Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    23. Prosinac 2017. 10:33

Sretan rockas Dazi😙

• Frau_Mund6
    23. Prosinac 2017. 10:35

E pa izgleda da me neide 😁 bar sam rockas zapamtila 😂😂😂 Dei sam pogodila ciscenje 😂😂😂😂😂 nije ni to tako lose... 
    Tek sam pocela sa predvidanjima i ocito tu ima vise toga sto ne razumijem.. karte su za sad bile dobre 😘
    Meni je cica crvena, ali i dalje sam na hladnim oblozima.. nadam se da ce oni izvuci upalu, puno je laksa nego zadnji puta, ako ne , na badnjak krecem s ant..  ne znam kaj da velim vise na to 

url=https://lilypie.com]

• elica
    23. Prosinac 2017. 11:05

Pozdrav drage zenee 😄 Kako provodite ovo blagdansko vrijeme? ;) 
    Ja sam trenutno u 34+6tj.trudnoce, sve je ok osim sto je doktorica rekla da je bebica pre sitna :( poslana sam na pregled+CTG u bolnicu no moram se naruciti a rekli su kako CTG rade tek ulaskom  u 37.tjedan i da zovem poslije Nove godine. Je li koja od vas imala kakva iskusta s tim? :/ bojim se da cu se prije porodit nago obavit taj pregled, uz sve to jos je bebica dosta nisko i prehladena sam, nedavno zavrsila na hitnoj.. UZASS. Od jutra imam lagane grceve u donjem dijelu trbuha, poput menstrualnih bolova. Da ne spominjem probavu koja se skroz poremetila zadnjih tjedan-dva. Imam li razloga za brigu ili je to sasvim normalno? 

23. Prosinac 2017. 11:54

Teddy Bear

Sretan rockas Dazi😙

Hvalaa Teddy 

Frau_Mund6

E pa izgleda da me neide 😁 bar sam rockas zapamtila 😂😂😂 Dei sam pogodila ciscenje 😂😂😂😂😂 nije ni to tako lose…
    Tek sam pocela sa predvidanjima i ocito tu ima vise toga sto ne razumijem.. karte su za sad bile dobre 😘
    Meni je cica crvena, ali i dalje sam na hladnim oblozima.. nadam se da ce oni izvuci upalu, puno je laksa nego zadnji puta, ako ne , na badnjak krecem s ant.. ne znam kaj da velim vise na to

elica

Pozdrav drage zenee 😄 Kako provodite ovo blagdansko vrijeme? ;)
    Ja sam trenutno u 34+6tj.trudnoce, sve je ok osim sto je doktorica rekla da je bebica pre sitna :( poslana sam na pregled+CTG u bolnicu no moram se naruciti a rekli su kako CTG rade tek ulaskom u 37.tjedan i da zovem poslije Nove godine. Je li koja od vas imala kakva iskusta s tim? :/ bojim se da cu se prije porodit nago obavit taj pregled, uz sve to jos je bebica dosta nisko i prehladena sam, nedavno zavrsila na hitnoj.. UZASS. Od jutra imam lagane grceve u donjem dijelu trbuha, poput menstrualnih bolova. Da ne spominjem probavu koja se skroz poremetila zadnjih tjedan-dva. Imam li razloga za brigu ili je to sasvim normalno?

Hej Elica. Sto se tice grceva, mislim da je normalno. I ja sam ih imala par dana, pa sam vise lezala i prosli su. I meni je bebica od 28.tjedna bila skroz u zdjelici, spremna za porod i pocela sam se otvarati. Da bi nakon mirovanja se ona digla i evo gospodjica je i sad prije tjedan dana na pregledu bila ipak vise. 
    A tonda je bebica sitna, mislim da je to sve individualno. I da svaka bebica ima svoj ritam. Pokusaj vise lezati na lijevom boku. Meni je dr rekla da se na bebi bas vidi da jako puno lezim na lijevom boku (imam hidronefrozu 2.stupnja desno, pa lezim na lijevom boku skoro stalno). 

-Tea-
    23. Prosinac 2017. 12:20

Alo ekipa… evo,da i nas da se javimo. Sinoc smo si dragi i ja odlucili otici na koncert. Bebici se sviđalo! :) Bas mi je dobro doslo izaci malo u drustvo. Juniora je s gustima cuvala baba… :)

@Elica neznam kako je kod vas, ali moja soc.gin. radi CTG od 32 tjedna… Bili bas jucer na pregledu.
    Moj bebac je isto sitan, u 31 tj.ić je imao oko 1500 g. U prvoj trudnoci maleni imao 1300 g u  31 tj,i rodio se sa 2970 g. Tjesi se da ce porod biti laksi! :)

Orangina
    23. Prosinac 2017. 12:35

Drage cure hvala na savjetima za kupus, zapisala sam si i to u svoju "trudnicku biljeznicu". 
    Pocela sam sa masazom medice ali je neugodno, tesko rukom doci blizu pa jos i ogledalo...i zateze me kad masiram. Imate iskustva, savjet? 

@Frau glupo pitanje ali dali mozda nosis krivi broj grudnjaka, ili sa zicom? Jer i to stiskanje moze prouzrociti upale. Drzim fige da sto prije prode!

Orangina
    23. Prosinac 2017. 12:48

@Tea super za pregled, mrzim cekati kod doktora pa eto treba imati zivaca i za to 😂 Jeli bebica plesala na koncertu? Kad se rodi moras pustati iste pjesme 😉 A meni ce beba biti veca jer i moja i njegova mama radale bebe oko 4 kile i preko. Juuupiiii....

@Dazi sretan rodendan s malim zakasnjenjem! Sve najbolje 😘 

@elica dali pijes magnezij? Pomaze za opustanje pa ce te mozda manje boliti. Nazalost kad je beba tako jako nisko onda osjecas svaki pokret, i moras na wc stalno...ali pij sto vise tekucine, odmaraj nemoj puno biti na nogama i lezi na bok. Mozda je beba sitna ali ima vremena da se podeblja ili je kriva procjena.
    Za probavu jedi kruske, sljive, jogurt, zobene pahuljice, jecmenu kasu. Ujutro na taste casu mlake vode s pola limuna. Sad za zimu kompot od jabuka i sljiva s cimetom je odlican 😉

-Tea-
    23. Prosinac 2017. 13:10

Orangina

@Tea super za pregled, mrzim cekati kod doktora pa eto treba imati zivaca i za to 😂 Jeli bebica plesala na koncertu? Kad se rodi moras pustati iste pjesme 😉 A meni ce beba biti veca jer i moja i njegova mama radale bebe oko 4 kile i preko. Juuupiiii….

@Dazi sretan rodendan s malim zakasnjenjem! Sve najbolje 😘

@elica dali pijes magnezij? Pomaze za opustanje pa ce te mozda manje boliti. Nazalost kad je beba tako jako nisko onda osjecas svaki pokret, i moras na wc stalno…ali pij sto vise tekucine, odmaraj nemoj puno biti na nogama i lezi na bok. Mozda je beba sitna ali ima vremena da se podeblja ili je kriva procjena.
    Za probavu jedi kruske, sljive, jogurt, zobene pahuljice, jecmenu kasu. Ujutro na taste casu mlake vode s pola limuna. Sad za zimu kompot od jabuka i sljiva s cimetom je odlican 😉

Orangina

@Tea super za pregled, mrzim cekati kod doktora pa eto treba imati zivaca i za to 😂 Jeli bebica plesala na koncertu? Kad se rodi moras pustati iste pjesme 😉 A meni ce beba biti veca jer i moja i njegova mama radale bebe oko 4 kile i preko. Juuupiiii….

A sta se tice koncerta, ja nemogu bez glasne muzike (jaaaako glasne s obzirom da se kod nas u kuci slusa iskljucivo rock i metal) tako da xe biti kao i prvo odmah naviknut na takve zvukove…  Mali najbolje spava kad sviraju mamini omiljeni  Iron Maideni! :) :) :)

Orangina
    23. Prosinac 2017. 13:27

Tea a mene svi "strase" da ce biti veca beba, ajde mozda nece hehe
    Za muziku sam negdje citala da bebe u maternici vec razvijaju "ukus" pa ovisno sto ti slusas u trudnoci to ce im se svidati i kad su vani. Ako im pjevas jednu pjesmicu dok su u tebi, pamtiti ce to i moci ces ih smiriti kad su bebaci. Neznam koliko ima istine u tome

-Tea-
    23. Prosinac 2017. 13:55

Nemam pojma koliko ima istine u tome… Ja malome ne pjevam jer to zvuci ocajno  i samo se rasplace, ali muzika mi stalno svira. Maidene inace jaaaako volim i cesti sam ih u prvoj trudnoci slusala i mali sad uz to bez beda spava… Pa mozda je i povezano…… booo…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.