Slazem se Dalmatinka. Danas mame pretjeruju, kako su nase mame nekada to rijesavale, jednostavno prokuhavale bocice.
I ja cu nuk bocice,jako mi se svidjaju.
Slazem se Dalmatinka. Danas mame pretjeruju, kako su nase mame nekada to rijesavale, jednostavno prokuhavale bocice.
I ja cu nuk bocice,jako mi se svidjaju.
Daaa lipe suu ja san uzela bijelu za mliko 😂
Danas mame itekako pretjeruju.. kupuju se cak posebne kante za pelene hahaha... show.. ne vidin razlog kompliciranja oko svega kad je sve tako jednostavno 🤗
Ajmeee bas lijepoo 😁
Ja bi one roze njihove i one dudice sto imaju sa natpisima 😁😁
Ma daj daj uzass. Bas pretjeruju stvarno. Kakve su to gluposti, boze dragi. Kantu za pelene, ja cu se ubit hahhahah
Ajmeee bas lijepoo 😁
Ja bi one roze njihove i one dudice sto imaju sa natpisima 😁😁
Ma daj daj uzass. Bas pretjeruju stvarno. Kakve su to gluposti, boze dragi. Kantu za pelene, ja cu se ubit hahhahah
Nisan ni znala za to...komedija..to su ove sta glume neki prestiz 😂
Bas san pricala sa zenom u Bubamare o tom..zena se pocela smijat kaze ma teska glupost, to nista ne valja i iz njih smrdi ko iz svake druge kante
Dea32 iz Zagreba sam i rodit ću u Petrovoj. Baš si razmišljam kakva je to bol.. mama mi kaže da je njoj bilo grozno, ja se nadam da će meni biti lakše... ti si dakle već rodila, kako ti je bilo? znam da je kod svake žene različito i u svakoj trudnoći je različito, ali da li se to može s nečim usporediti ? valjda svaka žena mora proživjeti točno onoliko koliko može podnijeti, tješim se s tim.. naravno, sve u cilju sretnog poroda i zdrave bebe, sve se izdrži...
I što mislite, da li ovu novu robicu za bebu baš moram prati na 95 ili je dovoljno na 60 stupnjeva, baš si to razmišljam ..?
I meni je djelovalo da ne treba sve to kupovati... al eto da se provjeri 😃 sad jos da naletim na nekog tko ima program na masini... 😁 nis ne pise u uputsvima osim da je za bocice... pa kaj znaci da je to kao dovoljno?!?!
url=https://lilypie.com]
Fino kupiti lijepu šerpu neku s Mickey Mouseom i u istoj prokuhati i bočicu, i dudu i koristiti je kao rashlađivač bočica samo s hladnom vodom. Riješen problem
Nuk su i meni prekrasne!
Joj meni se sveki vec najavljuje da ce doci prvih 3tj.kao pomoc kuhat/cistit sto bi bilo super da ostane na tome. A mama ce doci u posjetu u bolnicu i kad izademo, eto ona bi mi mogla pomoci oko dojenja ako bude problema.
Za steriliziranje bocica/duda znam da se moze dodati malo alkoholnog octa u vodu i tako prokuhati. Ispari miris/okus i bude cisto.
Neke cure su opako blizu termina, vrijeme brzo prolazi a ja nemam nista spremno 😅
Ja nisam kupila bocice, mislila sam ak bude zatrebalo lako skocimo. Al imate pravo, bolje imati, to cu onda sutra :D a dude jeste kupovali?
Ja nisam kupila bocice, mislila sam ak bude zatrebalo lako skocimo. Al imate pravo, bolje imati, to cu onda sutra :D a dude jeste kupovali?
Ja nisam jos,ali hocu,da ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji