Pozdrav drage moje.
Sretan Božić svima
Nama je danas malo bolje, nemamo temperaturu, ali nas grlo i nos ne popuštaju. Uključili smo sve što se može, pa se nadamo brzom oporavku. Hvala vam drage moje.
@Dalmatinka, sretno i kao što su cure napisale da što prije i bezbolnije prođe. Javljaj nam se, držimo fige.
@Dazi, ma odlično za rezultate. Neka si ti provjerila i sada si mirna. Ma prava sam bebica sa tom težinom, svaka čast.
Uhh,al sam ja u zaostatku...
Najprije vam svima zelim sretan Božić!!!!
Evo da se i ja napokon javim...imali smo radnike tjedan dana tako da sam po cijele dane bila s njima vani i kontrolirala a navecer sam bila krepana...
Cestitam na novim bebicama...
Mene je u subotu ujutro tako neobicno i jako probadalo dole nisko u trbuhu da sam mislila da je to to,da su poceli trudovi...dragog uhvatila panika odma tako da sad znam kako ce to izgledat kad bude zapravo pocelo...
url=https://lilypie.com]
Sretan Bozic svima koji slave!
@Dalmatinka sretno, neka prode sto brze i bezbolnije!
@Dazi oni tebe tako cesto salju na put sad, zar te nisu mogli ostaviti? Sorry mozda sam pobrkala ali mislim da ne zivis blizu bolnice?
@Mela brz oporavak zelim, samo odmaraj sto vise
@Neo da da, tako i mene zna uloviti nisko. I dragi isto panicari haha! A vidim da smo ti i ja terminuse 😉
@Dazi oni tebe tako cesto salju na put sad, zar te nisu mogli ostaviti? Sorry mozda sam pobrkala ali mislim da ne zivis blizu bolnice?
@Neo da da, tako i mene zna uloviti nisko. I dragi isto panicari haha! A vidim da smo ti i ja terminuse 😉
Draga imam 45min do bolnice,da, ali ja nisam htjela ostati u bolnici. Sve je u redu, tako da nisam htjela biti u bolnici i cekati kada ce krenuti porod.
Da da,i jos je jedna cura ali neznam sad vise koja
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro svima. Kako ste mi?
Jeste li se lijepo proveli jucer? Jao meni kako sam se dva dana prejedala😄😄, nicemu nisam mogla odoliti,a bebica je u pupi uzivala,stalno lupkala i vrtila se.
Zato me je neki umor svladao nocas,nikako se namjestiti,pubicne kosti su me bolile,prava gegalica sam postala😐🤰😀😀
Sretan Vam Bozic ! 😊
Kao sto sam rekla prije par dana ceka me pregled +CTG no tek pocetkom iduce godine. U zadnjih par dana imam grceve u trbuhu , ovu noc pred spavanje iznenadni proljev uz popracene grceve i povracanje. Malo sam istrazivala po internetu, zakljucak je bio da je to prirodno ciscenje nekoliko dana ili tjedan do poroda.. ??😨 Vasa iskustva / savjeti u vezi s ovime?
Sretan Vam Bozic ! 😊
Kao sto sam rekla prije par dana ceka me pregled +CTG no tek pocetkom iduce godine. U zadnjih par dana imam grceve u trbuhu , ovu noc pred spavanje iznenadni proljev uz popracene grceve i povracanje. Malo sam istrazivala po internetu, zakljucak je bio da je to prirodno ciscenje nekoliko dana ili tjedan do poroda.. ??😨 Vasa iskustva / savjeti u vezi s ovime?
Koji si trudnicki tjedan sada?
Uh malo je rano za ciscenje pred porod. Ako ti se nastavi proljev ili povracanje tijekom dana odi na hitnu da nebi dehidrirala, mozda je viroza. A ako krece priprema za porod oni je mogu zaustaviti ljekovima tj. odgoditi za koji dan i dati ti inekciju za razoj bebinih pluca. Ja bi pratila situaciju ako ti je ista sumnjivo odi kod dr.
Sortiraj odgovore
Najstariji