Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina Leonita
    29. Listopad 2017. 13:04

Dea 32, ti i ja smo među prvima na redu sad, čini mi se.. blizu je to, hvata me nešto između uzbuđenja, panike i nervoze.. i tlak mi je skočio pa sam dobila metildopa.. uz magnezij citrat malo me manje bole kosti i manje je grčeva. tako da tko kupuje magnezij nek uzme taj magnezij citrat jer se najbolje apsorbira.

LittleOne
    29. Listopad 2017. 13:08

Nina pa ti si prakticki u terminu za dva tjedna joooj i ja bi bila uzbudena. Jedva cekam! 

Marijana07
    29. Listopad 2017. 13:18

LittleOne

Jedino sto nisam kupila je jastuk za nosenje, jel vi to imate? Jel mi treba? Kakav?
    Inace mi je postalo tesko duze hodat i onda puno doma lezim i onda mi bude dosadno.. Kak se vi zabavljate? Shoping sam obavila, komodu slozila, serije pogledala :D odem na kavu par puta tjedno al i tog mi je vec dosta. Ne mogu vjerovat da cu to reci ali fali mi posao

😂😂znaci nisam jedina kojoj fali posao.. ..stvarno mi je dosadno uzas..ne da mi se ni citati vise...tv gledati...aktivnosti kojima sam se inace bavila trenutno ne mogu..tako da jedva cekam da rodim..onda ce biti posla oko bebe....

Nina Leonita
    29. Listopad 2017. 13:26

Da, još ni sama ne mogu vjerovati da se sad tako brzo približilo, a toliko mi se dugo činilo nakon prvog tromjesečja.. a za što zapravo služi taj jastuk za nošenje nije mi jasno.. jer u autosjedalicu se ne stavlja ništa, košara ima svoje jastuke, madrac ima svoju opremu, a na rukama ju baš ne budem nosila u jastuku.. ili ?   

Marijana07
    29. Listopad 2017. 13:26

TonkinaPrija

Mene je vec strah kako ce to sve izgledat. Naravno da zelim da mi dodu i mama i svekrva tu i tamo pomoc oko male kuce i bebe, ali me strah da niko od njih nece svatit to "tu i tamo" i da ce mi non stop kuca bit puna svita i da ce svi tit dirat, nosit, ljubit…kako se postavit, a ne ispast bezobrazan?

e upravo je tako meni bilo sa prvom bebom..na kraju sam morala bit bezobrazna jer su mama i svekrva korjenje pustile kod mene..ajd pomogle jesu ali su se vise medusobno natjecale koja sta bolje napravila😀,,a ja cim sam uzela bebu ..joj nemoj to tako..bolje je ovako.....uzas zivi...onda sam muzu rekla ti sredi svoju mamu ja cu svoju...durile su se par dana ali su shvatile da ih ne dozovljavam vise...Sad smo hvala bogu daleko😀 tako da sumljam da ce se vozati 250 km svako malo da nas posjete..Pomoc ne trebam..muz ce bit na godisnjem..kcer je 14 god sve mi pomaze..tako da bake samo neka u posjet dodu😂😂

dea32
    29. Listopad 2017. 13:38

ninaleonita86

Dea 32, ti i ja smo među prvima na redu sad, čini mi se.. blizu je to, hvata me nešto između uzbuđenja, panike i nervoze.. i tlak mi je skočio pa sam dobila metildopa.. uz magnezij citrat malo me manje bole kosti i manje je grčeva. tako da tko kupuje magnezij nek uzme taj magnezij citrat jer se najbolje apsorbira.

Da, mi prve probijamo led.. 
    Moram priznati da je i meni nekako uzbudenje ocekivati porod, iako imam vec to iskustvo. 
    Ja sam na bolovanju od 9 tt trudnoce, s obzirom da radim na odjelu na kojem dajemo kemoterapije, slikamo rtg i tesko je odraditi 12h. Tako da mi je vec koma bit doma, ne znam vise sto bih radila, sve sam filmove i serije pogledala..
    Mislim da je taj jastuk vise kao sigurnost da dijete nece 'ispasti' nekome iz ruke, spretnije je nositi dijete u njemu nekome tko nije bas navikao nositi bebu, pogotovo ako je beba manja.. 
    Ja sam sestri pomagala oko troje necaka tako da sam prakse imala dovoljno. Sve sam radila s njim, samo ih nisam dojila. 
    Ninaleonita, otkud si i gdje ces rodit?

• Aymee
    29. Listopad 2017. 14:34

Pozdrav svima,  Ja se isto nekako planiram posvetiti bebici sama prvih tjedan, dva i posjete ograniciti na mamu i sveki. Ipak im je prvo unuce..

Elena, meni je vec nekoliko mama i tata reklo da su im MAM bocice nadmasile ocekivanja. One sto se vrte na dvije strane. Protiv kolika su (kao i puno bocica) a super je sto im dno mozes sam izribati jer kaze mi frendica da svaka cast onim cetkama ali da je bolji osjecaj kad sam operes. 

Aymee

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2017. 14:50

Kad smo vec kod bocica i pranja 😃 imate li iskustva sa perilicama suda koje imaju program za pranje bocica? Ne znam koliko je to ucinkovito? Jeli nuzno imati onaj sterilizator? 

url=https://lilypie.com]

29. Listopad 2017. 15:08

Elena288

Pozdrav curke!
    Ja ne znam dal da kupujem taj jastuk za nosenje, dvoumim se , al hajd imam jos vremena odluciti😁 a jastuk trudnicki mi bas nije posluzio, posudila sam ga od frendice i vratila… jednostavno se okrenem 200 puta s jednog boka na drugi… a cijeli sam zivot spavala na stomaku 😩
    Iskusne mame koje flasice su najbolje ?? Nuk, Avent imate li preporuke ??

Ja neman iskustva al san kupila Nuk i Avent. Obe imaju onaj neki sistem da beba ne uvlaci zrak. To mi je bilo bitno radi grcica

29. Listopad 2017. 15:11

Frau_Mund6

Kad smo vec kod bocica i pranja 😃 imate li iskustva sa perilicama suda koje imaju program za pranje bocica? Ne znam koliko je to ucinkovito? Jeli nuzno imati onaj sterilizator?

Nije nuzno. Puno mama je reklo da prokuha bocice i sve bude ok. A i ima neko sredstvo za dezinf..znan da ima uzet u milera al nisan zapantila jer ne namjeravan radit cirkus oko tog xD prokuhat cu ih i dobro je. Mislin da danasnje mame rade famu oko svega 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.