Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    25. Prosinac 2017. 15:09

Pozdrav drage moje. 
    Sretan Božić svima 

Nama je danas malo bolje, nemamo temperaturu, ali nas grlo i nos ne popuštaju. Uključili smo sve što se može, pa se nadamo brzom oporavku. Hvala vam drage moje.
    @Dalmatinka, sretno i kao što su cure napisale da što prije i bezbolnije prođe. Javljaj nam se, držimo fige. 
    @Dazi, ma odlično za rezultate. Neka si ti provjerila i sada si mirna. Ma prava sam bebica sa tom težinom, svaka čast. 

neo
    25. Prosinac 2017. 18:19

Uhh,al sam ja u zaostatku...
    Najprije vam svima zelim sretan Božić!!!!
    Evo da se i ja napokon javim...imali smo radnike tjedan dana tako da sam po cijele dane bila s njima vani i kontrolirala a navecer sam bila krepana...
    Cestitam na novim bebicama...
    Mene je u subotu ujutro tako neobicno i jako probadalo dole nisko u trbuhu da sam mislila da je to to,da su poceli trudovi...dragog uhvatila panika odma tako da sad znam kako ce to izgledat kad bude zapravo pocelo...

url=https://lilypie.com]

Orangina
    25. Prosinac 2017. 19:51

Sretan Bozic svima koji slave! 
    @Dalmatinka sretno, neka prode sto brze i bezbolnije! 
    @Dazi oni tebe tako cesto salju na put sad, zar te nisu mogli ostaviti? Sorry mozda sam pobrkala ali mislim da ne zivis blizu bolnice? 
    @Mela brz oporavak zelim, samo odmaraj sto vise
    @Neo da da, tako i mene zna uloviti nisko. I dragi isto panicari haha! A vidim da smo ti i ja terminuse 😉

25. Prosinac 2017. 20:02

Orangina

@Dazi oni tebe tako cesto salju na put sad, zar te nisu mogli ostaviti? Sorry mozda sam pobrkala ali mislim da ne zivis blizu bolnice?
    @Neo da da, tako i mene zna uloviti nisko. I dragi isto panicari haha! A vidim da smo ti i ja terminuse 😉

Draga imam 45min do bolnice,da, ali ja nisam htjela ostati u bolnici. Sve je u redu, tako da nisam htjela biti u bolnici i cekati kada ce krenuti porod. 

neo
    25. Prosinac 2017. 21:34

Orangina

Da da,i jos je jedna cura ali neznam sad vise koja

url=https://lilypie.com]

Teddy Bear
    26. Prosinac 2017. 08:47

Dobro jutro svima. Kako ste mi? 
    Jeste li se lijepo proveli jucer? Jao meni kako sam se dva dana prejedala😄😄, nicemu nisam mogla odoliti,a bebica je u pupi uzivala,stalno lupkala i vrtila se. 
    Zato me je neki umor svladao nocas,nikako se namjestiti,pubicne kosti su me bolile,prava gegalica sam postala😐🤰😀😀

• elica
    26. Prosinac 2017. 08:59

Sretan Vam Bozic ! 😊 
    Kao sto sam rekla prije par dana ceka me pregled +CTG no tek pocetkom iduce godine. U zadnjih par dana imam grceve u trbuhu , ovu noc pred spavanje iznenadni proljev uz popracene grceve i povracanje. Malo sam istrazivala po internetu, zakljucak je bio da je to prirodno ciscenje nekoliko dana ili tjedan do poroda.. ??😨 Vasa iskustva / savjeti u vezi s ovime? 

Teddy Bear
    26. Prosinac 2017. 09:11

elica

Sretan Vam Bozic ! 😊
    Kao sto sam rekla prije par dana ceka me pregled +CTG no tek pocetkom iduce godine. U zadnjih par dana imam grceve u trbuhu , ovu noc pred spavanje iznenadni proljev uz popracene grceve i povracanje. Malo sam istrazivala po internetu, zakljucak je bio da je to prirodno ciscenje nekoliko dana ili tjedan do poroda.. ??😨 Vasa iskustva / savjeti u vezi s ovime?

Koji si trudnicki tjedan sada? 

• elica
    26. Prosinac 2017. 09:45

@Teddy bear trenutno 35+2

Pixii
    26. Prosinac 2017. 09:56

Uh malo je rano za ciscenje pred porod. Ako ti se nastavi proljev ili povracanje tijekom dana odi na hitnu da nebi dehidrirala, mozda je viroza. A ako krece priprema za porod oni je mogu zaustaviti ljekovima tj. odgoditi za koji dan i dati ti inekciju za razoj bebinih pluca. Ja bi pratila situaciju ako ti je ista sumnjivo odi kod dr.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.