Curke,ja sam danas bila na zadnjoj kontroli kod svog gina. Beba je u 36 tt bila 3 kg a danas nije mjerio. Samo smo radili ctg i provjerio je jel se otvaram. Ali nista se ne dogada,jos uvijek sam skroz zatvorena. Jedina loša vijest je da sam pozitivna na streptokok pa cu morat primit antibiotik.
Ja takoder danas bila na zadnjem pregledu kod svoga, od 02.01. na ctg i procjenu tezine u bolnicu, otvorena i dalje 2cm..
Cure evo mee.. bila san danas na pregledu i bila je uzasna guzva..pregleda me na brzinu dezurni gin.. vidila me moja gin i rekla da doden sutra na uzv i kontrolu tlaka.. donji tlak ne ide ispod 90... a gornji varira izmedju 120 i 150...koma... sad bez sta ce bit samnom... zdjelica mi se raspada od boli... strasno nesto...kontrakcije uobicajene nista posebno..
Zene moje pa sve imamo pregled 2.1. hahhahaha
Ajojjjj Dalmatinka jako mi je zao. Jojjjj. Nedaj se. Ahhh. Bas mi je zao. Drzim fige da sve bude super na kraju.
Drage moje, super za bebice da su sve ok.. Sretno na pregledima dalje.
Dalmatinka, ne zavidim ti na bolovima. Zelim ti da bebac sto prije odluci izaci van i da to prode brzo i sto manje bolno!
Neo, bit ce beba velika izgleda. Moj Noa je u 37tt bio 3050g, na porodu 4240g..
Tko je od vas pisao da mu je beba poprecno u trbuhu? Jel se bebac okrenuo?
Nou su uhvatili grcevi i skok u razvoju sa 3 tj, pa imamo popodnevne koncerte u trajanju od 2h. Zbog skoka nacicava satima, povrati u mlazu i trazi dalje sisati. Izmedu toga svega vristi.. Al zato noc odspava sa 1 ili 2 budenja, tad ga presvucem i posisa sto misli pa nastavi dalje spavati. Sutra imamo kontrolu kod pedice i cijepljenje. Bas me zanima koliko je napredovao od rodenja..
Drage moje, evo izvadili smo nalaze. Danas se bolje osjećam, manje osjećam vrtoglavicu, pa budemo vidjeli. Kasnije smo naručeni na pregled i jedva čekam vidjeti mrvicu našu. Mjerili smo sinoć tlak i bio 140/90.
@Dalmatinka, čuvaj nam se i želim da bolovi što prije prođu. držimo fige
@Tea, baš vas je uhvatilo . Brz oporavak želim.
@Neo, dječak divno napreduje, a za antibiotik najbitnije da se to izliječi.
Mame, mislim da smo ubrzo sve u TA na pregledima.
Drage moje, super za bebice da su sve ok.. Sretno na pregledima dalje.
Dalmatinka, ne zavidim ti na bolovima.Zelim ti da bebac sto prije odluci izaci van i da to prode brzo i sto manje bolno!
Neo, bit ce beba velika izgleda. Moj Noa je u 37tt bio 3050g, na porodu 4240g..
Tko je od vas pisao da mu je beba poprecno u trbuhu? Jel se bebac okrenuo?
Nou su uhvatili grcevi i skok u razvoju sa 3 tj, pa imamo popodnevne koncerte u trajanju od 2h. Zbog skoka nacicava satima, povrati u mlazu i trazi dalje sisati. Izmedu toga svega vristi.. Al zato noc odspava sa 1 ili 2 budenja, tad ga presvucem i posisa sto misli pa nastavi dalje spavati. Sutra imamo kontrolu kod pedice i cijepljenje. Bas me zanima koliko je napredovao od rodenja..
Sretno na kontroli danas i čekaj nas sa ovim problemima.
Jutro. Ja sam jutros izvadila bris na streptokok,iducu srijedu ce mi biti gotov nalaz.
@Dalmantika,zao mi je zbog bolova,a javi sta tinje doktorica rekla za tlak.
@Mela,jesi li jutros mjerila tlak?
Sortiraj odgovore
Najstariji