Imate pravo 😉 ja svog tjeram na jutarnje kave vikendom, svakih par mjeseci idemo u grad... uzivam u setnjama i obilasku... ali na kraju zavrsi na kavi i placu 😂😂😂😂 ali i to mi je lijepo 😉 trebalo bi vecere ukljucit da malo provodimo vremena skupa bez svakodnevnih obveza 😊
url=https://lilypie.com]
Mi odemo jednom tjedno van na veceru ili u kino ili nesto. Nadam se da cemo to nastavit i s klincem samo eto, mozda neke druge aktivnosti
A ime, dogovorimo se za jedno pa bude to tjedan dana pa onda ipak ne, ajmo ovo. Do sad je bio Leon, po novom je Dominik. Tko zna koliko ce to ime trajat
Orangina i ja sam muku mucila sa spavacicom. Trudnicku bas nigdje nisam nasla i onda sam nasla samo u h&m-u spavacicu koja bi mogla proci, jednostavno da ima dugmice i bas je predivna. Pa pokusaj tamo,ako ti je u blizini
A za bol u zdjelici, vise odmaraj. Izgleda da si se umorila jucer.
Ma nahodala sam se po svim ducanima a svuda guzva, kupuju se pokloni... Bila sam i u H&M ali nisam nasla, bile su one kao satenske, pamucne s cipkom, dvodjelne obicne i plisane. Mozda u drugom bude vise izbora, thanks 😊
@LittleOne imamo ime ako je musko i ako je zensko ali nikome ne govorimo da nam nebi probali promjeniti misljenje haha -obiteljska posla-
@Dalmatinka definitivno.. Željela sam jednu šetnju po ovom snijegu, ali na kraju je preovladao krevet, TV i slatko na stolu
haha logicno 😊
Ma ja vec vidim da cemo mi naseg jos tjedan dana iza poroda zvat beba
Ja sam spavacice kupila na placu
Dazi super mi je sto izlazite, i kad beba dode pokusajte svako toliko izaci...
Kao sto Frau kaze mi "izademo" na kavu, zavrsimo s vrecom povrca s trznice 😂 Za godisnjicu i rodendane uvijek idemo na veceru, ako budemo imali kome ostaviti bebu morati cemo nastaviti tradiciju, da se malo sami druzimo 😉
Slatkisi, voce i sokovi, gazirano…kod mene super kombinacija 😂 +11kg do sad. Elena tebi je sve u trbuh otislo. Eto mene budna ko sova, bolovi u zdjelici. Sutra pocinjem prati robicu. Jos nisam nasla spavacicu ali sve ostalo je spremno za bolnicu
Ja san nasla bas onu za dojilje. I iman jednu iz h&m izgleda ka duga kosulja. Preprakticna je :)
I ja jedem i jedem. Slatko svaki dan, vise puta. Sad kad je hladnije se i manje krecem i sve se bojim vaganja :D
Nego, jeste se odlucili za ime? Mi jos raspravljamo
Ja san znala ime odma. Ima znacenje i svidja mi se. Muz je htjeo neko krace ime al ja nisan ljubitelj kratkih imena, a i volin sve sta ima znacenje.
Jooj i ja jedem bas mnogo slatkisa stvarno bi trebala malo usporit sa tim… do navecer nista jer ujutro povracam… al popodne ufff cega se docepam to i pojedem 🤫🤫😰 10 kg se udebljala ukupno
Bome mozes bit sretna sa tim kilama…ja sam duplo dobila
Ja san isto 10 al strah me koliko jeden da to ne poduplan sad na kraju ahahh
Frau i LittleOne pa treba se imati vremena samo za vas, jer uzalud sve ako se izgubi ona prisnost izmedju muza i zene. Ja zagovaram da muz i zena, sto Little kaze jednom tjedno imaju druzenje,pa kakvo god, bilo to setnja, vecera,kino,kava, nebitno.
I ne volim one price vidjeti ces kad dodje dijete, neces vise zivjeti, neces ovo,neces ono. Hocu sve, samo cu se drukcije organizirati i to je to.
Ma ja vec vidim da cemo mi naseg jos tjedan dana iza poroda zvat beba
Ja sam spavacice kupila na placu
Hahahhahahahahhahha beba, pa sta i to je bas lijepo hehehhe
Dazi super mi je sto izlazite, i kad beba dode pokusajte svako toliko izaci…
Kao sto Frau kaze mi "izademo" na kavu, zavrsimo s vrecom povrca s trznice 😂 Za godisnjicu i rodendane uvijek idemo na veceru, ako budemo imali kome ostaviti bebu morati cemo nastaviti tradiciju, da se malo sami druzimo 😉
I to je super,neki parovi ni to ne rade. Tako da. Vazno je odvojiti vrijeme samo za vas, meni je to super 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji