Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Prosinac 2017. 22:54

Drage moje da vam javim da sam danas cijeli dan provela spavajuci, bas sam sva umorna, boli me pri dnu stomaka i stalno piskim. I beba je dosta mirna evo drugi,treci dan. Ne znam jesu li to sve neki predznaci ili je to samo takav dan. Hm hm. 

dea32
    24. Prosinac 2017. 00:24

Dazi

Drage moje da vam javim da sam danas cijeli dan provela spavajuci, bas sam sva umorna, boli me pri dnu stomaka i stalno piskim. I beba je dosta mirna evo drugi,treci dan. Ne znam jesu li to sve neki predznaci ili je to samo takav dan. Hm hm.

Mozda jesu, mozda nisu.. Ja nemam pojma kako je to kad se beba pred porod smiri jer su moji oboje udarali i u radaoni. Decko cak i u toku trudova, to njegovo udaranje mi je tada bilo jace od truda..
    Mene je u pocetku laznih trudova cesce tjeralo na mokrenje, 2 sek nakon sto bi izasla iz wc-a sam mogla ici opet. Mozda se ipak nesto dogada.. 
    Ps. Sretan rodendan sa zakasnjenjem. 

24. Prosinac 2017. 07:44

dea32

Dazi

Mozda jesu, mozda nisu.. Ja nemam pojma kako je to kad se beba pred porod smiri jer su moji oboje udarali i u radaoni. Decko cak i u toku trudova, to njegovo udaranje mi je tada bilo jace od truda..
    Mene je u pocetku laznih trudova cesce tjeralo na mokrenje, 2 sek nakon sto bi izasla iz wc-a sam mogla ici opet. Mozda se ipak nesto dogada..
    Ps. Sretan rodendan sa zakasnjenjem.

Hvala ti na odg Dea 
    Hvalaaaa 

Teddy Bear
    24. Prosinac 2017. 08:30

Dazi

Jutro Dazi. Inace kazu sa se beba smiri u trbuhu pred porod,mislim kod mene kao i kod Dea32 nije bio slucaj,ali kod moje sestre i par prijateljica je bilo tako.
    Neka ti je sretno.😗

Teddy Bear
    24. Prosinac 2017. 08:35

Drage moje trudnice i majke. Na dobro vam doslo Badnje jutro/vecer i sutrasnje sveto porodjenje Isusovo.

Ja sam jucer cijeli dan kolacice pekla i jednu tortu,te napravila francusku salatu. Bas sam se bila umorila. Danas smo na veceri kod suprugovih,pravi se bakalar na bijelo,dolaze sve njegove sestre i braca sa obitelji,unose se badnjaci. Uglavnom volim ove bozicne blagdane.

24. Prosinac 2017. 10:59

Drage moje da vam javim. Upravo se idem spremazi i idem za Pulu na pregled. Vidjela sam svoju doktoricu i rekla mi je da mi je proces zapoceo i da je njena preporuka da odem u pulu na pregled da oni vide u kojoj sam fazi.  strah me i uzbudjena sam i sve. 

Marijana07
    24. Prosinac 2017. 11:09

Dazi

Drage moje da vam javim. Upravo se idem spremazi i idem za Pulu na pregled. Vidjela sam svoju doktoricu i rekla mi je da mi je proces zapoceo i da je njena preporuka da odem u pulu na pregled da oni vide u kojoj sam fazi.strah me i uzbudjena sam i sve.

Dazi sretno ... 😆😆😆

24. Prosinac 2017. 11:10

Hvala ti draga Marijana. Nadam se da nije blesavo sto cu ici na pregled.hmm

• Frau_Mund6
    24. Prosinac 2017. 11:34

Draga Dazi, sretno u bolnici 😉 zelim ti  da sve brzo prode i da nam se brzo oporavis 😗 

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    24. Prosinac 2017. 11:44

Frau_Mund6

Ninaleonita cestitam na novom clanu 😍 super da je sve proslo 😉 meni zvuci da si se odlicno oporavila 😉 kako se bebica zove?!?
    Elena, ako mora antibiotik onda mora, samo da uzbjegne streptokok, sve ce to biti u redu 😊
    Meni su jucer vadili krv, 3 doze nisu bile dobre, 1 je ispravna, ujutro sam imala 5.1 sto je sama granica, ali i bolje od onih 5.5 iz prvog nalaza… jos bolje od svega je da sam skinula 3 kg 😁 u ova 3 tjedna koliko se pazim 😉 sad sam na +6
    Jedino sto je mala prestala lupat od kad nema secera.. tj, javi se svaki dan ali puno slabije.. pa sad ne razgovaramo stalno kao prije

bebica se zove Matea, fascinantno je kako se svaki dan mijenja i napreduje! želim vam da što prije čuvate svoje male princezice i prinčeve.. i nemojte nikada zaboraviti da oni znaju biti jaaaako gladni, meni je nevjerojatno koliko može pojesti! i dojim , i izdajam se + ad.. a koliko se voli maziti i čuvati, to je isto super! evo baš ju držim, a drugom rukom tipkam. i obavezno si kupite jastuk dekicu za nošenje jer je za tako male bebe jako nepraktično bez jastuka ih podizati.. i da, tri dana u bolnici je ništa i ne stigneš se oporaviti, ali doma je ipak bolje ako ti ima tko pomoći. meni je došla mama jer bi bila izgubljena, em te sve boli, em ne znaš što i kako jer mi je prva beba, ona plače, urla, a zapravo je gladna ili ne može kakati pa ju to muči.. sad smo sve pohvatali i nakon 19 dana ja sam ko nova. sretno cure!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.