Imam istog medu :) ja zapravo ne znam zbog auta jer imamo pol h do doma pa se bojim da ce se skuhat u medi. A opet ne zelim da mu bude hladno od bolnice do auta
Jutro cure..di ste kupile medu? U H&M-u?
Da, H&M-u. Ja bila neki dan pa sam ubrala popust, inace je 150 kn, sad je bio 100 kn..
Imam istog medu :) ja zapravo ne znam zbog auta jer imamo pol h do doma pa se bojim da ce se skuhat u medi. A opet ne zelim da mu bude hladno od bolnice do auta
Prije kretanja treba auto ionako zagrijati, pa se bebi skine taj medo i onda se zakopca. Ispod pojasa ne bi smijela biti jakna jer nije sigurno koliko bi trebalo
Mene je samo strah u autu ga otkopcavat, skidat j ponovo zakopcavat prvi put... Kao da ne cu to znat, izgleda mi jako nezgodno. Pa sam mislila to u bolnici i sam ga tak spustit u auto
Ja sam mislila dugi bodi, majicicu, hlacice, carape, kapicu i onda mozda do auta skafandercic, i dekicu. Pa u autu bi joj skinula skafandercic jer ce joj biti pretoplo s njim ☺️
Prije kretanja treba auto ionako zagrijati, pa se bebi skine taj medo i onda se zakopca. Ispod pojasa ne bi smijela biti jakna jer nije sigurno koliko bi trebalo
Mene je samo strah u autu ga otkopcavat, skidat j ponovo zakopcavat prvi put… Kao da ne cu to znat, izgleda mi jako nezgodno. Pa sam mislila to u bolnici i sam ga tak spustit u auto
Nemojte kretati autom prije nego se auto ugrije. Ne traje to dugo. Tada skines odjelce i zakopcas pojaseve. Oni se zakopcavaju na siroko i zategnu nakon kopcanja. Nama je na maxi cosi jajetu pod nogama dio remena koji viri i njega se povuce da se zategne. Bitno je da mozes prst ugurati izmedu pojasa i bebina ramena, tad nije precvrsto.
Sve se to svlada brzo.. Mozes nekog plisanca doma stavit u jaje i vjezbat na njemu..
Mi smo bas jucer stavljali sjedalicu u auto i gledali sta i kako to ide. I jojjj Dea meni to izgleda sve tako nekako cudno, sve me strah da joj nece biti udobno,da je to sve preveliko za malu strucu kruha,itd hahhahahahha
I mi imamo na sjedalici taj remen, znaci prvo da ga skroz otpustim i zakacim pojaseve i onda pomalo da tim remencicem zatezem?
Drage moje nadam se da ste mi dobro. Čitala sam vas redovno, ali kako smo bili na putu nisam imala vremena da tipkam.
Da ne odgovaram na svaki post pojedinačno, a na teme koje ste pisali:
Što se tiče oticanja, noge su mi počele malo oticati i vidim da su drugačije Cice ubrzano rastu, i malo više izraženih vena nego prije. Još uvijek mi više odgovara slano nego slatko.
Jučer smo bili u Babyland-u, kolica su im skoro sve Bebeto a bilo je finog popusta.
U C&A je jučer bio popust od 25 % pa sam uzela tri bodija, i onaj set kapice, siperak i rukavice.
Iskreno i meni je robica još uvijek znanstvena fantastika
A vjezbat cu s malom od frendice, ima dva mjeseca. Moram i mijenjanje pelena naucit mi smo kupili bazu za isofix da bar izbjegnem vezanje same as. Al posto imamo dva auta morat cu kupit jos jednu bazu da ne moram stalno prebacivat. Nekak se bojim vezat remenima.. Ma ja sam sva u strahu
Cure meni je to sve nekako daleko... imam jos 4 mjeseca... svima vama je puno ranije termin. Mi jos skoro nista nemamo, uopce ne razmisljam kaj cu bebi obuci kad ne znam niti kakvo ce vrijeme biti...
Jutros sam se probudila sa bolovima u cicama, ne mogu vise grudnjak obuci, ne mogu se sagnut jer me cice muce... kaj je to? Jesu li one preko noci narasle? Ne razumijem, jel imala koja takve bolove? Pogotovo lijeva me boli ;( i to onaj dio prema pazuhu, rastura....
Mislim ako se to treba izdrzat za veci br ok!😁 Ali ako ce tako bolit onda bas i nije...
Cure inace se bavim astrologijom ;)onak iz zabave 😄 znam da to ljudi bas previse ne gotive 😁 al meni je jako zabavno! Jos se ucim, sad sam pocela datume bacat... pa eto moj datum za radanje je 6.3. 😉 jesam li ga piknula vidjet cemo 😄 ako neka ima zelju da joj bacim prognozu, tu sam!!!!
url=https://lilypie.com]
Ajmeeee Frau predobroo. Ja jako volim te stvari hahhahahahhaha
Ja se javljam 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji