Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    27. Prosinac 2017. 09:57

Ima li koja problema sa vrtoglavicom? Od jučer osjetim vrtoglavicu i evo jutros ponovo.

Pixii
    27. Prosinac 2017. 10:08

Sretno cure na pregledima 
    Nije vrtoglavica, ali mi je nekako lose zadnjih dana mozda od ove promjene vremena koja dolazi. Inace nocas sam imala valjda najgoru zgaravicu u zivotu. Sad je napokon sve ok 

• Frau_Mund6
    27. Prosinac 2017. 10:41

Evo nay 😉 Lota ima 1.5kg 😁 sve je super... vise ju ne vidim na uzv 🤔 nisam znala da ce tako biti... imam jos 2 pregleda pa u bolnicu sredinom veljace

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    27. Prosinac 2017. 10:42

Dazi sretno!!! Kako mi je super kaj iscekujem vase bebace 😉 di nam je Dalmatinka? 

url=https://lilypie.com]

Mela
    27. Prosinac 2017. 11:58

Pixii

Sretno cure na pregledima
    Nije vrtoglavica, ali mi je nekako lose zadnjih dana mozda od ove promjene vremena koja dolazi. Inace nocas sam imala valjda najgoru zgaravicu u zivotu. Sad je napokon sve ok

Meni je opao imunitet ovom prehladom, sutra vadim nalaze. Moguće da je i to uzrok ovoj vrtoglavici, ali nimalo ugodna. 
    Uh, hvala Bogu pa ti je prestala. Meni se malo povukla ovih dana, nadam se da će nam ostati tako.

• Aymee
    27. Prosinac 2017. 13:16

Frau, super za pregled, neka mala mrva samo raste, 😉 Sto se tice tvog iscekivanja s nama, imat ces sve informacije do poroda, 🤣🤣🤣 Doci ces roditi i nece ti ni babica trebati, hihi..

Dazi, sretno, potrudi se roditi cim prije i bezbolnije, 😙

Mela, mozda ti je tlak nizi ili visi pa zato vrtoglavice. Meni je nizi i promjene vremena, pogotovo juzina me ubijaju.. 

Dalmatinka nam je mozda i rodila pa ce se javiti uskoro sa vijestima. 

Mene je sve nesto pocelo probadati i imam neki "osjecaj" a bebac je nekako miran.. Samo sam bebici rekla da bude dobra do 31.12. 🤣🤣🤣 Da se rodi u 2018.-oj.. Danas sam 38 tt, dakle usla u termin a sutra pregled. Mislim da sam u tjedan dana dobila 3 kg, necu se ni vagati do sutra, 😉 Jos malo i avantura trudnoca zavrsava a slijedi avantura zivota, ❤

Aymee

27. Prosinac 2017. 14:13

Frau bravo za Loticu 😁😁
    Mela i Pixii ja imam te vrtoglavice, mislim vise se manifestiraju kao neka slabina i osjecaj kao da cu pasti u nesvjest, i to mi dodje jer mi secer padne, a nekada i tlak i secer u isto vrijeme. 
    Dalmatinka nam je bit cw rodila heheh 🤗
    Doktor kaze da je situacija ista i da po njemu nece biti poroda u ovoj godini, i narucio me 2.1. i rekao fa slobodno uzivam i lijepo se provedem za novu godinu hehhe 😊 neda se misic mali pahuljasti hehhe 😍

Mela
    27. Prosinac 2017. 14:39

Frau_Mund6

Evo nay 😉 Lota ima 1.5kg 😁 sve je super… vise ju ne vidim na uzv 🤔 nisam znala da ce tako biti… imam jos 2 pregleda pa u bolnicu sredinom veljace

Odlična težina, obzirom na tjedan trudnoće. 

Mela
    27. Prosinac 2017. 14:53

@Aymee, može biti da je do tlaka, mada mene osobno strah da su mi nalazi loši, jer ova gripa nam je imunitet uništila. Željezo ne smijem ni pomisliti koliko je 
    @Dazi, super, bitno je da je sve uredu. Pahuljica bi još da uživa u maminom trbuhu. 
    Za vrtoglavicu isti osjećaj, kao da gubim centar ravnoteže i kao da ću pasti.

Teddy Bear
    27. Prosinac 2017. 15:36

Frau_Mund6

Evo nay 😉 Lota ima 1.5kg 😁 sve je super… vise ju ne vidim na uzv 🤔 nisam znala da ce tako biti… imam jos 2 pregleda pa u bolnicu sredinom veljace

Frau_Mund6

Bravo za Lotu😀. Bas mi je drago da je pregled prosao dobro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.