Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    27. Prosinac 2017. 15:38

Dazi

Frau bravo za Loticu 😁😁
    Mela i Pixii ja imam te vrtoglavice, mislim vise se manifestiraju kao neka slabina i osjecaj kao da cu pasti u nesvjest, i to mi dodje jer mi secer padne, a nekada i tlak i secer u isto vrijeme.
    Dalmatinka nam je bit cw rodila heheh 🤗
    Doktor kaze da je situacija ista i da po njemu nece biti poroda u ovoj godini, i narucio me 2.1. i rekao fa slobodno uzivam i lijepo se provedem za novu godinu hehhe 😊 neda se misic mali pahuljasti hehhe 😍

Neka je pregled prosao dobro. A i ti brojis jos sitno. Zelim ti svu srecu na porodu. Bas se nekako radujem kako se ovi termini blize,bit ce bebica😍

Marijana07
    27. Prosinac 2017. 15:39

Mela

Ima li koja problema sa vrtoglavicom? Od jučer osjetim vrtoglavicu i evo jutros ponovo.

Ja ih sad nemam ali sam negdje u 30tt imala..trajalo je 2 ..3 dana i od tad se nije ponovilo..ali doktor mi nista konkretno nije rekao zasto mi se vrti..i da tlak mi je cijelo vrijeme bio ok 120/80

Teddy Bear
    27. Prosinac 2017. 15:39

Aymee

Frau, super za pregled, neka mala mrva samo raste, 😉 Sto se tice tvog iscekivanja s nama, imat ces sve informacije do poroda, 🤣🤣🤣 Doci ces roditi i nece ti ni babica trebati, hihi..

Dazi, sretno, potrudi se roditi cim prije i bezbolnije, 😙

Mela, mozda ti je tlak nizi ili visi pa zato vrtoglavice. Meni je nizi i promjene vremena, pogotovo juzina me ubijaju..

Dalmatinka nam je mozda i rodila pa ce se javiti uskoro sa vijestima.

Mene je sve nesto pocelo probadati i imam neki "osjecaj" a bebac je nekako miran.. Samo sam bebici rekla da bude dobra do 31.12. 🤣🤣🤣 Da se rodi u 2018.-oj.. Danas sam 38 tt, dakle usla u termin a sutra pregled. Mislim da sam u tjedan dana dobila 3 kg, necu se ni vagati do sutra, 😉 Jos malo i avantura trudnoca zavrsava a slijedi avantura zivota, ❤

Sretno sutra na pregledu😘

Teddy Bear
    27. Prosinac 2017. 15:41

Mela

@Aymee, može biti da je do tlaka, madamene osobno strah da su mi nalazi loši, jer ova gripa nam je imunitet uništila. Željezo ne smijem ni pomisliti koliko je
    @Dazi, super, bitno je da je sve uredu. Pahuljica bi još da uživa u maminom trbuhu.
    Za vrtoglavicu isti osjećaj, kao da gubim centar ravnoteže i kao da ću pasti.

Vrlo moguce da ti se manta ako ti je hemoglobin i zeljezo nisko. Sutra lijepo izvadi nalaze i znati ces pravo stanje. 

Teddy Bear
    27. Prosinac 2017. 15:42

Ja sam danas uzela uputnice i sutra cu otici uraditi bris na streptokok. Rekla mi je doktorica izmedju 35 i 37 tjedna da se uradi.

Marijana07
    27. Prosinac 2017. 15:42

😀i ja 2.1.i TA na pregled...valjda cemo oststi u jednom komadu do tada...😀

• Aymee
    27. Prosinac 2017. 16:11

Mela, nadam se da nisu nalazi tako losi kao sto mislis i da je prolazno. E sad, trudnicama se mijenja centar ravnoteze posebno pri kraju trudnoce pa ti je mozda i to uzrok. Meni se recimo sva vrata pomicu u stranu suprotnu od mene. Ali najbolje da vidis na pregledu i pitas dr sve sto te zanima.. 

Aymee

• Aymee
    27. Prosinac 2017. 16:13

Dazi

Frau bravo za Loticu 😁😁
    Mela i Pixii ja imam te vrtoglavice, mislim vise se manifestiraju kao neka slabina i osjecaj kao da cu pasti u nesvjest, i to mi dodje jer mi secer padne, a nekada i tlak i secer u isto vrijeme.
    Dalmatinka nam je bit cw rodila heheh 🤗
    Doktor kaze da je situacija ista i da po njemu nece biti poroda u ovoj godini, i narucio me 2.1. i rekao fa slobodno uzivam i lijepo se provedem za novu godinu hehhe 😊 neda se misic mali pahuljasti hehhe 😍

Dazi, jesi nabavila caj? Ja ga pijem i vec mi malo na usi izlazi, 🤣 

Aymee

-Tea-
    27. Prosinac 2017. 16:17

Evo i mene da se javim… Jucer i danas mi se koci kicma za popizdit.. Nikako se sjest ni namjestit… Jos usput mi se dragi ukocio i nemoze mrdat, na inekcijama je, tabletama… uzas… a mali skace po meni cijeli dan… bas nema milosti…  jer vrijeme je ocajno i nismo isli vani, pa doma radi kaos…
    Ugl, samo da leđa popuste i sve drugo je podnosljivo!  i zgaravice i kontrakcije i ostalo…

url=https://lilypie.com]

neo
    27. Prosinac 2017. 18:18

Curke,ja sam danas bila na zadnjoj kontroli kod svog gina. Beba je u 36 tt bila 3 kg a danas nije mjerio. Samo smo radili ctg i provjerio je jel se otvaram. Ali nista se ne dogada,jos uvijek sam skroz zatvorena. Jedina loša vijest je da sam pozitivna na streptokok pa cu morat primit antibiotik.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.