Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2017. 19:40

Marijana obavezno javi nakon pregleda 
    Dea bas mi jeo zao. Jojjjjj. Nadam se da ce ti sto prije proci i biti lakse. Ahh. Nedaj se draga 

• Elviramagistic
    13. Prosinac 2017. 19:43

Frau_Mund6

Elvira nije problem, daj datum, vrijeme, mjesto rodenja i mjesto trenutnog boravka 😁 kad ti je vec dosadno!!! Ne obecajem da ce biti tocan! Za sad nisam pogodila, iako sam vidjela gdje sam pogrijesila… za zabavu svakako moze!! 😉

28.11.1990..Ptuj, 12.25 popodne
    Krapina 😁
    Ma za zabavu cisto

• Frau_Mund6
    13. Prosinac 2017. 20:41

A jooj Dea 😐 sve znam... jedino sto znam je dijete na dojku i sto vise da vuce... informacije su bile svaka 2 sata, budi malog da cica ili se izdajaj, ali oni obicno vise povuku... ma ti vjerojatno znas i bolje 😉 ali to je ono sto sam ja prokopala kad sam trazila... zao mi je da ti se upalilo... znam koji su to bolovi 😥
    Elvira, javim se 😉
    Tea salji podatke 😉 
    Pomoglo bi kad bi napisale termine... tek toliko da se mogu ravnat po tjednima trudnoce 😊

url=https://lilypie.com]

• Elviramagistic
    13. Prosinac 2017. 20:51

17.03 😁

Marijana07
    13. Prosinac 2017. 21:11

Cure koje ste blizu termina ..ne znam kako vama ali meni se je trbuh spustio dosta i nekad imam osjecaj da ce mi ovaj mali ispasti😂 jos kad me bubne onako dole...uh... Neki dan u trgovini me tako opalio da sam vrisnula ..ne preglasno ali dovoljno da se cijeli red u Konzumu okrene i gleda sta sad...jos mi neki djed prisao i pita curica jesi ti dobro..hoces rodit😂😂,,,a reko nadam se da necu...😂😂bar ne u Konzumu😂😊

Marijana07
    13. Prosinac 2017. 21:13

ali ovo "curica " mi je bilo super..sva sam si bila ponosna kako sam mladolika😂😂,,a kasnije si mislim deda sigurno ima veliku dioptriju

-Tea-
    13. Prosinac 2017. 21:18

Frau_Mund6

A jooj Dea 😐 sve znam… jedino sto znam je dijete na dojku i sto vise da vuce… informacije su bile svaka 2 sata, budi malog da cica ili se izdajaj, ali oni obicno vise povuku… ma ti vjerojatno znas i bolje 😉 ali to je ono sto sam ja prokopala kad sam trazila… zao mi je da ti se upalilo… znam koji su to bolovi 😥
    Elvira, javim se 😉
    Tea salji podatke 😉
    Pomoglo bi kad bi napisale termine… tek toliko da se mogu ravnat po tjednima trudnoce 😊

08.01.1987, Pula, 10.10 ujutro.
    Sadasnje prebivaliste: Bokordici.
    Predvidjeni termini: 
    31.01.2018., 
    03.02.2018.
    05.02.2018.

-Tea-
    13. Prosinac 2017. 21:23

Cure, kako na vas djeluje ovo ludo vrijeme??  Kod mene u subotu padao snijeg, i bilo je ledeno za popizdit jer je tukla bura, a od ponedjeljka juzina i po 15 stupnjeva...
    Ja nemam inace problema s promjenama vremena, ali na ovo nema ko se nije pozalio...

Mela
    13. Prosinac 2017. 22:28

@ Marijana sretno na pregledu!
    @ Dea uh to bas zna boljeti. Moja sestra je imala mastitis. Sjećam se da je dodjenje postalo previše bolno, pa bebica odbijala dojenje, ma bas je izmučilo.
    Držimo fige da brzo prodje.  

13. Prosinac 2017. 22:37

Dea bas mi je zaj :/
    Meni se stomak isto dosta spustia...stalno piskim...oticem..uzasna mi je tezina u zelucu... jedva cekan ovo privest kraju 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.