Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    15. Studeni 2017. 11:07

Hej dobro jutro!! Tj, dobar dan 😉 meni je danas super! Cica se sve vise vraca na staro 😄 moram priznat da mi je sad malo zao da se nisam poslikala bar onak iz profila da jednom h zivotu imam takve cicu 😁 ali nisam bila bas za takvu zaj... ovih dana 🤣🤣🤣🤣 
    Dazi bravo za slobodu 😊 samo nemoj pretjerati , da se to obavit i kroz nekoliko dana 😉
    Neo ja sam u domu zdravlja naletila na nrke grupe za doilje, organiziraju ih jednom mjesecno, sad ne znam jel to samo u zg... raspitaj se! Ako ne onda davi patronaznu da ti pomogne dok ne usvojis gradivo 😊 koliko sam shvatila vecina zena krivo doji pa iz tog razloga prestaju, a manji je postotak onih koje nemogu. Sad smo na tecaju o tome pricale i bas je bila jedna koja je imala takav problem u prvoj trudnoci. U svakom slucaju bolje ne dizat paniku prije vremena 😄 i mene je bilo strah mkje lijeve uvucene bradavice pa eto sta sam prizvala mastotis... nena vise, dojit cemo obje i djelit iskustva na forumu 

url=https://lilypie.com]

15. Studeni 2017. 11:10

Naravno da je individualno, slazem se Mela. Kao i svaka trudnoca i sve.
     I u konacnici je najbitnije da svaka zena radi onako kako misli da je za nju i njenu bebu najbolje. Osobno bih htjela iskusiti kako je to dojiti svoje dijete,ali se ne opterecujem s tim. Ako ne budem mogla dojiti jer ne bude mlijeka ili koji drugi razlog,ne pada mi napamet forsirati cicu i pustati svoju bebu gladnu nego cu joj dati formulu. 
    Daj Boze da sve bude u redu i bude nam islo papanje na cicu,a ako iz nekog razloga ne bude, to me nece ciniti manje majkom od zene koja doji svoje dijete. 
    Tako da drage moje klokanice uzivajmo u svojim stomacicima,bebicama i carima majcinstva 😁😁
    Meni je tek jucer dr priznala da me stavila na strogo mirovanje jer se jaaaaako uplasila da ce mi krenuti porod, sve je upucivalo na to,ali mi nije htjela reci kako me ne bi puno zabrinula. 

• Aymee
    15. Studeni 2017. 11:23

Drage moje, jako mi je super sto ste sve vedre i vesele ova dva dana. FRAU, ak ti trebaju profilne slike sa vecim cicama, ima tu nas sa povecim pa ti posaljemo a ti se hvali da su tvoje.. Sala, ne ljuti se i ne zamjeri.

DAZI drago mi je da je sve ok i moram biti iskrena da mi je super reakcija tvoje doktorice, odnosno da te nije htjela uznemiravati. Znam, s druge strane da imamo pravo znati sto se dogadja s nama, ali opet, ako ne znas, ne boli a i manji je stres..

Ja sam pramenove radila cijelu trudnocu jer sam za godine JAAAKO sijeda.. 😫

Mi smo danas bili na pregledu, bebica dobro napreduje, ima sad vec oko 2 kg, ja sam zatvorena..

Ovih dana idem na vadjenje KKS i svega ostaloga, danas prije pregleda vadila TSH za stitanjacu. Ima li neka da je morala u trudnoci kontrolirati stitnjacu? Ja s tim nisam imala problema do 1. vadjenja krvi u trudnoci. Tad mi je kao taj TSH bio u referentnim vrijednostima, ali povisen za trudnicu (i dan danas ne kuzim, al ok) i sad svaki mjesec moram vaditi taj hormon i na pregled.. 

Aymee

15. Studeni 2017. 11:31

Da Aymee slazem se, ma dr mi je stvarno presuper. Dovoljno je da kazem da sam joj po ljeti,jednu subotu u 21h pisala poruku,ona me odmah nazvala. Zena je predobra. Skidam kapu. Jer da mi je rekla,ja bi se uspanicila i onda samo problemi. 
    Superrr za bebicuu, bas mi je drago. Bravo bravoo. Koliko si ti trudna? Zab sam. Sorry ☺️😅
    Ja sam vadila tsh, cisto iz predostroznosti,kao ostale vrijednosti,ali uvijek mi je u redu,pa.

• Aymee
    15. Studeni 2017. 11:53

Dazi

Da Aymee slazem se, ma dr mi je stvarno presuper. Dovoljno je da kazem da sam joj po ljeti,jednu subotu u 21h pisala poruku,ona me odmah nazvala. Zena je predobra. Skidam kapu. Jer da mi je rekla,ja bi se uspanicila i onda samo problemi.
    Superrr za bebicuu, bas mi je drago. Bravo bravoo. Koliko si ti trudna? Zab sam. Sorry ☺️😅
    Ja sam vadila tsh, cisto iz predostroznosti,kao ostale vrijednosti,ali uvijek mi je u redu,pa.

Super ti je dr i ocito te poznaje kad ti nije rekla tako nešto, 😊

Nama u Ri je TSH nesto sto svaka trudnica vadi.. Bo..

Danas okrugla 32 tjedna, 😊 Gledam maloprije po popisu da cemo se bas zaredati pocetkom sijecnja.. 😁 Ne brini, ja zaboravim gdje sam krenula i tako obucena stojim par min na vratima.. 🤣

Aymee

Mela
    15. Studeni 2017. 11:54

@ Frau bravo za cicu, brz oporavak još jednom.

@Aymee odlično, super za bebicu i tebe. Ja sam vadila TSH samo na početku trudnoće i nije mi više govorio da bi trebala raditi. Nalaz je bio uredan. Nisam još uvijek radila ogtt.

15. Studeni 2017. 11:56

Predobra je stvarno, ona ako sumnja na nesto,ona odmah pod svoj mikroskop stavlja i gleda,kud ces dalje hehhehe prejaka je zenica. 
    Ajmeeee pa mi smo si maltene terminuse hihihi
    Daaaa,kad krenemo, to ce ja mislim svaki dan biti po jedna bebica hehe
    A iz rijeke si, blizu smo si hehe Ja sam bila pet godina u rijeci i nisam bas odusevljena, ona kisa i ono mi se nikako ne svidja ☺️

Mela
    15. Studeni 2017. 11:58

Dazi

Naravno da je individualno, slazem se Mela. Kao i svaka trudnoca i sve.
    I u konacnici je najbitnije da svaka zena radi onako kako misli da je za nju i njenu bebu najbolje. Osobno bih htjela iskusiti kako je to dojiti svoje dijete,ali se ne opterecujem s tim. Ako ne budem mogla dojiti jer ne bude mlijeka ili koji drugi razlog,ne pada mi napamet forsirati cicu i pustati svoju bebu gladnu nego cu joj dati formulu.
    Daj Boze da sve bude u redu i bude nam islo papanje na cicu,a ako iz nekog razloga ne bude, to me nece ciniti manje majkom od zene koja doji svoje dijete.
    Tako da drage moje klokanice uzivajmo u svojim stomacicima,bebicama i carima majcinstva 😁😁
    Meni je tek jucer dr priznala da me stavila na strogo mirovanje jer se jaaaaako uplasila da ce mi krenuti porod, sve je upucivalo na to,ali mi nije htjela reci kako me ne bi puno zabrinula.

Upravo tako Dazi 

• Aymee
    15. Studeni 2017. 12:03

Dazi

Predobra je stvarno, ona ako sumnja na nesto,ona odmah pod svoj mikroskop stavlja i gleda,kud ces dalje hehhehe prejaka je zenica.
    Ajmeeee pa mi smo si maltene terminuse hihihi
    Daaaa,kad krenemo, to ce ja mislim svaki dan biti po jedna bebica hehe
    A iz rijeke si, blizu smo si hehe Ja sam bila pet godina u rijeci i nisam bas odusevljena, ona kisa i ono mi se nikako ne svidja ☺️

Da, bas sad gledam da smo u par dana.. 😉 Ja sam se vec navikla na kisu, iako da pokucam, ova jesen je jako lijepa.. Kad najavljuju pogorsanje vremena, znam bolje od Vakule: "uz obilje kise na sjevernom jadranu, osobito na sirem rijeckom podrucju..." Od kuda si, ako nije tajna?

Aymee

Marijana07
    15. Studeni 2017. 12:06

Meni je dojenje sa mojom kceri bilo grozno i traumaticno iskustvo..nista lijepo i ugodno..patile smo se 2mj i ona i ja..kad sam zavrsila u bolnici sa temo 41 odustali smo...nadam se da ce ovaj put biti bolje i da necu imati takvih problema...Slazem se sa Dazi ako nesto ne ide..i ne mozes dojiti ne znaci da si manje majka..ili losija majka...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.