@Dalmatinka, @Dazi i @Elena kako ste nam cure?
Mi smo danas zadnji dan na poslu, mislim da smo dobro izdržale
Jutro svima. Ja sam ovih par dana se zadala pa robicu za bebu razvrstala,preslozila,izvadila sta nam treba za pocetak,pocela prati i peglati,ali nam vrijeme bas ne ide od ruke,stalno kisa,malo susilica,malo kraj vatre. Kupila sam novi madrac,nekoliko novih navlaka,pa novu ogradicu,nicemu nisam mogla odoliti😀,tetra pelene,i par drugih sitnica sto nam treba za pocetak. Hocu da pripremim sve za bebicu a i sebi torbu za porodiliste na vrijeme,neka je spremno. Jos sad idu blagdani,volim da iskoristim ovo dok sam jos da valja na nogama😀😀😀.
Iduci cetvrtak imam pregled,izvadit cu nalaze i tako.
Sto se tice tezine bebe,meni je zadnji put na pregledu sa skoro 30tt receno da beba ima oko 1800,i da je veca,ali i ja sam krupna,kao i muz. Tim mjerama bas i ne vjerujem,jer su mi sa prvom djevojcicom i na dan poroda rekli da ce biti oko 3200-3300 a rodila se sa 3850 u 39+2, tako da i sada ocekujem i spremna sam na hajmo reci vecu bebicu. Samo neka bude sve uredu i da udjemo u 9mj da valja.
@Dalmatinka, @Dazi i @Elenakako ste nam cure?
Ma bome ti si pravo izdrzala,svaka ti cast. Sad se fino posveti sebi i pripremaj lagano za bebicu.
Hej draga, bome ste super. Bravo. Eto od sutra odmaraj maksimalno i skupljaj snage.
Ja sam super, jedino sto kad lezim i hocu se dignuti otici do kupatila, to bude jedva,ali kad se malo razgibam bude lakse, pocela je bol u preponama i imam vjetrove od jucer uzasne hahhahaha ne znam je li to kakav pokazatelj necega ili nije.
Ali altivna sam, idem i do ducana i do grada. Muz igra nogomet,ima sad zimski ligu pa ga idem gledati i takoo hehhe
Mela super za posao 😉 stvarno si dogurala 😁
Tea, 1320?!?! Pa to je stvarno malo... sjecam se da je od frendice mala imala oko 2 kg i bila toliko mala da me bilo frka probat ju drzati, ali je bila skroz zdrava i super se razvijala 😊 bit ce kako mora biti 😊 a nije im garancija da sa tezinom imaju cvrsci organizam 😘
Teddy i ti si dobro izdrzala 😁 shopping tek u 33 tt 😉 nije lose... mi vec skoro sve imamo... 😁 ali i prvo dijete 😂😂😂😂 pa ludacki nabavljam tak da jedva hodam po kuci
Meni je danas dan odmora, ostajem u kuci, meditiram... i bacit cu se na astrologiju ❤
url=https://lilypie.com]
Aymee kad imas ti iduci pregled?
Opet sam zaboravila caj od maline kupit a bas sam ga mislila pocet pit. Pokusala sam masazu medice al mi je bilo jako tesko samoj. Onda sam rekla dragom da proba al je njemu to bilo preseksualnoprobat cu opet sama u nekom drugom polozaju
Medjicu nisam pokusala masirati a dragoga necu ni pokusati zamoliti jer sam malo i lagano "zeljna" ovih dana a on mi se boji prici jer je "to sve tamo negdje" 🤣😂🤣🤣😂.
hahaha ista situacija i kod mene...ovaj moj stalno misli da ce ozljedit bebu...pa mi ne prilazi...pokusavam sama masirati ali mi je uzasno nezgodno....prekratke ruke😂😂
Aymee kad imas ti iduci pregled?
Opet sam zaboravila caj od maline kupit a bas sam ga mislila pocet pit. Pokusala sam masazu medice al mi je bilo jako tesko samoj. Onda sam rekla dragom da proba al je njemu to bilo preseksualnoprobat cu opet sama u nekom drugom polozaju
Medjicu nisam pokusala masirati a dragoga necu ni pokusati zamoliti jer sam malo i lagano "zeljna" ovih dana a on mi se boji prici jer je "to sve tamo negdje" 🤣😂🤣🤣😂.
hahaha ista situacija i kod mene…ovaj moj stalno misli da ce ozljedit bebu…pa mi ne prilazi…pokusavam sama masirati ali mi je uzasno nezgodno….prekratke ruke😂😂
Hahahahaha, a sto reci na njihove ludosti.. 🤣 Jos da ga na porod pustim, pa taj bi imao traume za cijeli zivot, 😆😆😆
Aymee
Hvala Vam drage moje.
@Teddy sada ću tvojim stopama. Period odmaranja, opremanja i kupovine ostatka robe što nam nedostaje, sklapanje kinderbeta i komodice, uh dosta nas posla očekuje
@Dazi, super što si i dalje aktivna i što više se kreći,sigurno u svemu pomaže, a za vjetrove mi ih imamo cijelu trudnoću.
@Frau baš iskoristi dan za sebe, uživaj
@Dalmatinka, @Dazi i @Elenakako ste nam cure?
Ja san ok...iman stalno menstrualne bolove i kontrakcije...u wc san stalno.. ne kuzin ovo ciscenje crijeva po 4 puta dnevno ?! Piskin stalno... show
Opa Dalmatinka ti si bome jaaaaaaaaaaaaaaaako blizu. Krenulo je znaci ciscenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji