Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    19. Studeni 2017. 11:32

Koji su to brojevi? Takva ne otprilike i moja, i to samo 56 i 62  s tim da imam i dosta skafandera, jakni koji mi uzimaju dosta mjesta. Morat cu poseban ormar kupit jer mi ne stane sve u komodu 

• Frau_Mund6
    19. Studeni 2017. 11:50

Kod mene ima najvise 62 i 68 ;) nesto ovih manjih
     A nesto cak i do 80 😊 nemam haljina... ali mislim da mi be treba bas za pocetak. Primika sam se posla da vidim sta jos trebam kupit na sajmu 😁 

url=https://lilypie.com]

neo
    19. Studeni 2017. 11:51

Bome ste se dobro opskrbile...ja idem sutra kaufland poharat...bit ce djecjih stvari... a u subotu je west gate moj 😀😀😀

19. Studeni 2017. 12:13

Frau_Mund6

robica je razvrstana, mislkm da bu dosta za prvih par mjeseci

Ima tu dosta za cilu 1. god haha

• Frau_Mund6
    19. Studeni 2017. 12:47

To je roba koju su mi donijeli u goste 😄 za sad sam kupila 2 bodija i rucnik za kupanje 😁 sad budem kupovala samo one posebne komletice 😁 i nebude mi niti malo zao da svaki nosi samo jednom 😀

Orangina
    19. Studeni 2017. 13:14

Frau_Mund6

Ajme Frau, koliko toga imas, bacas me u bed 😂 Dajte mi recite koliko realno treba tih malih brojeva za prvi mjesec, 52, 56, 58? Znam da ovisi koliko je beba velika ali necemo cekati da izade van da kupimo neke stvari 😁 Pogotovo tu kod nas od 24.11.su snizenja Black Friday. Mozda i internet ducani budu imali popuste taj dan

Pixii
    19. Studeni 2017. 14:08

Razmisljam kako bi bilo super imati darivanje bebe prije rodenja, steta da nije obicaj, a jako je prakticno  vecinu odjece koju smo dobili nakon rodenja nije nikad obucena jer je bila za krivo godisnje doba ili vec na knap. A kad bi ljudi pitali sta nam treba nije nam nista trebalo kad smo sve nabavili.
    Inace kupovat cu samo brojeve 56 i 62 za prva dva, tri mjeseca ostalo kasnije, cekam popuste 

• Frau_Mund6
    19. Studeni 2017. 14:42

Orangina

Frau_Mund6

Ajme Frau, koliko toga imas, bacas me u bed 😂 Dajte mi recite koliko realno treba tih malih brojeva za prvi mjesec, 52, 56, 58? Znam da ovisi koliko je beba velika ali necemo cekati da izade van da kupimo neke stvari 😁 Pogotovo tu kod nas od 24.11.su snizenja Black Friday. Mozda i internet ducani budu imali popuste taj dan

Hmhm nemam iskustva, ali sam dobila cca 10 bodija tih brojeva, ostali su nesto veci. Vjerujem se da ce beba biti malo veca, jer smo mi veci... alo ako i ne bude, u prvih tjedan dana, decko ima zadatak kupit u c&a ili hmu  jos nekoliko bodija. Taman da ih promijenim 5 u danu, imam za 2 dana... rekla mi je frendica da su njeni oboje u prvom mjesecu dobili oko 2 kg 😁 na prvom pregledu su nosili br 80. Ako im bude i velik bodi 62, pa nece bas plivat u njemu... 

LittleOne
    19. Studeni 2017. 16:01

Ja imam stvarno previse... Nesto kupila nesto dobila. 15 bodija i bodi benkica broj 56,tolko hlacica i par debljih majcica.. Par pidzamica, skafander i medo odjelce. Br 62 imam duplo. S tim da mi je recimo lidl 50 56 velik ko hm 62 i tak, cudni su mi ti brojevi. C&a bodiji su nekak siri za bucke bebe a lidl za dugacke. Tak mi se bar cini 

dea32
    19. Studeni 2017. 17:44

Cure nemojte pretjerivati sa brojem 56, stvarno brzo prerastu. Uzmite u obzir da u prvih mj dana vecinom dobe oko 1 kg i 5 cm (prosjek, netko vise netko manje). Tak da se vise fokusirate na br 62, 68.. H&M mi je vise za mrsave i dugacke bebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.