Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    02. Siječanj 2018. 08:54

Draga moja Dalmatinka,drago mi je da je sve dobro proslo. Sada jos koji dan u bolnici pa ces kuci sa svojom princezom😘💗.
    @Dazi sretno ti,nadam se kako ces se brzo javiti sa lijepim novostima.
    Ostalim curama koje imaju danas pregled u TA neka je isto sretno.

• Frau_Mund6
    02. Siječanj 2018. 09:31

Dazi, sretno!! Zelim ti brz porod i da se sto prije oporavis 😘
    Cure sretno na pregledima 😊 
    Kod mene danas pocinje dijeta😉 vrijeme je za ciscenje od secera...

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    02. Siječanj 2018. 09:32

Zadnjah dana me boli trtica, jel imala koja s tim problem? Nadam se da je to od trudnoce... iznad desnog guza..  bas me smeta..  nije da me ukoci ili slicno ali osjetim stalnu bol

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    02. Siječanj 2018. 09:34

Dazi sretno..nadam se da cu i ja uskoro😀😘

Mela
    02. Siječanj 2018. 10:27

Draga Damatinka, Bogu hvala pa je sve tako proslo. Čitajući sto si napisala sam se i rasplakala, jer si zaslužila da sve prodje u najboljem redu, obzirom na bol i pritisak koji si osjecala. Čuvajte se i mazite se 
    Ljubimo Anastaziju. Brz oporavak jos jednom!

Mela
    02. Siječanj 2018. 11:05

Draga Dazi sretno i držimo fige da sve prodje u najboljem redu, i da mamina princeza ubrzo dodje. 
    Šaljemo puno pozitivne energije. Pusaaaaaaaaaa i javljaj nam se

Mela
    02. Siječanj 2018. 11:08

@Frau imala sam ja taj problem. Mene je čak bolio i desni guz i iznad guza. Trajalo je nekoliko dana i kada je prestalo vise se nije pojavljivao. 

Pixii
    02. Siječanj 2018. 11:16

Frau i mene je znalo tako boliti kad bi se previse umorila od hodanja ili spremanja po kuci.

02. Siječanj 2018. 11:25

Drage moje, hvala vam. 
    Evo javljam da sam 5 cm otvorena. Smjestili su me na odjel, pa sad cekamo kako ce se dalje razvijati situacija. Znaci, kad sam usla u bolnicu i trudovi su stali, kad je pregled zavrsen, poceli su opet i evo jos traju. Sta ti je psiha hahha :P

dea32
    02. Siječanj 2018. 11:40

Dazi

Drage moje, hvala vam.
    Evo javljam da sam 5 cm otvorena. Smjestili su me na odjel, pa sad cekamo kako ce se dalje razvijati situacija. Znaci, kad sam usla u bolnicu i trudovi su stali, kad je pregled zavrsen, poceli su opet i evo jos traju. Sta ti je psiha hahha :P

Sretno. Sad setaj koliko mozes i smijes da pojacaju trudovi. Ubrzo ces se maziti sa svojom bebom.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.