Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Prosinac 2017. 09:30

Dobro jutro drage moje. 
    Mela jesmo, bas nam je bilo super. Predivno 
    LittleOne ja sam imala,ali sam imala i grceve kao da moram na wc pa sam popila spasmex i mg. 
    Mislim cak da je neka od cura pisala da je imala tako tvrd stomak. 

• Frau_Mund6
    11. Prosinac 2017. 09:49

Dobro jutro mamice 😊 mene je opet mucilo spavanje sinoc... jednu noc ne spavam pa drugu valjda izmorena padnem pa opet jednu ne spavam i tako na preskokce...  
    Danas mi je gib day, mama je na rekonstrukciji dojke, nije teska operacija ali je operacije za mene uvijek teska... uz to bi mi auto trebao biti gotov pa ga moram preuzet.. i idem u vv po pribor za guk 😉 obicno se sve nekako poklopi u istom danu... 
    Jucer smo bili u kineskom, bojim se da sam zgrijesila mnogo 😁 ne znam kaliko taj secer djeluje u nama... nisam jela slatko cijeli tjedan, to bi trebalo biti dovoljno da se stanje popravi... 
    Pretjerani emotivni senzibilitet je uvije prisutan! Raspekmezim.se na sve i svasta 😂😂😂 tako da sam iskljucila novine, novosti, tv programe i sve sto me moze dovesti do neke teske price 😉 inace smo mi rakovi osjetljivi ali sad... u subotu sam plakala zbor Morane i Domagoja koji su pobjedili u 321kuhaj!!! 😂😂😂😂😂😂 znam, ali sta kad mi je suza potekla.. 

url=https://lilypie.com]

11. Prosinac 2017. 09:54

Frau drzim fige za mamu, sve ce proci super. 🤞🤞
    Ma nista strasno, bebi se jelo slatko i onda je ona to uzela i to je to, ne brini hahahhah

11. Prosinac 2017. 09:57

Frau drzim fige za mamu, sve ce proci super. 🤞🤞
    Ma nista strasno, bebi se jelo slatko i onda je ona to uzela i to je to, ne brini hahahhah

MAŠAL
    11. Prosinac 2017. 09:59

znači nisam jedina koja je plakala zbog Morane i Domagojainače sam cmoljava (riba) a sad pogotovo,htjela sam ići u kino gledati Čudo ali na preporuku prijateljice odustala jer ona kaže sad u ovim tjednima trudnoće ovo nije film za teb
    Nije me dugo bilo pa teško hvatam događaje,nadam se da ste sve ok i da su bebice živahne ali još uvijek na svom mjestu dok ne dođe vrijeme,,čak sam čitala prošli tjedan malo i jedna bebica nam je stigla ako se ne varam,,,,Trenutno mi najteže pada ovaj šećer koji je malo porastao za razliku od prošlog tromjesečja a tako me vuče čokolada,užas,,,ne znam kako ću ispeći silne keksiće a da nijedan ne probam

11. Prosinac 2017. 10:45

Hej Masa  tako je, dea nam je rodila. Ninaleonita je imala termin 6.12.tako da je vjerojatno i ona, cekamo je da nam se javi hehhe
    A za secer, ajoj ne bi ti bila u kozi stvarno, nemam nikakav pametan savjet, osim da od kolacica,dva se nece nista dogoditi, pa si ih priusti, ali pij puno vode. 
    Ja ovaj tjedan radim francusku salatu, ako se srecica odluci pozuriti da ja budem mirne duse jer sam se najela francuske i naravno kolaca i kolacica. 

Orangina
    11. Prosinac 2017. 10:55

@Dea super za kile, pa ti si to ekspresno skinula u tjedan dana wow! 
    @Mirjanos imam i ja takve dane da bas boli pa evo da potvrdim da je normalno. Samo moras odmoriti, proci ce.
    @LittleOne uf i ti u bolovima...i za taj tvrdi trbuh dali ti npr.pomogne kupka? Ili samo lezanje? 
    @Elena mogu misliti kako je tesko svaki dan povracati 😱 Nije tebi lako stvarno. Drzi se, jos maaalo! 

dea32
    11. Prosinac 2017. 11:00

Joj cure, niste ni svjesne da je emotivnost u trudnoci ni 20% onog sto vas ceka kad rodite.. 
    Ja sam nakon rodenja cure plakala 3 dana, ni sama ne znam zasto.. Sad kad sam rodila, nisam plakala u bolnici ali sam dusu isplakala kad sam dosla doma i zagrlila curku koju nisam vidjela ta 3 dana. Jednostavno se ne mozes suzdrzat. I sad kad ovo pisem, placem opet..
    Jucer sam na fb-u slucajno naletila na neki tekst o zeni kojoj je dijete umrlo sa 14 mj zbog nekog neizljecivog sindroma, 5 dana nakon njegovog pokopa je saznala da je opet trudna i rodila zdravu curicu.. Suze sam ronila citajuci taj tekst, proklinjajuci sekundu u kojoj sam odlucila otvorit clanak, da nisam mogla doc do daha, toliko da me muz pitao dal mi treba nesto za smirenje..
    Frau, samo pozitivne misli i bit ce sve ok. 
    Puse i svima ostalima.. 

Orangina
    11. Prosinac 2017. 11:04

@Frau tezak dan, drzim fige da sve prode u redu ❤ A to sto si se rasplakala ufff koliko situacija imam, evo zadnje: gledam dokumentarac sa svemirske postaje i pokazuju snimke kako zemlja izgleda iz svemira i govore da je krhka, zagadena, da ju ne pazimo, da ce nasi unuci dozivjeti selidbu na drugi planet...i ja se cmizdrim a dragi pita "sta te boli" ja kazem "srce" 😂 
    @Masa tako da dobra odluka da nisi isla, zamisli cmizdris i ne mozes prestati ajooj trudnice

Orangina
    11. Prosinac 2017. 11:07

Uff Dea onda cu pripremiti maramice za u bolnicu 😂 "Zasto places?" "Jer je Dea plakala 😢" tako nekako 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.