Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    10. Prosinac 2017. 11:58

Dazi

Frau i LittleOne pa treba se imati vremena samo za vas, jer uzalud sve ako se izgubi ona prisnost izmedju muza i zene. Ja zagovaram da muz i zena, sto Little kaze jednom tjedno imaju druzenje,pa kakvo god, bilo to setnja, vecera,kino,kava, nebitno.
    I ne volim one price vidjeti ces kad dodje dijete, neces vise zivjeti, neces ovo,neces ono. Hocu sve, samo cu se drukcije organizirati i to je to.

Joj Dazi, slazem se s tobom u potpunosti. Kad mi netko kaze da ce mi se sve promijeniti, svaka mi se dlaka na tijelu digne.. Jedna osoba (KOJA IMA DIJETE) je samo rekla da se nista ne mijenja nego sve ovisi o tome kako se organiziras i koliko nesto zelis.. I naravno, ima li ti tko pricuvati dijete a pritom to nije samo baka servis jer ako imas dobru frendicu zasto ti ona ne bi pricuvala dijete koji sat.. 

Aymee

10. Prosinac 2017. 12:02

Drago mi je da se slazes sa mnom. Upravo tako. ♥️♥️

Marijana07
    10. Prosinac 2017. 12:13

Dazi

Frau i LittleOne pa treba se imati vremena samo za vas, jer uzalud sve ako se izgubi ona prisnost izmedju muza i zene. Ja zagovaram da muz i zena, sto Little kaze jednom tjedno imaju druzenje,pa kakvo god, bilo to setnja, vecera,kino,kava, nebitno.
    I ne volim one price vidjeti ces kad dodje dijete, neces vise zivjeti, neces ovo,neces ono. Hocu sve, samo cu se drukcije organizirati i to je to.

pozz svima..da se nadovezem na ovu pricu..slazem se sa tobom i mislim da bez obzira na sve morate imati vremena jedno za drugo..mi cesto odemo na veceru..u kino...u grad malo van...nekad 2 puts mj..nekad vise ovisi o ostalim obavezama i koliko se mozemo uskladit...priustimo si i neka vikend putovanja..samo za sebe...i to je lijepo...a i bolje funkcioniramo medusobno..jer kad se zivot pretvori u neku kolotecinu to je sranje onda..samo posao...kuca..i to je to..

Marijana07
    10. Prosinac 2017. 12:14

...i uz klince i ostale obaveze uvijek se moze odvojiti par sati samo za muza i zenu..

• Frau_Mund6
    10. Prosinac 2017. 12:20

Mi smo u biti stalno skupa i sve skupa radimo... pomaze mi u odrzavanju stana, kad smo doma skupa kuhamo... ostale dane ja to obavim i zajedno jedemo svaki  dan 😉 meni je to ritual koji je obavezan 😀 pesa secemo svaku vecer 45 min zajedno... e sad sve ja to smatram uobicajenim stvarima, a neka vecera vani bi bila cist fine da se ubaci jednom mjesecno 😁  imamo i svaki svoja druzenja sa frendovima 😉 to mi je isto bitno, zenske veceri!! A on izlaske sa deckima, koji znaju trajat i do 7 ujutro ili vikend 😉 ali sve je to zdravo za dobar brak 😁

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    10. Prosinac 2017. 12:21

Frau_Mund6

Mi smo u biti stalno skupa i sve skupa radimo… pomaze mi u odrzavanju stana, kad smo doma skupa kuhamo… ostale dane ja to obavim i zajedno jedemo svaki dan 😉 meni je to ritual koji je obavezan 😀 pesa secemo svaku vecer 45 min zajedno… e sad sve ja to smatram uobicajenim stvarima, a neka vecera vani bi bila cist fine da se ubaci jednom mjesecno 😁 imamo i svaki svoja druzenja sa frendovima 😉 to mi je isto bitno, zenske veceri!! A on izlaske sa deckima, koji znaju trajat i do 7 ujutro ili vikend 😉 ali sve je to zdravo za dobar brak 😁

Tako je😁

Marijana07
    10. Prosinac 2017. 12:23

Ne znam kako vi ali ja se nekako pronalazim u ovom zadnjih dana😂😂😂

10. Prosinac 2017. 12:44

Hahahhahahahahhahahahha Marijana slika je predobra hahahhahahaha
    A za ovo vrijeme muza i zene,upravo tako. Treba uvijek raditi na odnosu, ne upasti u kolotecinu i imati vrijeme za zajednicko druzenje.
    Frau tako i ja i moj muz, stvarno se ne mogu pozaliti. Stalno smo zajedno, sve radimo zajedno. Ali ti izlasci ipak imaju posebnu car, pa ako mozete svakako i to ubacite. Probudi i neku strast i sve, jer je drugacije 
    I bas mi je drago da i vi cure mislite tako 

dea32
    10. Prosinac 2017. 17:28

Cure, ne brinite za kile..Ja sam na porodu bila +15 kg, danas sam se vagala, vec je 12 kg manje.. Inace nisam tip koji brzo i lako gubi kile nego se moram posteno namucit za svaku kilu..
    Slazem se sa vama za izlaske. Mi isto odemo svatko sa svojom ekipom na cugu ili se nademo kod nekog. Prije curke smo isli jednom mjesecno na rucak/veceru. Kad se ona rodila, nismo toliko isli van, ali bi imali trenutke za sebe kad bi ona zaspala, od vecere, filma ili sl..

• Mirjanos
    10. Prosinac 2017. 18:10

Curke bok! 

Evo mene 27+4. Cini mi se kako je krenulo to zadnje tromjesecje pa mi sve nesto smeta: bole noge, ne mogu dugo hodati jer se uspusem, sjedenje mi smeta... sada me zanima: danas me dosta boli dole nisko kao jajnici, moram lezati..ali to je sve normalno jel tako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.