Pozdrav cure, rekla san danas stavit sliku 😊
Ravno 34 tt 🤗
Predivno izgledaš draga Dalmatinka
Slazem se , super izgledas Dalmatinka ! 😻Marijana hahah kao da si mene opisala 🤪😂
Cure sta mislite smiju li bebe spavati u jastuku za nosenje 🤨 jel to pametno… frendica mi kaze da je svoju curicu u njemu drzala preko noci …
Elena ja osobno ovo neću uzimati, mislim da je malo previše da tu spava.. Kao što sam rekla bodi dugi rukav, jednodjelna pidjama, i u vreću za spavanje mislim da će biti sasvim ok. Zimska je beba, u stanu je centralno grijanje i baš je toplo..
Hahaha meni je to sve tak mici da nemogu ocijenit 🤣🤣🤣 meni je to kao robica za bebu celavicu 😁
url=https://lilypie.com]
@ LittleOne,
Za pranje izdajalica definitivno šerpa, prokuhana voda i alk octa za sterilizaciju.
@Dijana
Mene su zezali grčevi, Uzimam magnezij direkt 300 i to dvije vrećice i sad nemam problema.
Malo kasnim odgovorima...
Dea, kako je tebi? Nemoj mi se porodit a da ne znam 😉
url=https://lilypie.com]
robica je razvrstana, mislkm da bu dosta za prvih par mjeseci
Draga Frau, koliko divnih stvari ima To je odlično kada imate od nekog nešto dobiti, jer kupovati sve baš optereti kućni budžet, a bebe sve brzo prerastu.
Cure nemojte pretjerivati sa brojem 56, stvarno brzo prerastu. Uzmite u obzir da u prvih mj dana vecinom dobe oko 1 kg i 5 cm (prosjek, netko vise netko manje). Tak da se vise fokusirate na br 62, 68.. H&M mi je vise za mrsave i dugacke bebe.
Odličan savjet, definitivno najmanje treba uzeti 56. Opet nam je sve tako dostupno i za neku veliku potrebu M uvijek može dodatno uzeti.
Hahaha meni je to sve tak mici da nemogu ocijenit 🤣🤣🤣 meni je to kao robica za bebu celavicu 😁
Hahahahhaha, isto. Kad uzmem 56 tako mi premalo sve izgleda. Bebu celavicu u dućan slijedeći put i na probanje
Razmisljam kako bi bilo super imati darivanje bebe prije rodenja, steta da nije obicaj, a jako je prakticnovecinu odjece koju smo dobili nakon rodenja nije nikad obucena jer je bila za krivo godisnje doba ili vec na knap. A kad bi ljudi pitali sta nam treba nije nam nista trebalo kad smo sve nabavili.
Inace kupovat cu samo brojeve 56 i 62 za prva dva, tri mjeseca ostalo kasnije, cekam popuste
Šteta za to, ali je odlično i definitivno baš praktično. Rasteretite sebe i svoj budžet, a i ljudima olakšate što da vam uzmu i svi sretni
A kad ne mogu odolit, sve je tak slatko. I da jednom obuce, nije mi zao. 68 bas nisam uzimala jer ne znam oce jos trebat dugo il ce vec bit kasno proljece ljeto pa za kratko..
Sortiraj odgovore
Najstariji