Jutro! Mi odspavali 3h, nikako se namjestiti a ruke i kukovi me bole od lezanja na boku.
Beba stuca, pa udara pa kontrakcije….
Teddy ajde super da ste se lijepo proveli, naradila si se sigurno pa danas vise odmaraj. Mi totalno zaboravili da je Stara godina 😂 Tv i krevet, jbg.
Cure zao mi je sto se mucite s bolovima i ostalim tegobama 😳 nek nam je svima bolje u Novoj!
Pa i ti si mi u samom terminu,gledam sad skoro 38 tjedana😍
Jutro drage, mi smo fino spavali za razliku od prethodnih noci. novitet kod nas je grč gornjeg dijela noge sto god značilo
@ Teddy danas odmor za večerašnji party
@ Orangina, i kod nas je varijanta dom i TV. Mozda nam se pridruže i prijatelji
@ Tea svaka cast!
@Teddy da da termin se blizi, dragi me na to staaaalno podsjeca: idem na wc a on pita jel mi curi voda...😂 Tek smo nedavno nabavili kolica trio i pripremila torbu za rodiliste a krevetic jos nemam, mozda za 10 dana.
@Mela dali trosis magnezij? Trebao bi pomoci za grceve. I lagano rastezanje pred spavanje. Ali bar si se naspavala 😉
Mi jos uvijek nismo nabavili kolica jučer smo obilazili dućane, i bas mi je tesko izabrati. M vec lagano ludi
Koristim magnezij, dvije vrećice magnezij direkt mada sve slabije djeluje.
Ja sam sve kupila za trudnicku torbu,ali je jos nisam spremila,ovaj tjedan cu to zavrsiti.
Magnezij odavno uzimam 2xdnevno.
Kolica srecom imam od djevojcice i ostalu opremu,inace ne znam kako bi se nakanula ici to kupovati😄😄
Tea meni he trudnoca ista kao i tvoja 😉 bas uzivam!!! Cak mi je i zgaravica prestala 😊 samo busa raste 😉
Mela, mene su grcevi mucili al sad sam na 2 magnezija direkt i super je 😉
Malo sam smanjila setnje jer se kod nas puca na veliko i pesica je luda... nece izaci van... 🤔 jedva cekam da sve ovo zavrsi, da se vratimo u normalu... svaki dan smo kod nekog ili je netko kod nas... zazelula sam se obicnog ljencarenja 😊
Dazi, gdje si? Kako je kod tebe?
Cure, zelim vam lijepi provod veceras!!! 😙
url=https://lilypie.com]
Hejj cure evo i mene. Draga Frau evo sjedim i jedem tortu hahhha
Ja sam vam bas super, niti imam problema sa spavanjem,sjednjem,hodanjem, s nicim. Jedino sto vise piskim,ali tako mi je cijelu trudnocu,a i prije sam dosta piskila,tako da.
Nemam ni nekih kontrakcija, apsolutno nista. Jucer sam napravila francusku, kekse, kolac i danas imam u planu jos jedan. Danas ce mama staviti sarmu i ona je napravila dva kolaca. Mi cemo svi zajedno biti kuci i takoo :)
Curke koje slave vani svaka cast i dobar provod:)))) Mi smo svi virozni i smrkavi pa cemo kod prijatelja koji su isto takvi 😊
Curke koje trebaju roditi....pazite se😘
Ja sam jučer premišljala bih li si kupila magnezij, a ginica nije ovaj put pisala da treba u papiru, pa nisam jer se magnezij daje kada kontrakcije krenu prerano, pa ne bih htjela sad kad sam u terminu utjecati na to da mi opet kao zadnji put pređe termin. Ne znam.
Nisam uspjela ostvariti popust u DM-u. Došla sam sa svojom karticom i pitala, a trgovkinja mi je nešto rekla da se moram prijaviti za babybonus, a kod kuće se nikako nisam uspjela ulogirati jer mi je izbacivalo da imam neispravan datum rođenja.
Danas ujutro osjećam nekakvu slabost u prsima. Nisam sigurna što je, ali baš mi se ne sviđa. Ne znam je li tlak ili što. Možda bih trebala ići izmjeriti.
Ja sam jučer premišljala bih li si kupila magnezij, a ginica nije ovaj put pisala da treba u papiru, pa nisam jer se magnezij daje kada kontrakcije krenu prerano, pa ne bih htjela sad kad sam u terminu utjecati na to da mi opet kao zadnji put pređe termin. Ne znam.
Nisam uspjela ostvariti popust u DM-u. Došla sam sa svojom karticom i pitala, a trgovkinja mi je nešto rekla da se moram prijaviti za babybonus, a kod kuće se nikako nisam uspjela ulogirati jer mi je izbacivalo da imam neispravan datum rođenja.
Danas ujutro osjećam nekakvu slabost u prsima. Nisam sigurna što je, ali baš mi se ne sviđa. Ne znam je li tlak ili što. Možda bih trebala ići izmjeriti.
Za magnezij mislim da je bolje da ga nisi kupila,jer su u terminu.
Pa u DM-u ta osoba koja ti je rekla da se treba uclaniti ti je trebala dati jedan papir, u koji se upisu osobni podatci i slicno i onda se to njima preda i oni te uclane. I to je to. I onda se dobije torbica sa kuponima, raznim testerima i slicno. Sve traje mozda minutu. I kad se beba rodi, se to prijavi i dobije se paket pelena i kupon s popustima.
A za slabost, svakako odi vidjeti ako se ne osjecas dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji