Frau i jos netko je spominjao da ima stariju klinku. Ja sam dobila polubrata sa 17 godina i sad ga cesto cuvam tak da mislim da mi je to bila super skola za ovog mogl klinca, tak ce bit i vasima :D
😍 osim kaj je super skola, imat ce i super odnos... nema ljubomore, nema prepiranja jer je seka autoritet od pocetka... 😉 bas se veselim!!!
url=https://lilypie.com]
Jedino sto nisam kupila je jastuk za nosenje, jel vi to imate? Jel mi treba? Kakav?
Inace mi je postalo tesko duze hodat i onda puno doma lezim i onda mi bude dosadno.. Kak se vi zabavljate? Shoping sam obavila, komodu slozila, serije pogledala :D odem na kavu par puta tjedno al i tog mi je vec dosta. Ne mogu vjerovat da cu to reci ali fali mi posao
Ja nekako smatran da svakako ne bi nosila bebu u tom jastuku.. a drugima je ionako necu dat da je nose dok malo ne naraste… al iman taj jastuk jos otkad san ja bila beba samo cu ga oprat.. nez.. mislin da su to one sitnice koje skuzis da li ti trebaju tek kad dodes u situaciju da ih koristis il ne..
Recimo meni oni jastuk za trudnice uopce nije triba..kupila san ga eto tako..na kraju nisan mogla spavat na tom..nego kad sidin na trosjedu stavin ga iza ledja eto cisto da ga iskoristin haha
Vidis mene je taj jastuk za trudnice spasiooo. Jednu noc je bio na pranju i nikak se nisam mogla namjestit. Stvarno je sve to individualno.
Meni ce mama bit s nama prvi tjedan dva, ostali ne pokazuju neki preveliki interes tak da mislim da ce to vise bit dodu, bace pogled na bebu, nest popiju i odu doma
Ja nikako hahah spavan inace cili zivot na dormeo jastucima koji su malo tvrdi al mi odgovara zbog kraljeznice a sad u trudnoci moran onaj "pernati" hahah veliki ubacit ispod njega jer zbog zgaravice moran spavat na povisenom.. a taj za trudnice mi ni za sta ne triba.. doduse stomak mi nije velik ne smeta mi kad spavan.. stavin ga jedino eto na trosjed kad sidin i oko stomaka kad me muz masira pa lezin na stomaku
Ma to je sve kako kome..
Ja ga stavim medu noge, tak me manje leda bole :D
Dazi, ja isto ne racunam na nikog drugog, od dragog obitelj radi po principu daj love, kupi najskuplje poklone i to je to..
Frau, samo ju nemojte tjerat da cuva kad ne zeli, jos imam traume kak moja ekipa ide nekam a ja nemrem jer imam malog priljepka
Ja ga stavim medu noge, tak me manje leda bole :D
Dazi, ja isto ne racunam na nikog drugog, od dragog obitelj radi po principu daj love, kupi najskuplje poklone i to je to..
Frau, samo ju nemojte tjerat da cuva kad ne zeli, jos imam traume kak moja ekipa ide nekam a ja nemrem jer imam malog priljepka
Hahaha mislim da nebi odreagirala na prisilu 😁 ima osjecaja za klince i uziva biti s njima 😊 tak da nece biti potrebno, a pubertetlije tesko da mozes nagovorit, oni rade sta im pase 😉 inace ne dolaze... ne zivi s nama pa joj niti ne idemo tak na zivce 😉 a mi smo ionak sebi djecu napravili, tak da bum i ja morala uvest sankcije na oduzimanje djece... 😂😂😂 imamo i previse baka, deda, tetki oko sebe.... prije ce biti bjezanja 😂😂😂😂😂
Prije nego sam rodila prvu curku sam, onako u razgovoru znala rec da zelim prvih mjesec dana uzivat uz bebu i muza bez ikakvih smetnji.. Svi su brzo shvatili sto je pjesnik htio reci.
Dosla mi je mama, brat i sogorica na dan kad sam dosla doma iz bolnice. Ostali su svi dosli kad je vec imala mjesec i pol, dva.. Ali je bilo ljeto. Sad kad je zima i viroze, nadam se da nitko nece bolestan dolazit jer cu odmah sa vrata rec da moze bit na balkonu.
Na pranju ruku sam inzistirala, na finjak sam samo rekla tu vam je kupaona i cisti rucnik, nitko se nije bunio.
Ja nemam jastuk za bebu niti cu ga kupovati, imam osjecaj da ce mu bit vruce u tome a meni nezgodno stalno ga popravljati u tome (imam lagani okp, sve mora bit na crtu )..
Zaista smatram da je to izbor roditelja i da se treba poštivati. Niko ne treba da se ljuti, a kao sto sam i napisala bas me briga i ako neko zamjeri.
Definitivno pranje ruku, a i super mi je taj finjak kupaona i cisti rucnik su vam tamo
Frau i jos netko je spominjao da ima stariju klinku. Ja sam dobila polubrata sa 17 godina i sad ga cesto cuvam tak da mislim da mi je to bila super skola za ovog mogl klinca, tak ce bit i vasima :D
Ja sam dobila isto polubrata ali sa 22.g. i sve sam odpocetka radila s njim tako da ce mi to sad super doci...mislim da ipak necu bit tolko ukocena i u strahu 😀😀😀
Pozdrav curke!
Ja ne znam dal da kupujem taj jastuk za nosenje, dvoumim se , al hajd imam jos vremena odluciti😁 a jastuk trudnicki mi bas nije posluzio, posudila sam ga od frendice i vratila... jednostavno se okrenem 200 puta s jednog boka na drugi... a cijeli sam zivot spavala na stomaku 😩
Iskusne mame koje flasice su najbolje ?? Nuk, Avent imate li preporuke ??
I ja sirim vec polako pricu da zelim prvih mjesec dana svoj mir 😅😅😅
Vjerujem da ce imat razumijevanja jer ce to ipak biti onaj najgori period zime-1.mj. 🤔
Starija djeca su zakon, tinejdzeri posebno mislim da mogu pomoci... ja sam od seke starija 9 god pa sam ju cuvala i bila joj druga mama 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji