Ima li koja problema sa vrtoglavicom? Od jučer osjetim vrtoglavicu i evo jutros ponovo.
Sretno cure na pregledima
Nije vrtoglavica, ali mi je nekako lose zadnjih dana mozda od ove promjene vremena koja dolazi. Inace nocas sam imala valjda najgoru zgaravicu u zivotu. Sad je napokon sve ok
Evo nay 😉 Lota ima 1.5kg 😁 sve je super... vise ju ne vidim na uzv 🤔 nisam znala da ce tako biti... imam jos 2 pregleda pa u bolnicu sredinom veljace
url=https://lilypie.com]
Dazi sretno!!! Kako mi je super kaj iscekujem vase bebace 😉 di nam je Dalmatinka?
url=https://lilypie.com]
Sretno cure na pregledima
Nije vrtoglavica, ali mi je nekako lose zadnjih dana mozda od ove promjene vremena koja dolazi. Inace nocas sam imala valjda najgoru zgaravicu u zivotu. Sad je napokon sve ok
Meni je opao imunitet ovom prehladom, sutra vadim nalaze. Moguće da je i to uzrok ovoj vrtoglavici, ali nimalo ugodna.
Uh, hvala Bogu pa ti je prestala. Meni se malo povukla ovih dana, nadam se da će nam ostati tako.
Frau, super za pregled, neka mala mrva samo raste, 😉 Sto se tice tvog iscekivanja s nama, imat ces sve informacije do poroda, 🤣🤣🤣 Doci ces roditi i nece ti ni babica trebati, hihi..
Dazi, sretno, potrudi se roditi cim prije i bezbolnije, 😙
Mela, mozda ti je tlak nizi ili visi pa zato vrtoglavice. Meni je nizi i promjene vremena, pogotovo juzina me ubijaju..
Dalmatinka nam je mozda i rodila pa ce se javiti uskoro sa vijestima.
Mene je sve nesto pocelo probadati i imam neki "osjecaj" a bebac je nekako miran.. Samo sam bebici rekla da bude dobra do 31.12. 🤣🤣🤣 Da se rodi u 2018.-oj.. Danas sam 38 tt, dakle usla u termin a sutra pregled. Mislim da sam u tjedan dana dobila 3 kg, necu se ni vagati do sutra, 😉 Jos malo i avantura trudnoca zavrsava a slijedi avantura zivota, ❤
Aymee
Frau bravo za Loticu 😁😁
Mela i Pixii ja imam te vrtoglavice, mislim vise se manifestiraju kao neka slabina i osjecaj kao da cu pasti u nesvjest, i to mi dodje jer mi secer padne, a nekada i tlak i secer u isto vrijeme.
Dalmatinka nam je bit cw rodila heheh 🤗
Doktor kaze da je situacija ista i da po njemu nece biti poroda u ovoj godini, i narucio me 2.1. i rekao fa slobodno uzivam i lijepo se provedem za novu godinu hehhe 😊 neda se misic mali pahuljasti hehhe 😍
Evo nay 😉 Lota ima 1.5kg 😁 sve je super… vise ju ne vidim na uzv 🤔 nisam znala da ce tako biti… imam jos 2 pregleda pa u bolnicu sredinom veljace
Odlična težina, obzirom na tjedan trudnoće.
@Aymee, može biti da je do tlaka, mada mene osobno strah da su mi nalazi loši, jer ova gripa nam je imunitet uništila. Željezo ne smijem ni pomisliti koliko je
@Dazi, super, bitno je da je sve uredu. Pahuljica bi još da uživa u maminom trbuhu.
Za vrtoglavicu isti osjećaj, kao da gubim centar ravnoteže i kao da ću pasti.
Evo nay 😉 Lota ima 1.5kg 😁 sve je super… vise ju ne vidim na uzv 🤔 nisam znala da ce tako biti… imam jos 2 pregleda pa u bolnicu sredinom veljace
Bravo za Lotu😀. Bas mi je drago da je pregled prosao dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji