Zene, majke, kraljice.. Sve najbolje u novoj godini vam zelim! Neka vas sve prati sreca, zdravlje i ljubav, neka bebice stignu na vrijeme na svijet, brzo i sa sto manje boli. I da se uskoro odlucite na jos jedno
Svima zelim sretnu Novu, puno zdravlja, srece, ljubavi i para 😘 Uskoro cemo sve biti sa svojim bebicama 👶❤
Sretna Nova cure :*
Mi smo 30og isli na kontrolu plodne. Dan prije san bila u ortopeda jer mi je desna noga bila oduzeta dva dana.. ortoped je reka da ne smijem radjat vaginalno jer je skolioza iskrivila zdjelicu a zdjelica pomakla nogu za dva cm tako da bi samo pogorsala stanje..iskreno pripala san se jer nisan ocekivala da ce u bolnici to iko dozivit ozbiljno (da san to rekla svojoj gin sig bi rekla opet da probam vaginalno)... dosla san na kontrolu plodne i sasvim slucajno ponila torbu..zab san je pa san se sitila i vracala po nju haha.. gin je pogledala plodnu, digla se i samo rekla IDETE U RADJAONU. Voda je bila malo mutna.. Ja u soku.. neki adrenalnin me opalia haha...nije me bilo ni strah ni nista...precudan osjecaj
..obukla san pidzamu i isla na kat.. napravili mi ctg i izmirili temp, pogledali taj nalaz od ortopeda i odlucili da iden na carski.. sestra mi dala odma iza ctga klizmu (nista strasno) i to me nije dizala na stolic, kaze da joj je zaj da se mucim s nogom..stvarno su svi bili odlicni...odveli su me u neku sobu (bice predradjaona?!) opet radit ctg dok dodem na red... i onda u salu...u sali svi veseli, nasmijani, zezali se...trazila san spinalnu. Nisan ni osjetila ubod ni nista...u trenutku vadjenja bebe mi je malo doslo lose, pa mi je tlak pa su mi nesto dali da me dignu i nakon toga mi pokazali malu...plakala san od srice...bila je tako savrsena...najlipsi osjecaj u zivotu...onda su mi dali nesto da spavam do kraja operacije....iza operacije su me probudili, odveli na intezivnu... tamo san samo odmarala i bilo mi je super. Nista me nije bolilo do trena kad san se tribala dignit u kolica..to prvo dizanje je bilo malo bolno...al vec kasnije kad su me odveli u sobu, digla san se i sama setala da se prije oporavim.. sve u svemu za mene savrseno iskustvo. Stalno san plakala od srice kako je bilo super i jedva cekan opet rodit 😍
Osjecam se super, pokretna sam.. mogu sama sve oko bebe... osoblje je stvarno iznenadjujuce dobro.. nade se pokoja losa al ugl su svi super...u cetvrtak bi trebale doma.. eto cure moje zelin vam svima savrsene porode i da uzivate sa svojim bebicama. Bit mama je stvarno najlipsi posa na svitu 😍🤗
Drage cure/zene, zelin Van sve najbolje u noven litu!!!!!!
Svima koje ste u iscekivanju, zelin brze i lake porode i da van bebice budu zdrave!!!!!!!
Dalmatinka-bas mi je drago da je na kraju ispalo najbolje moguce za tebe i za malenu princezicu!!!
Puuuuno zdravlja i srece van zelin!!!
url=https://lilypie.com]
Dalmatinka, super da se sve odvilo tako dobro!! Odlicna vijest za pocetak godine i nada svim splicankama da je osoblje ipak dobro odreagiralo u ovakvoj hitnoj situaciji. Uzivajte sada!!! Zasluzile ste obje 😘
url=https://lilypie.com]
Dalmatinka, drago mi je da je sve super zavrsilo i da si dokaz da nisu kod vas u rodilistu babaroge. Zao mi je sto su te tudje negativne price drzale u strahu cijelu trudnocu a nepotrebno. S druge strane, super mi je sto sad ti mozes siriti pozitivne vibre i to ce tvoja djevojcica osjetiti, 💗
Aymee
Dalmatinka, drago mi je da si ovako prosla, sto nisu ugrozili tvoju kraljesnicu, sto su ti super pikli spinalnu, sto je malena dobro i sto se super osjecas.. Kad si ovako brzo oporavljena od poroda cijeli porod ti ostaje u dobrom sjecanju i bolje se osjecas kad ne ovisis o nikome. Bravo za osoblje.. Uzivaj sa svojom curicom. Zelim da sto prije idete doma. Mazite se i cuvajte..
Hvala vam puno cure 💗 ovaj dokt na porodu je bia ljut kako me moja dva gin koja san prominila kroz tr nisu odma poslali na carski s obziron da su znali dijagnozu...jer su mi ga tribali radit 10 dana prije... al sta je tu je...bitno da je sve super proslo i stvarno san presritna. Nadan se da ce svi imat ovako pozitivno iskustvo i dozivljaj, jer porod i je najlipsi dogadjaj u zeninom zivotu. Nisan mogla ni zamislit sve to dok se nije dogodilo 🤗😍
Drage moje evo da vam javim da je moja bebica izgleda odlucila doci. Od 5h imam bolove intenzivnije i evo upravo je krv na gacicama dosla. Tako da mislim da je to to. Drzite mi fige. I javim se. Pusssseeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji