Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    20. Prosinac 2017. 16:20

I pregled je dobro prosao. Koliko sam prosli put bila u panici da je premalo dobio, sad je valjda, prema procjeni dobio 600 g u 2 tjedna.. I ima oko 3 kg. A ja izgubila kg.. 😫

Aymee

• Aymee
    20. Prosinac 2017. 16:22

Orangina

Posjetila me kolegica i razveselila me sa poklonom za bebicu 😍 Osjetila je kako se beba rita pa joj suze krenule, i ona bi bebu hahhaaa

Moja se frendica rasplace cim me vidi.. Papice i kapu imamo iste (samo je nama i kapica bijela) i nama je to dio oblekice za izlazak iz bolnice, 😁

Aymee

Orangina
    20. Prosinac 2017. 16:34

Aymee

Moja se frendica rasplace cim me vidi.. Papice i kapu imamo iste (samo je nama i kapica bijela) i nama je to dio oblekice za izlazak iz bolnice, 😁

Ja nikad nisam tako reagirala na trudnice pa mi je i cudno i smijesno 😂 A papucice su preslatke, bas mi se svidaju, mislim da cemo ih i mi obuci za izlazak 😉 
    Super za pregled, bebica napreduje a daj mi reci foru kako si izgubila kile, i ja bi malo 😁 

@Mela lazni trudovi, sjecam se kad mi se prvi put trbuh tako stvrdnuo pa beba bude izbocena u jednu stranu, nisam znala sta je to i bilo me strah. Naravno utjesile ste me tu na klokanici 😊 Tako da ne brini, imat ces jos puno takvih

-Tea-
    20. Prosinac 2017. 16:38

Mela

Imam pitanje za vas drage moje. Da li vi osjetite grčenje trbuha? Ne znam kako da objasnim, ali evo od jučer na trenutak mi tako otvrdne trbuh, ali nakon 10-15 sekundi popusti. Čitala sam da su to lažne kontrakcije, pa da vidim jel neka ima sličnog iskustva.? Danas isto i to dva puta.

Da da, desava mi se to vec mjesec dana… samo nekad i malo duze potraje… i u prvoj trudnoci isto od kraja 7.mjeseca sam pocela osjecati te kontrakcije.

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    20. Prosinac 2017. 17:00

Orangina

Aymee

Ja nikad nisam tako reagirala na trudnice pa mi je i cudno i smijesno 😂 A papucice su preslatke, bas mi se svidaju, mislim da cemo ih i mi obuci za izlazak 😉
    Super za pregled, bebica napreduje a daj mi reci foru kako si izgubila kile, i ja bi malo 😁

@Mela lazni trudovi, sjecam se kad mi se prvi put trbuh tako stvrdnuo pa beba bude izbocena u jednu stranu, nisam znala sta je to i bilo me strah. Naravno utjesile ste me tu na klokanici 😊 Tako da ne brini, imat ces jos puno takvih

Ne gubim ja kg namjerno.. 🤐 Kazu mi da trudnice znaju gubiti kg u zadnjim tt. Cak sam nakon zadnjeg pregleda pocela vise jesti.. I ubijam slatko a inace ja ne volim. Samo sam ja dosta aktivna, vjezbam, secem. 

Aymee

Marijana07
    20. Prosinac 2017. 17:23

Mela

Imam pitanje za vas drage moje. Da li vi osjetite grčenje trbuha? Ne znam kako da objasnim, ali evo od jučer na trenutak mi tako otvrdne trbuh, ali nakon 10-15 sekundi popusti. Čitala sam da su to lažne kontrakcije, pa da vidim jel neka ima sličnog iskustva.? Danas isto i to dva puta.

Ja te kontrakcije imam u nazat 3 tjedna..sad mi postaji bolnije i jace..

20. Prosinac 2017. 18:12

Ja isto iman kontrakcije zadnjih mozda 20ak dana..
    I izgubila san kil u tj dana... a jeden normalno

Mela
    20. Prosinac 2017. 18:51

Znaci da se ne trebam brinuti 
    Iskreno, danas me malo i strah uhvatio obzirom da se prvi put ovo dešava, ali to je nesto sto tek počinje 

Marijana07
    20. Prosinac 2017. 19:01

Mela

Znaci da se ne trebam brinuti
    Iskreno, danas me malo i strah uhvatio obzirom da se prvi put ovo dešava, ali to je nesto sto tek počinje

Ma da nemas brige..ja sam se isto ustrtarila jer mene je to uhvatilo onu noc kad sam povracala cijelu noc..

Pixii
    20. Prosinac 2017. 19:45

I ja imam te kontrakcije vec par tjedana. Popij si navecer kad legnes magnezij direkt i lezi na bok pa bi ti trebalo biti lakse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.