam otići u BIPU barem.
Pa da, baš gledam i nije mi jasno. Kad sam bila trudna s prvim djetetom došla sam i popunila obrazac, dobila knjižicu s kuponima, a za paket za bebu nisam došla jer nisam htjela ostavljati podatke od djeteta. Nije mi jasno može li se te kupone uzeti samo za jednu trudnoću, uglavnom, trgovkinja nije bila od nikakve pomoći. Trebala sam otići u BIPU barem.
Stvarno ruzno i bezobrazno od nje. Ahhh.
Mozes za svaku trudnocu :)
Cure da vam se javim. Anastazia je jucer stigla carskim putem 🤗 Dobro smo obe i saljemo puno poljubaca 😘
Dalmatinka cestitke nadam se da je sve proslo onako kako si zeljela. Uzivajte
Cure da vam se javim. Anastazia je jucer stigla carskim putem 🤗 Dobro smo obe i saljemo puno poljubaca 😘
Dalmatinka cestitam😘 brz oporavak ti zelim..curici sve najbolje😘😍
Cestitam draga!! Brz oporavak ti zelim i sve najljepse princezici!! Budi dobro i cuvaj se. 😘😘
Draga, cestitamo i drago mi je da je ipak bilo kako si se na neki nacin nadala, 😙
Aymee
Cestitam! Brz oporavak tebi, bebi zdravlja i sveg najboljeg..
Dazi, ja sam par dana prije trudova pocela cesce mokriti jer mi se trbuh spustio, pa je vjerojatno tako i tebi sad.. U svakom slucaju, blizu si, cuvaj se i nek bude brzo i sto manje bolno.
Dalmatinka cestitam od srca. Brz oporavak Vam zelim, pa nam se javi kada stignes.
Novogodišnji paketić je stigao. Punooo poljubaca Vam šaljemo
Sortiraj odgovore
Najstariji