Dazi, da.. Prvo otpustis svo remenje, zakopcas i onda polagano zatezes. Nije toliko komplicirano, kad jednom stavis bebu i zakopcas vec bude lakse.
Mi imamo nastavak za novorodence koji 'popuni' rupu gdje treba kasnije upasti guza i bude bebi oko glave da joj glava ne odlazi lijevo-desno prilikom skretanja. Kasnije se on makne tako oko mj i pol starosti, ovisno koliko beba raste.
LittleOne, vezanje isto nije komplicirano, samo provedes pojas kroz predvidene rupe, zakopcas i sam se zategne. A za pelene, s vremenom ces zmirecki presvlaciti, prvih par puta je najteze ali sve to nekako instiktivno dode samo od sebe.
Nikad ne treba sumnjati u vlastiti majcinski instinkt.
Cure meni je to sve nekako daleko… imam jos 4 mjeseca… svima vama je puno ranije termin. Mi jos skoro nista nemamo, uopce ne razmisljam kaj cu bebi obuci kad ne znam niti kakvo ce vrijeme biti…
Jutros sam se probudila sa bolovima u cicama, ne mogu vise grudnjak obuci, ne mogu se sagnut jer me cice muce… kaj je to? Jesu li one preko noci narasle? Ne razumijem, jel imala koja takve bolove? Pogotovo lijeva me boli ;( i to onaj dio prema pazuhu, rastura….
Mislim ako se to treba izdrzat za veci br ok!😁 Ali ako ce tako bolit onda bas i nije…
Cure inace se bavim astrologijom ;)onak iz zabave 😄 znam da to ljudi bas previse ne gotive 😁 al meni je jako zabavno! Jos se ucim, sad sam pocela datume bacat… pa eto moj datum za radanje je 6.3. 😉 jesam li ga piknula vidjet cemo 😄 ako neka ima zelju da joj bacim prognozu, tu sam!!!!
Mozda te zica od grudnjaka zazuljala. Svakako probaj opipati i izmasirati lagano ako postoji koja kvrga.. Upravo taj osjecaj punoce i boli kad se pomaknes je meni bio nakon poroda kad je mlijeko doslo..
Sto se tice prognoze poroda, javljam se i ja , bas me zanima hoce li biti ranije ili ce i ovaj bebac kasniti..
Ahaa, hvala ti Dea. Ja imam neki jastucic koji se do 5.mj bebinog koristi, poslije se makne. Je li to u redu? I gledala sam da ispunjava uvjet postojanja certifikata ( ne mgou se tocno sjetiti broja nesto 44), koji je dokaz da je sjedalica najvece zastite. Tako da se nadam da je sigurna i dobra za nju, za ledja i slicno. I svi remencici inaju one dodatke kao jastucice, nznm kako bi objasnila. Jojjj bas se osjecam glupom, al stvarno nemam iskustva s bebama i ne znam sve sa sigurnošću,a mama je imala nas prije toliko godina da se neke stvari ni nisu koristile,paa. Hvala ti puno Dea i sorry sto te tlacim 😊
Hej Melaa. Nadam se da si uzivala na putu 😊☺️
Hej draga, bilo nam je divno na putu. Samo sam se i umorila. Ja sam inače tip osobe koji uvijek može sve, daj mi što više obaveza i guram do kraja. Međutim,sada sam prvi put osjetila da to više ne ide tak :-)
Više ti ne odlučuješ, nego bebica i tvoje tijelo
Kako si mi ti?
Dea, nemam zice, vec dugo koristim intimisimi grudnjake bez zice, super su, kao da imas top.. a danas me doma bez grudnjaka tako cice bole da ne vjerujem 😑 cak i ruke kad spustim skroz uz tijelo osjetim kako me reze 😣 dragi me masirao jutros i nije nasao nista, a ni ja nisam osjetila kvrzicu.. sve preko noci... jos nisam tako nesto dozivjela. Obzirom da osjetim na obje strane mislim da je od trudnoce, hormona...
Za natalnu trebam datum, vrijeme i mjesto rodenja 😉 pa pisite 😁
url=https://lilypie.com]
Hej Melaa. Nadam se da si uzivala na putu 😊☺️
Hej draga, bilo nam je divno na putu. Samo sam se i umorila. Ja sam inače tip osobe koji uvijek može sve, daj mi što više obaveza i guram do kraja. Međutim,sada sam prvi put osjetila da to više ne ide tak :-)
Više ti ne odlučuješ, nego bebica i tvoje tijelo
Kako si mi ti?
To ti vjerujem draga. Bebica sve dirigira, a jos se nije ni rodila, ja kazem sta ce biti tek kad se rodi, koliko ce tada dirigirati hahahha 😂😂
Super sam Melice. 😄😘
Dea, nemam zice, vec dugo koristim intimisimi grudnjake bez zice, super su, kao da imas top.. a danas me doma bez grudnjaka tako cice bole da ne vjerujem 😑 cak i ruke kad spustim skroz uz tijelo osjetim kako me reze 😣 dragi me masirao jutros i nije nasao nista, a ni ja nisam osjetila kvrzicu.. sve preko noci… jos nisam tako nesto dozivjela. Obzirom da osjetim na obje strane mislim da je od trudnoce, hormona…
Za natalnu trebam datum, vrijeme i mjesto rodenja 😉 pa pisite 😁
Ajojjj Frau bas mi je zao da te cice tako bole,ahh. Ja ti nemam problema s tim,pa ti ne mogu pomoci. Moji orasi ne micu s mjesta hahahhahahha
22.12.1993. 10:20 (ujutro) Pula 😁😁😁😂😂😂
Cure meni je to sve nekako daleko… imam jos 4 mjeseca… svima vama je puno ranije termin. Mi jos skoro nista nemamo, uopce ne razmisljam kaj cu bebi obuci kad ne znam niti kakvo ce vrijeme biti…
Jutros sam se probudila sa bolovima u cicama, ne mogu vise grudnjak obuci, ne mogu se sagnut jer me cice muce… kaj je to? Jesu li one preko noci narasle? Ne razumijem, jel imala koja takve bolove? Pogotovo lijeva me boli ;( i to onaj dio prema pazuhu, rastura….
Mislim ako se to treba izdrzat za veci br ok!😁 Ali ako ce tako bolit onda bas i nije…
Cure inace se bavim astrologijom ;)onak iz zabave 😄 znam da to ljudi bas previse ne gotive 😁 al meni je jako zabavno! Jos se ucim, sad sam pocela datume bacat… pa eto moj datum za radanje je 6.3. 😉 jesam li ga piknula vidjet cemo 😄 ako neka ima zelju da joj bacim prognozu, tu sam!!!!
I mi se javljamo za "preračunavanje termina ... Ja ne znam zašto ali mislim da ćemo ranije ugledati svjetla svijeta.. 😁 Joj dok tebi bude termin mi ćemo sve studiozno obraditi pa ćeš imati sve iz prve ruke.. 😉
Aymee
Evo kaze moja mama da je imala takve bolove i isla kod doktora i imala je upaljene mlijecne zlijezde,tocnije kanalice i dobila antibiotik pa joj je proslo. A dr je rekao da joj se to upalilo ili zato sto je nesto tesko digla ili je jednostavno propuh,znaci samo od sebe moze.
Mela jel to medeni mjesec pao 😊 lijepo da putujes, ipak umor nije tako izrazen 😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji