@ Marijana , nama se jos nije spustio stomak, ali me boli u donjem dijelu trbuha. Vjerujem da je deda imao pravo
Lijepi kompliment bas zna popraviti dan, bravo za dedu.
Meni je trbuh jos toliko gore da jedva disem. Nikak da se spusti, poludit cu ovak ali barem ne moram toliko cesto na wc
Danas mi je u par navrata bio tvrd ko kamen,budem spomenula doktorici sutra al mislim da je to normalno
Cure, kako na vas djeluje ovo ludo vrijeme?? Kod mene u subotu padao snijeg, i bilo je ledeno za popizdit jer je tukla bura, a od ponedjeljka juzina i po 15 stupnjeva…
Ja nemam inace problema s promjenama vremena, ali na ovo nema ko se nije pozalio…
Tesko i mi podnosimo. Kao sto kazes dosta ljudi se žalilo na promjenu, a nama trudnicama je sigurno duplo teze. Sada opet najavljuju zahlađenje
Meni je trbuh jos toliko gore da jedva disem. Nikak da se spusti, poludit cu ovakali barem ne moram toliko cesto na wc
Danas mi je u par navrata bio tvrd ko kamen,budem spomenula doktorici sutra al mislim da je to normalno
Normalno je...sve cesce ce ti bit tako ne brini :)
Frau drago mi je da ti je mama dobro ! Moja je prosle godine imala operaciju odstranjivanja maternice, jajnika i jajovoda. Bas je bio stresan period za sve nas al hvala Bogu sve je dobro zavrsilo 🙏🏼
Dazi i Dalmatinka bas mi je drago sto vam je sve ok na pregledu😍 i sto nemate glupu streptokoku 🤪
TeddyBear i ja sam lose spavala, zato sam i po danu zaspala 2 sata i ustala jos gora, danas mi bas nije dan svi me nervoraju - mostarska juzina 🤮
LittleOne i Neo sretno na pregledima i nama je sutra pregled 😬
Marijana daa i mene prate ti udarci , 38 +2 smo sad, al udarci i dalje intenzivni. Jos imam malo vise plodne vode nego je normalno sto malcu omogucuje bolje kretanje- tako kazu 🤪🤣
Dea bas mi je zao zbog mastitisa 🤕 cula sam od frendice da je gadno, nadam se da si vec bolje ...
Tea kao da si mene opisala, bas mi ne godi ova promjena na juzinu uzas. Nervozna sam i zivacana i muz mi bez razloga ide na zivce 😂 tj nije bez razloga nego mi sitnice smetaju- tipa ne digne casu soka iza sebe, ostavlja stvari svoje svuda po kuci, zamolim ga ajde izvadi sudje iz masine on kaze Sutra cu,.,inace mi je to sve ok al danas... Otisao na pice s frendovima veceras,cijeli dan smo negdje zujali pa sam ja htjela ostat kuci i kad sam vidjela nered pocela sam slikat jedno po jedno i slat mu na viber ... prva slika casa na stolu, druga dux preko stolice, treca tene ispred ormara, carape na komodi itd itd ...😂 kad je dosao samo je koment Kako si danas zivcana blago meni ! 😂
Marijana daa i mene prate ti udarci , 38 +2 smo sad, al udarci i dalje intenzivni. Jos imam malo vise plodne vode nego je normalno sto malcu omogucuje bolje kretanje- tako kazu 🤪🤣
Dea bas mi je zao zbog mastitisa 🤕 cula sam od frendice da je gadno, nadam se da si vec bolje …
Tea kao da si mene opisala, bas mi ne godi ova promjena na juzinu uzas. Nervozna sam i zivacana i muz mi bez razloga ide na zivce 😂 tj nije bez razloga nego mi sitnice smetaju- tipa ne digne casu soka iza sebe, ostavlja stvari svoje svuda po kuci, zamolim ga ajde izvadi sudje iz masine on kaze Sutra cu,.,inace mi je to sve ok al danas… Otisao na pice s frendovima veceras,cijeli dan smo negdje zujali pa sam ja htjela ostat kuci i kad sam vidjela nered pocela sam slikat jedno po jedno i slat mu na viber … prva slika casa na stolu, druga dux preko stolice, treca tene ispred ormara, carape na komodi itd itd …😂 kad je dosao samo je koment Kako si danas zivcana blago meni ! 😂
Uuuuu, izgleda da ipak ima gorih od mene...
Mene samo ulovila lijenost... Nista mi se neda radit vec 2 dana.. Od jutra se samo izlezavam i igram s malim, na brzinu skuham rucak, pa opet lijenost i onda vecera... Danas se treba malo pokrenut pa po kuci pocistit.
url=https://lilypie.com]
Jutro.. Bolje sam, jucer bila pod vrucim tusem, izmasirala dojku premda nisam osjetila kvrgu (imam konstantno utrnute prste na rukama-izgleda da se aktivirao karpalni tunel). Ni muz ju nije mogao napipati, ali sam svejedno dobro izmasirala i dala malcu da doji, cak je dva puta dojio iz te u razmaku od 10 min, bol je manja, temp nemam pa se nadam da je on to dobro izvukao. Danas mi dolazi patronazna pa cu rec njoj da popipa dal ima jos kakva kvrga..
Sva napisana nervoza je kombinacija trudnickih hormona i juzine, tako da ce to proc (nekome prije, nekome kasnije). Nadam se da su muzevi tolerantni..
Cure koje idu na preglede, sretno!
@Dea- do sada stvarno nisam imala "nuspojava" vezanih oko hormona, u biti nikakvih nuspojava u trudnoci osim paklenih zgaravica... Sad sam samo malo lijena..
A decko me trpi....a sta ce jadan..
Nadam se da neces vise imati temperaturu i da ce patronazna potvrditi da je dojka ok...
url=https://lilypie.com]
@ Elena sretno na pregledu.
@Dea, drago mi je da je bolje i da je bebica uspjela dojiti.
@Tea, poslije spavanja, opet se vratim u krevet da se još malo odmorim
Sortiraj odgovore
Najstariji