Hahaha i ja planiram ovaj put krenuti cim krenu trudovi, da nebi bilo da zakasnim za epiduralnu. Sta je sigurno je sigurno
Pozdrav drage moje, evo i nas s pregleda. Bebica je dobro, sve je uredu. Kada smo je gledali, držala je otvorena usta i nesto gutala, hahaha.. puno nam je sada lakse, jer sam se i zabrinula zbog ove prehlade.
Naredne sedmice bris na streptokok, i slijedeća kontrola u TA 10.01.
Pozdrav drage moje, evo i nas s pregleda. Bebica je dobro, sve je uredu. Kada smo je gledali, držala je otvorena usta i nesto gutala, hahaha.. puno nam je sada lakse, jer sam se i zabrinula zbog ove prehlade.
Super draga, bas mi je drago da je sve super :)
A med maleni guta, je li kasnije stucala? Heheh :)
Mi bili na kontroli, sve je ok. Noa je dobio 1100g i 3 cm u mj dana..
Orangina, ja sam na oba poroda smjela piti, gutljaj po gutljaj..
Neo, ne zelim te plasit, samo da se pripremis. Meni je cura u 37tt bila procjenjena na 3180g, rodena sa 3670g. Decko sa 3050g u 37tt, roden sa 4240g. Ne mora biti da ce i kod tebe biti tako.
Hip_hopsica, gdje planiras roditi? Mislim da se u pravilu, ako je sve ok, drze plana ako je realan.
Dea super za Noicu. Samo neka napreduje :)
Jojj za bebicu, hmm. I moja ce biti bome velika i teska. U nedjelju je bila 3600kg, tako da do 4kg ce sigurno dogurati. Ahhh. Ali dobro, nadam se da ce sve biti u redu i da cu ja to dobro podnijeti. :)
Dea32 ja vodim trudnoću u Petrovoj i tamo i planiram roditi? Di si ti rodila?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Super da je sve uredu😚
Mi bili na kontroli, sve je ok. Noa je dobio 1100g i 3 cm u mj dana..
Orangina, ja sam na oba poroda smjela piti, gutljaj po gutljaj..
Neo, ne zelim te plasit, samo da se pripremis. Meni je cura u 37tt bila procjenjena na 3180g, rodena sa 3670g. Decko sa 3050g u 37tt, roden sa 4240g. Ne mora biti da ce i kod tebe biti tako.
Hip_hopsica, gdje planiras roditi? Mislim da se u pravilu, ako je sve ok, drze plana ako je realan.
Prava napredna bebica. Odlicno da je tako.
A sto se tice tih procjena,ja im bas i ne vjerujem. Meni su sa djevojcicom na porodu rekli najvise 3300, a rodjena sa 3850 u 39+2, tako da i ja sad ocekujem neku takvu kilazu,samo neka ne ide preko 4kg😆😆😆
Dea32 ja vodim trudnoću u Petrovoj i tamo i planiram roditi? Di si ti rodila?
Takoder rodila u Petrovoj.
U zadnje vrijeme paze na to da odgode epiziotomiju dok ne procijene da je stvarno potrebna. Potrude se da ju ne moraju napraviti. Tako da sam ja prosla sad bez nje, a nisam ni pukla. Beba je bila 4240g. Babica je stvarno dala sve od sebe da me dobro rasiri i navodila me koliko i kada da tiskam. Slusaj ih pod obavezno svaku sekundu.
Vodu sam smjela piti pomalo, muz je bio samnom i sad i na prvom porodu koji je trajao 16h i zavrsio u 1h ujutro. Beba bude tebi na prsima oko 1, 1,5h, prakticiraju prvi podoj tada.
Cekaju da pupkovina otpulsira prije rezanja.
Epiduralna je dostupna, kao i drugi lijekovi. Iako cu ti rec da Dolantin ne vrijedi nicemu.
Na prvom porodu su mi dali i pilates loptu, a setala sam i do wc-a na oba poroda.
Za drip, hmm.. Meni su ga i sad ukljucili jer su moji trudovi bili preslabi da bebu poguraju u porodni kanal i da krene izgon. Da smo cekali da moji pojacaju pitanje je kad bi rodila.
Meni je vodenjak pukao kod kuce. Prvi porod mi je bio induciran i oni su ga probili nakon kaj sam 4h bila pod dripom i nije pukao sam.
Eto, nadam se da sam pomogla bar malo.
Dea32 fala na ovom detaljnom opisu... moram priznati da si me stvarno puno umirila... još samo jedno pitanje, jesu ti muža pustili k tebi samo kad je krenuo izgon ili može biti s tobom cijelo vrijeme?
Znači mogu pitati i za pilates loptu?
Ovo kaj si ti opisala za Petrovu mi stvarno zvuči super. Mislim da onda nema niti potrebe da nosim plan poroda. Samo im moram reći na vrijeme da želim epiduralnu i da paze na išijas i cistu u slučaju epiziotimije i eventualno za taj diental gel... al to ću još provjeriti sa svojom doktoricom.
Fala ti puno Dea32 😀
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji