Ahaa, hvala ti Dea. Ja imam neki jastucic koji se do 5.mj bebinog koristi, poslije se makne. Je li to u redu? I gledala sam da ispunjava uvjet postojanja certifikata ( ne mgou se tocno sjetiti broja nesto 44), koji je dokaz da je sjedalica najvece zastite. Tako da se nadam da je sigurna i dobra za nju, za ledja i slicno. I svi remencici inaju one dodatke kao jastucice, nznm kako bi objasnila. Jojjj bas se osjecam glupom, al stvarno nemam iskustva s bebama i ne znam sve sa sigurnošću,a mama je imala nas prije toliko godina da se neke stvari ni nisu koristile,paa. Hvala ti puno Dea i sorry sto te tlacim 😊
Ma ne tlacis. Daj dodatak/jastucic se koristi dok bebi ne postane tijesno, skuzit ces. A jaje je anatomski napravljeno i zapravo im u tim prvim tjednima imitira polozaj iz maternice tako da s tim nece bit problema.
Dea, nemam zice, vec dugo koristim intimisimi grudnjake bez zice, super su, kao da imas top.. a danas me doma bez grudnjaka tako cice bole da ne vjerujem 😑 cak i ruke kad spustim skroz uz tijelo osjetim kako me reze 😣 dragi me masirao jutros i nije nasao nista, a ni ja nisam osjetila kvrzicu.. sve preko noci… jos nisam tako nesto dozivjela. Obzirom da osjetim na obje strane mislim da je od trudnoce, hormona…
Za natalnu trebam datum, vrijeme i mjesto rodenja 😉 pa pisite 😁
Za natalnu- 9.11.1989., 23:15, Zagreb
Mela, tako to ide, bebice pocnu dirigirati vec u trudnoci, kasnije to samo usavrse..
Ahaaa, e dobro ondaa. Hvala ti punoooo.
I sretan ti rodjendan sa malim zakašnjenjem hehhe. Zelim ti sve naj naj naj najljepse, da te uvijek zdravlje i sreca prate i da ti se ispune sve tvojw zelje i zeljice 😁😁😘
Ahaaa, e dobro ondaa. Hvala ti punoooo.
I sretan ti rodjendan sa malim zakašnjenjem hehhe. Zelim ti sve naj naj naj najljepse, da te uvijek zdravlje i sreca prate i da ti se ispune sve tvojw zelje i zeljice 😁😁😘
Hvala..
Hej Melaa. Nadam se da si uzivala na putu 😊☺️
Hej draga, bilo nam je divno na putu. Samo sam se i umorila. Ja sam inače tip osobe koji uvijek može sve, daj mi što više obaveza i guram do kraja. Međutim,sada sam prvi put osjetila da to više ne ide tak :-)
Više ti ne odlučuješ, nego bebica i tvoje tijelo
Kako si mi ti?
To ti vjerujem draga. Bebica sve dirigira, a jos se nije ni rodila, ja kazem sta ce biti tek kad se rodi, koliko ce tada dirigirati hahahha 😂😂
Super sam Melice. 😄😘
Baš tako, hihihi :-) Odlično, drago mi je da je sve uredu. Samo se čuvaj
Mela jel to medeni mjesec pao 😊 lijepo da putujes, ipak umor nije tako izrazen 😉
Draga Frau nije medeni, bili kod prijatelja u Ljubljani. Već duže nas zovu, pa da iskoristim dok još mogu
Inače, volim putovanja i kada god bi se dobila prilika bila sam spremna sa koferom u ruci.
Ahaa, hvala ti Dea. Ja imam neki jastucic koji se do 5.mj bebinog koristi, poslije se makne. Je li to u redu? I gledala sam da ispunjava uvjet postojanja certifikata ( ne mgou se tocno sjetiti broja nesto 44), koji je dokaz da je sjedalica najvece zastite. Tako da se nadam da je sigurna i dobra za nju, za ledja i slicno. I svi remencici inaju one dodatke kao jastucice, nznm kako bi objasnila. Jojjj bas se osjecam glupom, al stvarno nemam iskustva s bebama i ne znam sve sa sigurnošću,a mama je imala nas prije toliko godina da se neke stvari ni nisu koristile,paa. Hvala ti puno Dea i sorry sto te tlacim 😊
Ma ne tlacis. Daj dodatak/jastucic se koristi dok bebi ne postane tijesno, skuzit ces. A jaje je anatomski napravljeno i zapravo im u tim prvim tjednima imitira polozaj iz maternice tako da s tim nece bit problema.Dea, nemam zice, vec dugo koristim intimisimi grudnjake bez zice, super su, kao da imas top.. a danas me doma bez grudnjaka tako cice bole da ne vjerujem 😑 cak i ruke kad spustim skroz uz tijelo osjetim kako me reze 😣 dragi me masirao jutros i nije nasao nista, a ni ja nisam osjetila kvrzicu.. sve preko noci… jos nisam tako nesto dozivjela. Obzirom da osjetim na obje strane mislim da je od trudnoce, hormona…
Za natalnu trebam datum, vrijeme i mjesto rodenja 😉 pa pisite 😁
Mozda si se samo zalezala. U svakom slucaju pripazi na pojavu crvenila, jace boli, topline u dojci i temp opcenito.
Za natalnu- 9.11.1989., 23:15, Zagreb
Mela, tako to ide, bebice pocnu dirigirati vec u trudnoci, kasnije to samo usavrse..
hehehehe, što me nasmija.. Baš što veliš, kasnije je samo usavršavanje
@Frau,
I mene cice baš bole.. Prije sam nekad pisala, bol kao u početku trudnoće.
Mada meni baš rastu, gledam ih i čudim se
Dazi cini se da bi mogla dobit najlijepsi poklon upravo na rockas ili dan kasnije 😁 takva je moja prognoza, a obzirom da ti je to 2 tjedna pred termin, nije nemoguce 😍
Pozdravi mamu 😉 nadam se da grijesi... necu odmah reagirat, ali ako se ne smiri do sutra, idem svojoj ginicki da me pregleda. mene do sad nisu tako nikad bolile
url=https://lilypie.com]
@Frau,
I mene cice baš bole.. Prije sam nekad pisala, bol kao u početku trudnoće.
Mada meni baš rastu, gledam ih i čudim se
Draga i ja imam osjecaj da su vece od sinoc... pa ne mogu vjerovat u takvom vremenu... jucer smo slavili martinje do nekih 2 ujutro i jutros se jedva ustala iz kreveta... a sinoc nista!!
Dea za pocetak svu srecu ti zelim za rockas!!!
Tvoj bi datum po mojoj procjeni bio oko 20.11. Ostavim si sve vase podatke pa cemo jos pratit kako se datum priblizava 😊 ak mene pitas to je iza ugla...
Da napisem da su me ucili da nije nuzno da bude tocan dan, ali dan prije ili kasnije bi se moralo dogoditi... ako sam u karti dobro procitala 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji