Orangina, kupus iz frizidera 😉 ja sam ocistila i oprala listove i njih onak mokre stavila da se ohlade, prije nego ih stavljas treba ih natuc da omeksaju 😊
Caj od lista maline sam kupila na placu u Utrinama, kod kumice koja prodaje razne cajeve, 10 kn vrecica 😉 obicno ih ima na svim placevima 😉
url=https://lilypie.com]
Teddy sretno na pregledu
Evo i ja dosla s pregleda bebica lijepo raste procjena 2100g i dalje mirovanje zbog cerviksa, a sljedeci pregled za 3 tjedna.
Cure danas imate u lidlu robicu za bebice
Odlicno za pregled. Bebica ekstra napreduje😗
Vratila se ginica i odgovorila mi u vezi mjehura da je to normalno, i da me doktor na zamjeni poslao na uzv jer je to redoviti pregled. S njom uvijek kao da govorim zidu. Uopće ne sluša pacijente, ali nema veze jer mi je to zadnji put da sam na kontroli.
Prvi put imam glukozu u mokraći (test na trakicu kod gin). Jeste li imale to?
Na internetu piše da se šećer izlučuje kada ga ima preko 10 mmola. Pregled kod gin je bio ujutro, natašte, ne razumijem kako to.
Bila sam na pregledu,Bogu hvala sve uredu. Bebica se okrenula glavom prema dole,procjena 2700/2800,za sljedecu kontrolu samo da uradim bris na streptokok.
Bas sam sretna.😀
Teddy super. Odlicni nalazi. I pregled ce biti preodlican, vidjet ces
Bio&Bio, neka biljna ljekarna?
Draga, nemam u blizini biljnu ljekarnu
Vratila se ginica i odgovorila mi u vezi mjehura da je to normalno, i da me doktor na zamjeni poslao na uzv jer je to redoviti pregled. S njom uvijek kao da govorim zidu. Uopće ne sluša pacijente, ali nema veze jer mi je to zadnji put da sam na kontroli.
Prvi put imam glukozu u mokraći (test na trakicu kod gin). Jeste li imale to?
Na internetu piše da se šećer izlučuje kada ga ima preko 10 mmola. Pregled kod gin je bio ujutro, natašte, ne razumijem kako to.
Ajde super da je sve u redu. Bas mi je drago. Ali trebali su ti to objasniti, a ne da ti 20 dana glavu razbijas s tim. Ahhh
Bila sam na pregledu,Bogu hvala sve uredu. Bebica se okrenula glavom prema dole,procjena 2700/2800,za sljedecu kontrolu samo da uradim bris na streptokok.
Bas sam sretna.😀
Mene brine taj nalaz za streptokok ..moj ginekolog mi ga nije radio rekao je da ce to ovi u TA uzeti bris..posto sam narucena 2.1..a termin mi je 9.1. nadam se ce nalaz biti gotov
Meni je danas soc. gin. uzela bris na streptokok, nalaz se ceka 7 dana. Mozda mozes zvati da te ranije ubace zbog brisa?
Meni je danas soc. gin. uzela bris na streptokok, nalaz se ceka 7 dana. Mozda mozes zvati da te ranije ubace zbog brisa?
Navela sam taj bris u mailu kad sam se narucivala i uputnicu poslala.. ..nema kod njih nista telefonski😀ljuti me ovaj moj ginekolog...namjerno sam cijelu trudnocu kod privatnika isla bas da izbjegnem te neke gluposti sto sam u prvoj trudnoci kod socialnog isla i sad me zezne za taj bris..mozda najbolje da ode odem opet privatno to napravit negdje..
Curke, evo i mene s pregleda, 35+1, otvorena 2cm.. ginekolog kaze da nema razloga za zabrinutost, ne mora znaciti da cu ranije roditi, sto vi mislite? iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji