Na dobro vam doslo Badnje vece cure 😘🎄❄🎁🎋
Ja san danas otkazala carski koji je triba bit sutra navecer.. idem prirodno :) jucer mi je ispa sluzni cep i krenili su jaki bolovi u ledjima i ciloj zdjelici…pubicna kost i simfiza su me razarali.. nisan mogla hodat.. kontrakcije stalno… danas isto boli i iman kontrakcije i lagane grceve u jajnicima, ali nista strasno.. stomak se skroz deformira.. spustija i izbocia nekako naprid haha.. sve u svemu mislin da bi uskoro moglo krenit…veselin se jer san bas umorna od svega…
Zelim vam svima Sretan Bozic 💕😍
I tebi i tvojima sve najbolje..drzim fige da sto bezbolnije prode😘
Na dobro vam doslo Badnje vece cure 😘🎄❄🎁🎋
Ja san danas otkazala carski koji je triba bit sutra navecer.. idem prirodno :) jucer mi je ispa sluzni cep i krenili su jaki bolovi u ledjima i ciloj zdjelici…pubicna kost i simfiza su me razarali.. nisan mogla hodat.. kontrakcije stalno… danas isto boli i iman kontrakcije i lagane grceve u jajnicima, ali nista strasno.. stomak se skroz deformira.. spustija i izbocia nekako naprid haha.. sve u svemu mislin da bi uskoro moglo krenit…veselin se jer san bas umorna od svega…
Zelim vam svima Sretan Bozic 💕😍
I tebi i tvojima sve najbolje..drzim fige da sto bezbolnije prode😘
Hvala 😍😘😍😘
Dalmatinka, sretno ti. Neka prode sto brze, sa sto manje boli.
Cure, sretan vam i blagoslovljen Bozic.. svima
Dalmatinka, sretno ti. Neka prode sto brze, sa sto manje boli.
Cure, sretan vam i blagoslovljen Bozic..svima
Hvalaaa 😘😘💕💕
Sretan Bozic svima 🎄💕
Hvala vam drage moje
Sretan i blagoslovljen Božić vam zelim.
Dalmatinka sretnooooo, drzim fige da ti sve to prodje sto bezbolnije i lakse.
Sretan Bozic svim curama i vasim bebicama 😍
Dalmatinka i Mela sretno, mislimo na vas ❤ javite se!!! 😙
url=https://lilypie.com]
Jojjj Mela bas mi je zao sto ti je lose. Ahhh. Nedaj se.
Dalmatinka javljaj nam kako si
Evo meni ctg super, doktor je rekao da se vidimo u srijedu na pregledu pa da cemo se dogovoriti za dalje. I da, bebica je teska 3600
Sortiraj odgovore
Najstariji