Curke, evo i mene s pregleda, 35+1, otvorena 2cm.. ginekolog kaze da nema razloga za zabrinutost, ne mora znaciti da cu ranije roditi, sto vi mislite? iskustva?
Onda najbolje slusati doktora,da je mislio da trebas primiriti rekao bi ti. Jos koji dan i ti si 36 tjedan,ne brini,biti ce sve ok.😗
Vratila se ginica i odgovorila mi u vezi mjehura da je to normalno, i da me doktor na zamjeni poslao na uzv jer je to redoviti pregled. S njom uvijek kao da govorim zidu. Uopće ne sluša pacijente, ali nema veze jer mi je to zadnji put da sam na kontroli.
Prvi put imam glukozu u mokraći (test na trakicu kod gin). Jeste li imale to?
Na internetu piše da se šećer izlučuje kada ga ima preko 10 mmola. Pregled kod gin je bio ujutro, natašte, ne razumijem kako to.
Kakav ti je secer u trudnoci?
Teddy super. Odlicni nalazi. I pregled ce biti preodlican, vidjet ces
Bio&Bio, neka biljna ljekarna?
Draga, nemam u blizini biljnu ljekarnu
Hoces da se nekako organiziramo pa da ti posaljemo?
Aymee
Mela, mg sam prestala uzimati par dana prije punih 37tt jer sam ga tako potrosila.
Orangina, kupus treba bit u frizideru. Frau je dobro rekla, prije stavljanja kao oblog treba ga istuci batom za meso (ili necim slicnim) i mijenjati svaka 2h ili ranije ako bude uveo..
TeddyBear, super za bebu, bit ce komad i pol..
MamaTroje kakav ti je inace secer? Znam da si vadila sama krv doma. Secer u urinu bude kod konstantno visokih secera u krvi koji nisu u kontroli, cudno mi je da ti se to pojavilo, u nalazima bi to trebalo bit pokazano i tad bi dobila terapiju..
Dazi, bilo koja bio trgovina bi trebala imati caj, Garden, Bio&bio, Green.. Mozda veci trgovacki centri, trznice? Hoces da ti netko od nas kupi i posalje postom?
Imala sam ogtt 5.4, a guk su bili zadnji 5.2, 5.7 tako nekako.
Sad sam gledala Urignost trakicom i ne pokazuje glukozu, ali pokazuje malkoc proteine i leukocite. Ono što me buni je to što je sestra napisala nešto alfa++ na papiru, a na netu pronalazim da je to albumin, dakle protein. Ginica je napisala glukoza u mokraći, ali me ne bi ništa čudilo da je pogriješila.
Curke, evo i mene s pregleda, 35+1, otvorena 2cm.. ginekolog kaze da nema razloga za zabrinutost, ne mora znaciti da cu ranije roditi, sto vi mislite? iskustva?
Draga Dijana, moja mama je cijelu trudnocu, kad je mene nosila,bila otvorena 1 i po cm… sve je normalno radila, i nije mirovala… nakraju i prenijela 6-7 dana… tako da mislim da nemas brige, pogotovo jer si skoro u terminu, a i dr.ti je sam rekao da nemoras brinuti…
url=https://lilypie.com]
Evo, ja se upravo spremam za krenut na pregled… Poznavajuci moju dr.i cekanje potrajati ce… Pa se javim kako je proslo…
Neznam kakvo je stanje kod vaaih ginekologa, ali kod mene je uzas. Budem narucena u 8 ujutro, a kompletan pregled, uzv, ctg i ostalo bude gotovo u 10,11 h. Nadam se da ce danas brze ici…
Javim se…
Drage moje Aymee i Dea hvala vam stvarno puno. Ali kako sam vec na kraju, ne znam je li mi vec kasno za njega, hoce li imati ikakvog ucinka. Hmm. U srijedu, 27.idem za Pulu u TA, pa bi ga tamo sigurno nasla, ali me to muci, je li kasno. Sta kazete? Hmm.
Tea ja bi izludila stvarno da toliko traje pregled, meni je pregled trajao sat vremena. Narucena recimo u 17:30, udjem iu 17:35 i do 18:30 me dr pregledava i gledamo bebu hehehe. Drzim ti fige da bude brze ovaj put,javi nam se
Jutro cure 😊
Meni se jucer upalila cica ponovno... ne kuzim 😣 popodne mi rasi gonicka pa idem k njoj... iako mi ja zadnji puta rekla da mi ona moze dati samo antobiotike.. kaj to znaci da cu do kraja trudnoce piti ant?!?! Pa ne vjerujem... pretpostavljam da ce mi se sada sve vise mlijeka stvarat i da bi mogla imat problem s tim svako malo...
Dazi, kupi caj, ne moze skodit.. a mi ako ti ga i posaljemo nece doci prije srijede... nije neka lova, pa koliko upijes popij 😉 ionako je vecina u glavi 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji