Pozdrav drage moje, evo i nas s pregleda. Bebica je dobro, sve je uredu. Kada smo je gledali, držala je otvorena usta i nesto gutala, hahaha.. puno nam je sada lakse, jer sam se i zabrinula zbog ove prehlade.
Naredne sedmice bris na streptokok, i slijedeća kontrola u TA 10.01.
Super draga, bas mi je drago da je sve super :)
A med maleni guta, je li kasnije stucala? Heheh :)
Hehehhe, jeste :-) Prava mamina mrvica.
Pozdrav drage moje, evo i nas s pregleda. Bebica je dobro, sve je uredu. Kada smo je gledali, držala je otvorena usta i nesto gutala, hahaha.. puno nam je sada lakse, jer sam se i zabrinula zbog ove prehlade.
Super da je sve uredu😚
Hvala draga
Mi bili na kontroli, sve je ok. Noa je dobio 1100g i 3 cm u mj dana..
Orangina, ja sam na oba poroda smjela piti, gutljaj po gutljaj..
Neo, ne zelim te plasit, samo da se pripremis. Meni je cura u 37tt bila procjenjena na 3180g, rodena sa 3670g. Decko sa 3050g u 37tt, roden sa 4240g. Ne mora biti da ce i kod tebe biti tako.
Hip_hopsica, gdje planiras roditi? Mislim da se u pravilu, ako je sve ok, drze plana ako je realan.
Bravo za Nou, a bravo i za mamu koja odlično vodi računa o svojim bebicama. Hvala ti za ove postove, osobno dosta sam naučila iz njih
Neka maminr mrvice pametne hihihi
Aymee draga ja ti zaboravila odg. Izvinii. Uspjela sam ga nabaviti, jucer tek. Muz nije stao dok ga nije nasao, nema gdje nije bio hahahhah
Neka maminr mrvice pametne hihihiAymeedraga ja ti zaboravila odg. Izvinii. Uspjela sam ga nabaviti, jucer tek. Muz nije stao dok ga nije nasao, nema gdje nije bio hahahhah
Odlično draga. Mi smo isto našli, ali sačekam ću još jedan tjedan pa ću početi.
Drage trudnice kako mi vi spavate? Mi zaspimo na lijevom boku, ali se probudim na leđima ili desnom boku. Doktor me zamolio da od sada pazim na spavanje, pa čak da spavam i u polusjedećem položaju ali na lijevom boku.
Ja muku mucim sa tim spavanjem. Meni nikako ne pase lijevi bok,ne mogu da zaspnem na njemu,sve mi smeta,cim se prebacim na desni,zaspnem. Ja stvarno se trudim ali mi nikako ne odgovara lijevi bok. Isto kao da se i bebica uznemiri,pa me pocne lupati, ja sve imam osjecaj da i njoj ne pase. U prvoj trudnoci sam bez problema na lijevom boku spavala. Nisam pametna,nadam se da je sve to ok.
Dea hvala na informacijama 😉 svima nam puno znace
Mela i ja se budim na lefima pa se svako jutro prestrasim... cekam da se malena javi da budem mirna pa opet zaspim... ne znam koliko je to stvarno opasno, ali strah je prisutan.. i jos imam straznju posteljicu... zna me sve bolit ujutro, kosti, kukovi... hrce mi se misici, sad sam pojacala magnezij na dvije doze dnevno
Ali beba izvodi akrobacije pa znam da je dobro 😉
url=https://lilypie.com]
Curke, evo i mene malo..
Dazi, super za caj, kreni polako.. 😊
Mi jucer bili na rutinskom pregledu. Kaze dr da cu vjerojatno cekati termin. ☺Kod nas u TA salju tek nakon 39 tt.
Sto se plana poroda i ostalih stvari vezano uz sam porod tice, ne znam zasto, ali prilicno sam opustena. Imam u glavi zelju da bi htjela roditi na stolcicu, u medjuvremenu se slobodno kretati ali nitko od nas ne zna sto ga zapravo ceka. Isle su zene i s planom "prirodnog" poroda ovjerenim kod jb pa zavrsile na carskom.. 🤣 Ne bojim se boli, znam da moram roditi i ne znam cega da se bojim kad jos nisam rodila. Znam da ce ovo zvucati mozda pateticno i jadno, ali zelja mi je da s bebacem sve bude ok i da mis mali mamin bude ziv i zdrav a to kaj ce malo boljeti, pa nece boljeti vjecno.. 😊 I sto je Dea napisala, ja jos ne znam ali sam sigurna da ima pravo, najvaznije je slusati babicu, ona je tu da ti pomogne a i da si rodila 500 puta, ona zna bolje od tebe jer vidi sto ti ne vidis, 🤣
Netko je spomenuo Dianatal gel.. Nama su bili na tecaju i predstavnici njihovi. Ne garantiraju uspjeh - rezime je njihove edukacije. A cijena mu nije bas mala.
Dea, super da Noa napreduje, tako treba misic mali, papati, kakati i nanati, 💗
Spavanje.. hm.. tu su vjerojatno doktori isto oprecnog misljenja. Meni je moja dr rekla da u toku dana vise lezim na lijevom boku a da spavam kako mi je najudobnije. Kaze da se ionako teze naspavam pa cemu jos i stresiranje u snu na kojoj sam strani..
Aymee
Kao što je @ Aymee i napisala sigurno da su doktori tu istog mišljenja, ali stvarno je teško kontrolirati se u snu
@Frau, isto. Kada je osjetim ujutro kada se probudim na leđima odmah mi je lakše
@Teddy, moramo još malo izdržati
Sortiraj odgovore
Najstariji