Cure da vam se javim. Anastazia je jucer stigla carskim putem 🤗 Dobro smo obe i saljemo puno poljubaca 😘
Cestitam! Brz oporavak tebi, bebi zdravlja i sveg najboljeg..
Dazi, ja sam par dana prije trudova pocela cesce mokriti jer mi se trbuh spustio, pa je vjerojatno tako i tebi sad.. U svakom slucaju, blizu si, cuvaj se i nek bude brzo i sto manje bolno.
Da znas da sam se sjetila da si ti bila napisala da si cesce mokrila. Heheh :) i to sinoc,jer gledam pa za 7 dana mi termin, a ja niti lazne kontrakcije nisam imala (mozda 5 puta da sam ih imala), niti ista ahh. Jedino sam prekjucer isla 5 puta na wc.I sjetim se da si to bila napisala (da di cesce mokrila), pa reko ajd meni je mozda to neki predznak hehe
Hvala ti draga Dea :) :********
Iskreno se nadam da ce biti sve u redu i sto brze :D
Cure da vam se javim. Anastazia je jucer stigla carskim putem 🤗 Dobro smo obe i saljemo puno poljubaca 😘
Cestitam!!! Drago mi je da ste obje dobro 😘 sad vam slijedi malo umora i uzivanja!!! ❤
url=https://lilypie.com]
@ Mirjanos, brz oporavak zelim. Znam kako ti je i nas je bas mučila viroza prosli tjedan.
@ Dazi , super si u pokretu obzirom da si 39 tjedan. Svaka cast , uzivajte veceras.
@ Frau, i mi smo na dva direkta, ali ubrzo cu ga i prestati piti, jer mi je dok rekao jos jedan tjedan.
Dalmatinkaa, čestitke!
Izludjet ću s traženjem robe za bebe. Ako gledam komplete od 30+ komada onda pola toga čine stvari što nećemo nositi, ako gledam u trgovinama cijene su prenapuhane (male hlačice 80 kn, ma daj me nemoj), ako gledam pojedinačno komade odjeće, ne da mi se natezati s toliko uplata, pošiljaka i primopredaja. Nema neke zlatne sredine.
Najgore je što ne znam koliko će biti dijete. Do sada su nam se brojevi 56 pokazali na knap, a djeca srednje velika.
Joj Dazi i Dea, nemojte me strasiti.. Ja sam sinoc svakih sat do sat i pol isla mokriti, a da ne kazem da me ledja probadaju lagano i svako toliko zaboli kao da cu stvari dobiti. Iako bol u ledjima moze biti i od isijasa ili lordoze.. Mi cemo veceras do frendova malo se podruziti.. Jucer smo bili na Trsatu vidjeti lampice i zaista krasno izgleda..
Aymee
Tea meni he trudnoca ista kao i tvoja 😉 bas uzivam!!! Cak mi je i zgaravica prestala 😊 samo busa raste 😉
Ako je tako-onda samo uzivaj!! :) :) :)
Tako i ja… sve radim i sve mogu!!
url=https://lilypie.com]
Dalmatinka cestitam od svega srca. Ljubi nam malenu curku puno puno. Kad budes mogla napisi nam malo vise detalja.😍😍😍
Dalmatinka cestitam vam! Mazite se i pazite 😘
Jel nam Dazi iduca? 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji