Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    29. Studeni 2017. 11:46

Marijana07

Tea0801

Dazi

Hahahahhaha. Ajmee bas super. I ja bi htjela takooo hehhehe

Ma bolje nisam mogla ni zamisliti!!!!! Od prvih trudova do poroda je proslo 6 i po sati. A jaki trudovi trajali oko 2, 2 i po sata. Za prvorotku predobro i prebrzo!!!

Ajoj super…ja sam prvi put bila 12 h u radaoni…nadam se da ce ovaj put biti brze.

Kazu da uglavnom(mada nije pravilo) drugi  porod krace traje… Pa se nadam da ces sve brze rijesiti… a ja cu morat krenut odmah na prve znakove (imam 25 km do pule) da mi nebi dragi morao biti babica po putu!;

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    29. Studeni 2017. 11:46

Frau, znam da ces brze i bezbolnije proci privatno i da ce se vjerojatno prema tebi odnositi s puno vise postovanja ali ja, buduci da sam jako svadljiva zadnjih par tjedana, bi im prije odlaska slozila frku.. Eto, tek toliko da znaju da se s vrecom hormona ne treba tako postupati.. 

Aymee

Mela
    29. Studeni 2017. 11:51

LittleOne

Ajme koliko toga za procitati
    Tea, dobrodošla, da malo pojacas zimske deckice
    Frau, ne mogu vjerovat da su takvi. Stvarno je najlakse platit i ne gubit vrijeme i zivce.
    Ja sam cijelu noc provela na wcu, toliko me frkalo u crijevima da sam u jednom trenu pomislila da nisu to mozda trudovi
    Sad je bolje, uzela sam si fortiu pa pijem, nist mi drugo ne pada na pamet.

Upravo tako, zato se većina odlučuje privatno i voditi trudnoću jer ovo s zdravstvom je ludnica 

Marijana07
    29. Studeni 2017. 12:13

Mela

LittleOne

Ajme koliko toga za procitati
    Tea, dobrodošla, da malo pojacas zimske deckice
    Frau, ne mogu vjerovat da su takvi. Stvarno je najlakse platit i ne gubit vrijeme i zivce.
    Ja sam cijelu noc provela na wcu, toliko me frkalo u crijevima da sam u jednom trenu pomislila da nisu to mozda trudovi
    Sad je bolje, uzela sam si fortiu pa pijem, nist mi drugo ne pada na pamet.

Upravo tako, zato se većina odlučuje privatno i voditi trudnoću jer ovo s zdravstvom je ludnica

Ja isto idem privatno..i nisam se pokajala....a onu jednu pretragu sto sam isla radit u Petrovu ..prisjelo mi je...od 8 do 15 h sam cekala..ajd to jos mogu prezvakati..svi smo cekali..ali odnos sestre i doktora  prema pacjentima uzasan ....zao mi je sto i to nisam privatno otisla

29. Studeni 2017. 12:35

Tea ma ne opterecujem se, nego ja se uvijek spremim na ono najgore, pa ako bude bolje,super haahhhahaha Meni je rodiliste 90km udaljeno. ahhh  
    Aymee vrecom hormona haahahahahhahahaha dobra si 
    Little imala sam ja takve bolove prije 10ak dana, onako kao grcevi kad moras na wc, sat vremena svake dvije minute, i onda sam popila magnezij i spasmex i smirilo mi je.
    Tako je cure, i je bolje privatno. stvarno se postedi zena stresa i zivciranja, a svi se prema tebi ophode divno i osjecajno.

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 12:39

Cure moje, meni je trudnoca dobra, imam dovoljno novaca da si platim pregled dojke... stoji sve kaj velite, ali radi se o mojem miru, mojem djetetu i kokosi za pultom mi nece nista poremetit 😉 rekla sam im, ali dalje od toga mi se neda... pitala sam ih kako bi izgledalo da sam u 8 mjesecu i da imam odredeno strogo mirovanje? Kaj drugo da im velim?!?! Moja mama boluje od tumora dojke i meni se dogodio mastitis u trudnoci, zar postoji hitniji slucaj? I zelim imati mir da ne privucem nista lose 😁 moje zdravlje i zdravlje moje djece je najbitnije, necu si dozvolit da mi neke isfrzstrirane kokosi nastete!!!! 
    A poroda se ne bojim 😉 bar ne jos!! Jeli to zbog meditacije i vizualizacije da ce sve dobro proci ili zbog toga sto jos nije tako blizu... ne znam, ali sam sigurna da ce sve biti u redu 😚 nadam se i sa svima vama, da cemo sve imat zdravu djecicu, sve ostalo ce doci samo po sebi! 

29. Studeni 2017. 12:46

Frau potpuno te razumijem i imas pravo, ali eto zalosno je sto im se dozvoljava takvo ponasanje. Zato sam rekla, tocno se zena postedi stresa i zivciranja kad ide privatno, ali je meni jako zalosno to. Jer i ostali dobijaju pare. Recimo, ja svog socijalnog nisam niti jednom vidjela, ali on redovito dobiva novac za mene jer sam njegova pacijentica sluzbeno. 
    Tako i ove gospodje nakostrijesene dobivaju redovito placu i sve, a obicna je salterusa maltene, a o njoj zena ovisi, jer ona da je htjela mogla je nesto sigurno. 
    U svakom slucaju, ne vrijedi se zivcirati, nego postediti maksimalno i uzivati u svojoj bebici 

29. Studeni 2017. 12:47

I da, jako mi je zao zbog tvoje mame, nadam se da ce sve biti u redu. 

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 12:56

Ma bit ce sve u redu 😊 imala sam nekih kirirskih problema prijasnjih godina pa sam postala ravnodusna na te gluposti... kaj da vam velim kad su me uspavljivali i rezali na preponi 3 puta i kad sam se probudila vidim da mi nisu sve odrezali 😂😂😂😂 pa ak mi tada nije doslo da nekog ubijem, nece ni sad.. jos k tome imam problem sa anestezijama... 
    Sve se zene moje prezivi 😄 s druge strane sam uvijek bez veze dosla na red vrlo brzo i sve sta su rafili dobro je izvedeno!!!! A kad bi vidjela da mi netko ne odgovara, bez pol frke sam mijenjala doktore i bolnice bez griznje savjesti 😁 

• Frau_Mund6
    29. Studeni 2017. 13:02

Pobrini se za sebe!!! Ako me nece primit, mozda je i bolje nego  da mi naprave krivo uzv. 😉 400 kn bas i nije tak strasno da si to be mogu priustiti 😊 idemo dalje, nek je sve u tome da ne mogu doci na red u bolnici  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.