@Dazi, baš mi je drago.Samo uživajte
@Frau, držimo fige da sve dobro prođe i da mama što lakše podnese operaciju.
@Mašal i nama je slatko bolna točka, ali još gore sada sam se navukla i na svježa peciva i bijeli kruh.
MasaL, a jooj ribicama je jos teze nego nama rakovima... vi bas sve emotivno dozivljavate 😁
A i secer imam tako da mi je potpunk jasno kako se osjecas 😉 danas idem na guk profil pa kad to obavim, obecala sam si jednu germknedlu do badnjaka 😂😂😂😂 ne mogu citat recenzije po netu a da to be probam 😉 inace ova moja pocne lupat cim zamirisi klopa, i nastavi kroz cijeli obrok... pa kako da onda ne jedem...
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro mamice 😊 mene je opet mucilo spavanje sinoc… jednu noc ne spavam pa drugu valjda izmorena padnem pa opet jednu ne spavam i tako na preskokce…
Danas mi je gib day, mama je na rekonstrukciji dojke, nije teska operacija ali je operacije za mene uvijek teska… uz to bi mi auto trebao biti gotov pa ga moram preuzet.. i idem u vv po pribor za guk 😉 obicno se sve nekako poklopi u istom danu…
Jucer smo bili u kineskom, bojim se da sam zgrijesila mnogo 😁 ne znam kaliko taj secer djeluje u nama… nisam jela slatko cijeli tjedan, to bi trebalo biti dovoljno da se stanje popravi…
Pretjerani emotivni senzibilitet je uvije prisutan! Raspekmezim.se na sve i svasta 😂😂😂 tako da sam iskljucila novine, novosti, tv programe i sve sto me moze dovesti do neke teske price 😉 inace smo mi rakovi osjetljivi ali sad… u subotu sam plakala zbor Morane i Domagoja koji su pobjedili u 321kuhaj!!! 😂😂😂😂😂😂 znam, ali sta kad mi je suza potekla..
Bas smo osjetljivi ..rakovi😂 pogotovo pod utjecajem ovih hormona😂 tulim bezveze na sve..
Dns cijeli dan nesto jedem a nisam se makla s kauca sad vec smisljam sta cu radit za rucak. Bas nemam ideje, uvijek vrtim neku tjesteninu i umak ili meso i prilog. Stalno isto
inace smo mi vecinom jeli vani, tek od kad sam trudna vise kuham i bas se mucim s tim sta cu
A to ti vjerujem. Ja uzivam u kuhanju, bas jaaaaaaaalo volim kuhati i peci kolace. I stalno izmisljam recepte, pa opet imam cesto dana kad ni sama ne znam sta bi vise kuhala.
Uff Dea onda cu pripremiti maramice za u bolnicu 😂 "Zasto places?" "Jer je Dea plakala 😢" tako nekako 😜
Hahahahahhaa
Al stvarno ne znam zasto, ali nisam se mogla suzdrzat niti smiriti ta 3 dana. Svaki put kad bi sestre dosle u sobu ja u istoj pozi, samo je slijedilo pitanje 'hormoni,ha?' Na kraju sam se umila u hladnoj vodi i ispljuskala, bojala sam se da mi psihijatra ne pozovu..
Ja sam vec pekla keksice koje smo naravno pojeli..
Morat cemo curica i ja napraviti jos nekakve, kalupi su vec kod nje u kuhinjici, ona pece 'tace' (kolace) u svojoj pecnici..
Ok stavljam maramice na listu :))))
Ja sam i inače emotivac....moram se pripremiti :)))
Ja u zivotu nisam plakala ovoliko ... i to mi se smirilo zadnje tromjesecje... prvo i drugo - uzas. Svaki dan.. muz mi se vise smijao. Neki dan je pricao u drustvu kad smo se vracali s mora i ja sjedila pozadi u autu , pocela Oliverova pjesma i ja smrcem i on se ne okrece i gov Divno vec si se prehladila 🤕😒 i ja nastavim smrcat on se okrene i kaze aaaa ti places , sto sad 🤔 a ja jedva do zraka dolazim i kazem “Oliver ... ima .. rak... bolestan” ... Boze sacuvaj ko da mi je rodjena majka. 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Ja u zivotu nisam plakala ovoliko … i to mi se smirilo zadnje tromjesecje… prvo i drugo - uzas. Svaki dan.. muz mi se vise smijao. Neki dan je pricao u drustvu kad smo se vracali s mora i ja sjedila pozadi u autu , pocela Oliverova pjesma i ja smrcem i on se ne okrece i gov Divno vec si se prehladila 🤕😒 i ja nastavim smrcat on se okrene i kaze aaaa ti places , sto sad 🤔 a ja jedva do zraka dolazim i kazem “Oliver … ima .. rak… bolestan” … Boze sacuvaj ko da mi je rodjena majka. 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Hahaha ovo me bas nasmijalo
Sortiraj odgovore
Najstariji