Ajojjjj Frau bas mi je zao. Ahhh. Stvarno ne znam sta bi ti pametno rekla ahhh.
Pa da, zato kazem. Hmm. Ma imas pravo, ne moze odmoci hehhe
Jutro cure 😊
Meni se jucer upalila cica ponovno… ne kuzim 😣 popodne mi rasi gonicka pa idem k njoj… iako mi ja zadnji puta rekla da mi ona moze dati samo antobiotike.. kaj to znaci da cu do kraja trudnoce piti ant?!?! Pa ne vjerujem… pretpostavljam da ce mi se sada sve vise mlijeka stvarat i da bi mogla imat problem s tim svako malo…
Dazi, kupi caj, ne moze skodit.. a mi ako ti ga i posaljemo nece doci prije srijede… nije neka lova, pa koliko upijes popij 😉 ionako je vecina u glavi 😁
Bas mi je zao😢,nadam se da ce ti doktorica pomoci.
Evo, pregled rijesen, sve ok. Ulozivo za vrsak prsta, al to mi je od pocetka trudnoce. Tlak,urin sve ok. Sad jos cekam CTG da mi naprave…
url=https://lilypie.com]
MamaTroje, sigurno je pogrijesila. Uz ovakav guk nema sanse da je u urinu povecan. To se najcesce vidi kod dijabeticara koji ni ne znaju da imaju secer pa ga niti ne kontroliraju niti lijece. Uz pozitivne albumine u urinu pripazi na tlak i naglo oticanje zbog zadrzavanja tekucine.
Frau, nadam se da ti nece bit potreban antibiotik, stavljaj kupus vec sad! Kod tebe je ocito problem u nekim zacepljenim ili suzenim kanalicima, mogla bi imati problema nakon poroda, ali tada barem smijes masirati i izdajati.. Nadam se da ce ti brzo proc.
Dazi, uzmi caj, nije kasno. Jos stigne djelovat..
Tea, tebi tvoj socijalni gin radi ctg? Zato tako dugo i traje pregled. Kod mojeg se narucuju za pregled svi osim trudnica, ali mi uvijek kaze kad da dodem uz manju guzvu, pricekam max 10 min i budem na redu. A u TA je druga prica jer uvijek dr kasne sa odjela..
Prva mi je trudnoca, da.. ja isto mislim da nema razloga za brigu pogotovo jer sam uskoro u terminu, ali svakako volim cuti druga misljenja, hvala! 😊😊
@Teddy odlično za pregled, baš mi je drago da je sve uredu i da beba dobro napreduje.
@MamaTroje, drago mi je da je sve uredu. Ipak su ti trebali objasniti što je to, iskreno ja prvi put čujem.
@Dijana, mislim da je to sasvim uredu, jer bi doktor sigurno dao neku preporuku za čuvanje. Dosta cura je pisalo da su bile još i ranije otvorene. Mislim da nemaš razloga za zabrinutost.
@Dea, hvala na odgovoru.
@Frau, nadam se da će sve biti dobro. Držim fige.
@Tea, odlično. Sada odmaranje do slijedećeg pregleda.
Hvala ti Dea, onda cu ga u srijedu kupiti.
Super, stigneš uključiti čaj.
Hvala ti Dea, onda cu ga u srijedu kupiti.
A do caja mozes datulje mlatiti i vjezbati zdjelicu.. 😉
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji