Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    24. Prosinac 2017. 12:10

Dazi

Hvala ti draga Marijana. Nadam se da nije blesavo sto cu ici na pregled.hmm

Samo ti odi na pregled..Bolje da te pregledaju..

Pixii
    24. Prosinac 2017. 12:36

Dazi nije glupo da odes na pregled reci da si dosla po preporuci svoje dr., bolje tako pa da budes mirna. Javi nam see, sretno 

-Tea-
    24. Prosinac 2017. 12:42

Draga Dazi, bolje doci "bez veze" nego se kasnijr udarati po glavi jer nisi otisla… A i ti imas dosta do bolnice ako se ne varam, pa bolje da ides… 
    Sretno i javi nam se! :)

url=https://lilypie.com]

Mela
    24. Prosinac 2017. 13:48

Drage moje čitala sam sto ste pisale, ali jednostavno nisam imala snage sto napisati. U petak navecer smo dobili temperaturu, jučer cijeli dan se borili. danas smo malo bolje, ali problem je sto se temperatura iznova vrati. zbog toga me strah i neke upale. A bebica sve osjeti, slabije nam se i javlja 
    @Dazi sretno na pregledu i naravno da je bolje sa te pogledaju. 

• Frau_Mund6
    24. Prosinac 2017. 17:15

Ninaleonita prekrasno ime😉  uzivajte u prvim blagdanima 😗
    Mela, temperatura? Jesu ti otkrili upalu? Mozda je neki virus... 
    Cure, svima zelim blagoslovljenu badnju vece 😗 uzivajte s obitelji!!!

24. Prosinac 2017. 18:53

Evo mene.  sa bebom je sve super, radila sam ctg, pregled vaginalni i ultrazvuk i sve super. otvorena sam, ali ne toliko da moram ostati u bolnici. I sutra su mi rekli da opet moram doci. I eto 

-Tea-
    24. Prosinac 2017. 19:14

Dazi, super da je sve ok!! :) Ipak je dobro da si isla… Sad si barem na miru! :)

• Aymee
    24. Prosinac 2017. 19:27

Dazi

Evo mene.sa bebom je sve super, radila sam ctg, pregled vaginalni i ultrazvuk i sve super. otvorena sam, ali ne toliko da moram ostati u bolnici. I sutra su mi rekli da opet moram doci. I eto

O draga moja, vidim ja da se tvoj dan opasno priblizava. Drago mi je da si isla na pregled, makar znas na cemu si. Javi se svakako i sutra, iscekujemo novosti. 

Aymee

dea32
    24. Prosinac 2017. 22:16

Dazi

Evo mene.sa bebom je sve super, radila sam ctg, pregled vaginalni i ultrazvuk i sve super. otvorena sam, ali ne toliko da moram ostati u bolnici. I sutra su mi rekli da opet moram doci. I eto

Super, priprema se beba pomalo da upozna svoje roditelje.. 
    Javi se sutra.

24. Prosinac 2017. 22:36

Na dobro vam doslo Badnje vece cure 😘🎄❄🎁🎋
    Ja san danas otkazala carski koji je triba bit sutra navecer.. idem prirodno :) jucer mi je ispa sluzni cep i krenili su jaki bolovi u ledjima i ciloj zdjelici...pubicna kost i simfiza su me razarali.. nisan mogla hodat.. kontrakcije stalno... danas isto boli i iman kontrakcije i lagane grceve u jajnicima, ali nista strasno.. stomak se skroz deformira.. spustija i izbocia nekako naprid haha.. sve u svemu mislin da bi uskoro moglo krenit...veselin se jer san bas umorna od svega...
    Zelim vam svima Sretan Bozic 💕😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.