Dobro jutro svima. Kad smo vec kod hrane,ja sam se jucer tako prejela i zato sam nocas stalno bila budna,em sam svako malo morala ici piskiti,em se nisam mogla namjestiti jer me zgaravica rasturala. Srecom ja nisam neki slatkoljubac,pa kako sam na ovoj kao dijeti zbog trudnickog bez toga mogu,ali obozavam jesti konkretnu hranu,jucer sam si svasta priustila,imala mi sestra rodjendan,jos se kasno najela,zato mi nije nimalo dobro bilo. To mi je opomena bila,ali peksimeti topli,meza,nisam im mogla odoliti😶.
Ni ime jos nemamo. Nikako se odluciti za neko konkretno,kaze sinoc muz,ajde kad je vidimo odmah cemo znati.😍
U petak sam jelku okitila,bas sam uzivala u tome,jos dan prije sam djevojcici rekla da uzme nakit koji se njoj svidja,pa je svega i svacega bilo u korpi,ali sad mi se dopada sto je sarena. Godinama sam imala isti nakit,bilo vrijeme za promjene.
Zene koje ste pri kraju, kako stojite s apetitom? Ja stalno gladna, a bez slatkog ne moze proc dan xD
Pa ja sad manje jedem nego prije par tjedana ali mi svejedno kilaza ne stoji.
A slatko mi je najpotrebnije po noci kad se probudim 😊😊😊
Ajme Neo, kao da sam sebe našla u ovome; slatko po noci kad se probudim.. 😊
Apetit kako koji dan, valjda koliko se krecem i slicno. A kako se mali mamuncic nekad popne visoko pod rebra pa valjda i zeludac stisne, onda tih dana mogu i malo pojesti..
Draga Neo, ako ne jedes previše, zdravo se hranis, nemas problema sa stitnjacom da ti nisu kg od vode? Kakva si s oticanjem i mokrenjem?
Otici mi noge vec par tjedana...nije prestrasno ali se primjeti
url=https://lilypie.com]
Jooj i ja jedem bas mnogo slatkisa stvarno bi trebala malo usporit sa tim… do navecer nista jer ujutro povracam… al popodne ufff cega se docepam to i pojedem 🤫🤫😰 10 kg se udebljala ukupno
Bome mozes bit sretna sa tim kilama...ja sam duplo dobila
Teddy volim ja i konkretno hhahhahaha
Ma hajde, nek si ti uzivala u hrani. Ionako mozda ne bi spavala jer bi ti se piskilo,pa se ne bi mogla mamjestiti,itd. Ovako si se bar fino najela hahhaha
Muz i ja idemo veceras na veceru, odnosno spoj ( hahahhaha) i jedva cekam. Trebali smo sinoc, ali su nam bili gosti neki,pa smo odgodili za danas
I ja jedem i jedem. Slatko svaki dan, vise puta. Sad kad je hladnije se i manje krecem i sve se bojim vaganja :D
Nego, jeste se odlucili za ime? Mi jos raspravljamo
Mi se nikako dogovorit za ime...a svi pitaju kako ce se zvat
Koji god prijedlog dam mm nije bas nesto.
Nikako se uskladit
Jooj i ja jedem bas mnogo slatkisa stvarno bi trebala malo usporit sa tim… do navecer nista jer ujutro povracam… al popodne ufff cega se docepam to i pojedem 🤫🤫😰 10 kg se udebljala ukupno
Bome mozes bit sretna sa tim kilama…ja sam duplo dobila
Ja sam 5kg dobila,jedino se u trudnoci ne debljam. Ali nam je to malo i obiteljski,tako mi i sestre a i majka. Nitko nije presao preko 10kg.
Ja sam se sa svojom djevojcicom udebljala 7.5kg,a ona je imala po rodjenju 3850 i 55 duga. U terminu rodjena,39+2, a nista nisam pazila i sve jela. Ali zato poslije trudnoce,stid me reci kako sam se udebljala,i jos skoro nista nisam smrsala i sad sam tako usla u trudnocu,rekla sam poslije ove trudnoce dobro poraditi na kilazi.
Teddy volim ja i konkretno hhahhahaha
Ma hajde, nek si ti uzivala u hrani. Ionako mozda ne bi spavala jer bi ti se piskilo,pa se ne bi mogla mamjestiti,itd. Ovako si se bar fino najela hahhaha
Muz i ja idemo veceras na veceru, odnosno spoj ( hahahhaha) i jedva cekam. Trebali smo sinoc, ali su nam bili gosti neki,pa smo odgodili za danas
Divno,spoj😍. Lijepo se provedite
Dazi, odlucno je da se jos izlazi na spojeve 😄 mi nazalost vecinom doma sjedimo ili smo kod nekog doma... ali spoj i odlazak u dvoje 😀 predivno!!!
Hvala Teddy 😁 bas i hocemo hihih
Frau mi isto volimo biti doma ili kod nekoga,ali nam i bas prija kad izadjemo negdje. I stvarno je predivno,nekako je drugaciji osjecaj, ne znam hehehe 😊
Mi smo si dali obecanje da cemo i dalje, i kad se Alin rodi, barem jednom mjesecno imati spoj 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji