Cure hvala!!! Ubila sam pola paketa datulja i eto je 😂😂😂😂 nemam nista doma, ni cokolade ni soka… mogla sam doduse pojest zlicu secera 😁 ali eto javila se od datulja 😉 pa bolje pola paketa njih nego obican secer… bitno da je mrvica dobro 😉
Frauuu to je najbitnije! Vazno da se mrvica javila i sada si mirnija. A gore je stres i briga sto se ne javlja, nego secer,tako da. misic mali.
Frau super da se javila, sada ces biti mirnija
Dalmatinka brzo ce tooo, javljaj nam se
Bok mame,nije me bilo pa nisam u toku ali nsdam se ds ste sve dobro i da su vsm bebaci dobro.
Ja sam se uspijesno preselila u varazdin iz zadra.odlucila ssm se za vz rodiliste.i danas sam bila na pregledu kod dr.tott u bolnici.dr je super i sestre isto.
Moj bebonja napreduje oo veliki,sad smo 34tt a on je cc 2600g mama jako ponosna 😊 posteljica i plodna voda su uredu ,jedini sto nije uredu je to sto sam prst ipo otvorena.naravno probljedila sam kad mi je rekla,prestravljena sam i nadam se da ce sve ispast kako triba.dr kaze da je uredu sve bez obzira na to,i da mogu rodit svaki dan da netrebam brinut jer nems naznaka za komplikacije.
Ima koja neku slicnu sitaciju?
Bok mame,nije me bilo pa nisam u toku ali nsdam se ds ste sve dobro i da su vsm bebaci dobro.
Ja sam se uspijesno preselila u varazdin iz zadra.odlucila ssm se za vz rodiliste.i danas sam bila na pregledu kod dr.tott u bolnici.dr je super i sestre isto.
Moj bebonja napreduje oo veliki,sad smo 34tt a on je cc 2600g mama jako ponosna 😊 posteljica i plodna voda su uredu ,jedini sto nije uredu je to sto sam prst ipo otvorena.naravno probljedila sam kad mi je rekla,prestravljena sam i nadam se da ce sve ispast kako triba.dr kaze da je uredu sve bez obzira na to,i da mogu rodit svaki dan da netrebam brinut jer nems naznaka za komplikacije.
Ima koja neku slicnu sitaciju?
Jeli ti sta rekla da moras mirovati? Ili neke druge upute? Vidim da si napisala da ti je dr rekla da je sve uredu bez obzira na otvorenost. Stoga se nemoj brinuti,vjeruj doktorici i bit ce sve uredu.
34 tt si tjedan,jos dva tjedna i eto te u 9mj. Sretno😍😘
Lota je podivljala 😂 od previse fruktoze ili od prenaspavanja... al eto sad je primilo i lupa i lupa 😂😂😂😂😂
Ma nek se nose sa tim dijetama, srce mi je skoro stalo od straha... a nisam se posteno najela vec 2 tjedna...
Mlada mama, dobro dosla natrag 😉 pa vec si skoro u terminu... mislim da ne trebas brinuti 😊 ako te muci malo vise odmaraj... ali da je frka rekla bi ti doktorica 😊 a ima tu cura koje su svjedocile da mozes biti nekoliko tjedana otvorena... uzivaj u zadnjim danima trudnoce, jos malo pa si na redu 😁
url=https://lilypie.com]
Cure, jel koja od vas vjezba? Neko rastezanje ili sl?!?!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke evo sve sam procitala . Frau i ja sam jednom panicarila ovdje sto se ne javlja, jer sam navikla da je decko pravo aktivan 😊 i tako malo slatkisa i umirim se , ledja bok svejedno i uvijek se javi,,, a kazu i da beba dosta spava, posebno u 9. Mj 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Ugl drago mi je da se javila curka 😻
Mi smo bili jucer na pregledu sve je uredu hvala Bogu 🙏🏼 Cak ima manje plodne vode sto je dobro... samo me nervira jer sam bila na drugom uzv aparatu i ispade da beba ima 3100 , a prosli put 3200 - i kaze mi moja dokt Ne moze beba smrsati haha ovaj aparat manje pokazuje... a ja zelim znati pa barem priblizno jel ima 3200 npr ili 3700 jer mi nije isto. Pa sam joj poslala por da zelim doc privatno 5 min jer je njen privatno uzv najpouzdaniji i noviji ( tako mi je reklo par frendica) ... jer bas zelim znati 🤷🏼♀️ Sad smo 38+ 4😃 nema jos nekih posebnih naznaka ... stolicu inace imam 2-3 puta dnevno pa mi nije to pokazatelj.
Dalmatinka i ja mislim da si ti sljedeca 😃
Netko je pitao za prst otvorena, meni su i ovdje cure rekle da ne mora to nista znaciti da tako moze tjednima 🤷🏼♀️ Evo vec sam 2 tj 😊 mada meni nista ne znaci jer sam u finalu ...
cure jel itko citao knjigu Duhovni pristup radjanju.
Meni je super bas je divna, pozitiva😊
Naravno krscanski je orijentirana pa znam da ne zanima svakoga al evo sad molim jednu molitvu koja mi je bas lijepa okacit cu je ovdje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji