Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    29. Listopad 2017. 09:59

Dalmatinkaa

LittleOne

Jedino sto nisam kupila je jastuk za nosenje, jel vi to imate? Jel mi treba? Kakav?
    Inace mi je postalo tesko duze hodat i onda puno doma lezim i onda mi bude dosadno.. Kak se vi zabavljate? Shoping sam obavila, komodu slozila, serije pogledala :D odem na kavu par puta tjedno al i tog mi je vec dosta. Ne mogu vjerovat da cu to reci ali fali mi posao

Ja nekako smatran da svakako ne bi nosila bebu u tom jastuku.. a drugima je ionako necu dat da je nose dok malo ne naraste… al iman taj jastuk jos otkad san ja bila beba samo cu ga oprat.. nez.. mislin da su to one sitnice koje skuzis da li ti trebaju tek kad dodes u situaciju da ih koristis il ne..
    Recimo meni oni jastuk za trudnice uopce nije triba..kupila san ga eto tako..na kraju nisan mogla spavat na tom..nego kad sidin na trosjedu stavin ga iza ledja eto cisto da ga iskoristin haha

Odličan komentar i ja sam tog mišljenja.. Neću dati bebu da nosaju dok malo ne naraste, pa neka misle i pričaju šta žele.. Pogledat je iz mog naručja i u krvetiću da, ali nošenje s ruke na ruku nikako.. 

Mela
    29. Listopad 2017. 10:02

Teddy Bear

Nesto jedva cekam prestati raditi,planirala sam jos dva tjedna,pa iskoristiti svoj GO do kraja,onda malo bolovanje i porodiljno. Generalno se dobro osjecam,obzirom da sam prvu trudnocu u par navrata doslovno prelezala,pa mi ovo iznenadjujuce stanje,ali vec sa jednim djetetom,vise i ostalih obveza,navecer nemam zivota za nista.
    Srecom imam sve od prvog djeteta,obje ce biti zimske bebe,tako da se ja samo trebam nakanuti i sve izvaditi pa lagano prati,peglati,slagati,jedino cu morati novi madrac bebi kupiti. Ali i to cu smirom kad ne budem radila.

Meni dođu dani kada jedva čekam kad ću na porodiljno,a nekad bi želila da što duže radim. I ja sam mislila raditi do blagdana, pa uzeti GO do kraja i onda otvoriti prodiljno, ali vidjet ćemo kakv će tempo diktirati bebica.

TonkinaPrija
    29. Listopad 2017. 10:04

Mene je vec strah kako ce to sve izgledat. Naravno da zelim da mi dodu i mama i svekrva tu i tamo pomoc oko male kuce i bebe, ali me strah da niko od njih nece svatit to "tu i tamo" i da ce mi non stop kuca bit puna svita i da ce svi tit dirat, nosit, ljubit...kako se postavit, a ne ispast bezobrazan?

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2017. 10:05

Teddy Bear

TonkinaPrija

Ja isla posjetit priju u rodiliste danas…na ulazu tri zgubidana mole…protiv pobacajaMislim se, kad vec ne znate na konstruktivniji nacin pomoc ajte na onkologiju molit.

Ja na ovo vise nemam komentara. Mislim vjernik sam i vjerujem u Boga,ali toliko zadiranje u tudju privatnost je postalo morbidno. Svatko ima pravo da o svome zivotu donosi odluke,e sad koliko one bile ispravne ili ne,tko sam ja da osudjujem.

Slazem se sa svima koji su na suprotnoj strani od oduzimanja slobide covjeka  😊 ali sam isto tako naucila da kad nemam fokus na takvim stvarima, ljudima i pricama kao da ih je manje 😉 to je noja borba 😉 dakle, pred petrovom ih nema!!!!! Ili bar ne dolaze kad sam ja tamo 😁

url=https://lilypie.com]

29. Listopad 2017. 10:08

TonkinaPrija

Mene je vec strah kako ce to sve izgledat. Naravno da zelim da mi dodu i mama i svekrva tu i tamo pomoc oko male kuce i bebe, ali me strah da niko od njih nece svatit to "tu i tamo" i da ce mi non stop kuca bit puna svita i da ce svi tit dirat, nosit, ljubit…kako se postavit, a ne ispast bezobrazan?

TonkinaPrija

Mene je vec strah kako ce to sve izgledat. Naravno da zelim da mi dodu i mama i svekrva tu i tamo pomoc oko male kuce i bebe, ali me strah da niko od njih nece svatit to "tu i tamo" i da ce mi non stop kuca bit puna svita i da ce svi tit dirat, nosit, ljubit…kako se postavit, a ne ispast bezobrazan?

Zakljucas kucu...skuzit ce sami...ako i ne skuze reci da ujutro zaboravis otkljucat ili da spavas posto nocu ne mozes. Ja vec iman spiku ahahahaha 

29. Listopad 2017. 10:10

Mela

Dalmatinkaa

LittleOne

Jedino sto nisam kupila je jastuk za nosenje, jel vi to imate? Jel mi treba? Kakav?
    Inace mi je postalo tesko duze hodat i onda puno doma lezim i onda mi bude dosadno.. Kak se vi zabavljate? Shoping sam obavila, komodu slozila, serije pogledala :D odem na kavu par puta tjedno al i tog mi je vec dosta. Ne mogu vjerovat da cu to reci ali fali mi posao

Ja nekako smatran da svakako ne bi nosila bebu u tom jastuku.. a drugima je ionako necu dat da je nose dok malo ne naraste… al iman taj jastuk jos otkad san ja bila beba samo cu ga oprat.. nez.. mislin da su to one sitnice koje skuzis da li ti trebaju tek kad dodes u situaciju da ih koristis il ne..
    Recimo meni oni jastuk za trudnice uopce nije triba..kupila san ga eto tako..na kraju nisan mogla spavat na tom..nego kad sidin na trosjedu stavin ga iza ledja eto cisto da ga iskoristin haha

Odličan komentar i ja sam tog mišljenja.. Neću dati bebu da nosaju dok malo ne naraste, pa neka misle i pričaju šta žele.. Pogledat je iz mog naručja i u krvetiću da, ali nošenje s ruke na ruku nikako..

Tako je 😉

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2017. 10:11

Mela

Teddy Bear

Nesto jedva cekam prestati raditi,planirala sam jos dva tjedna,pa iskoristiti svoj GO do kraja,onda malo bolovanje i porodiljno. Generalno se dobro osjecam,obzirom da sam prvu trudnocu u par navrata doslovno prelezala,pa mi ovo iznenadjujuce stanje,ali vec sa jednim djetetom,vise i ostalih obveza,navecer nemam zivota za nista.
    Srecom imam sve od prvog djeteta,obje ce biti zimske bebe,tako da se ja samo trebam nakanuti i sve izvaditi pa lagano prati,peglati,slagati,jedino cu morati novi madrac bebi kupiti. Ali i to cu smirom kad ne budem radila.

Meni dođu dani kada jedva čekam kad ću na porodiljno,a nekad bi želila da što duže radim. I ja sam mislila raditi do blagdana, pa uzeti GO do kraja i onda otvoriti prodiljno, ali vidjet ćemo kakv će tempo diktirati bebica.

Ja sam dona od pocetka , bili smo na mpo i ginicka mi je sama dala cuvanje trjudnoce. Svi oko mene su u cudu, godinama sam ganjala karijeru i ginula za posao ;) sad uzivam!!!! Bas ono istinski, nije mi tesko niti trena biti doma ;) setnja pesa, joga, kuhanje, shoppingiranjem.. knjiga, filmovi... ma divno! Bez imalo stresa, samo lijepe stvari :D 
    Vatrica, kamin... meni je to rezervirano za zimovanja i skijanja... nazalost moji svi imaju samo centralno, rijetko mogu dozivjeti tu car prave vatre u kaminu 🙄 

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    29. Listopad 2017. 10:49

Dalmatinkaa

LittleOne

Vidis mene je taj jastuk za trudnice spasiooo. Jednu noc je bio na pranju i nikak se nisam mogla namjestit. Stvarno je sve to individualno. 
    Meni ce mama bit s nama prvi tjedan dva, ostali ne pokazuju neki preveliki interes tak da mislim da ce to vise bit dodu, bace pogled na bebu, nest popiju i odu doma 

LittleOne
    29. Listopad 2017. 10:51

Frau i jos netko je spominjao da ima stariju klinku. Ja sam dobila polubrata sa 17 godina i sad ga cesto cuvam tak da mislim da mi je to bila super skola za ovog mogl klinca, tak ce bit i vasima :D

29. Listopad 2017. 10:58

LittleOne ista stvar. Meni ce moja mama pomoci i biti kuci, uzet ce godisnji i dragi ce naravno ostati kuci. I nitko vise mi ni ne treba. Ostali ni ne pokazuju interes, pogotovo svekrva. Sad cu u 8.mj jos malo, ona niti jednom nije pitala za dijete,tako da. Iskreno,ni ne zelim je blizu. Moze doci vidjeti unuku svoju i to je to, bas i ne zelim da je drzi niti ista vise. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.