Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    29. Listopad 2017. 09:23

Jutro drage,
    Hvala Vam na korisnim informacija o sajmu. 
    @Aymeee
    Kod mene još uvijek ništa, iako sam i ja čitala da je normalno da se pojavi, pa budemo vidjeli.

Mela
    29. Listopad 2017. 09:26

LittleOne

Moj je opet nesto miran. Ne brinem se ali opet mi je draze kad divlja. Hvala na info sa sajma, bum pričekala ak ne budem isla u sloveniju vidjet kolica, imam neke rodbine tam pa kao u posjet :D ja imam centralno i grijem vec danima ujutro i navecer, zna bit hladno bas

I naša bebica nešto mirna.. Jučer sam je osjetila ujutru i cijeli dan niš..Evo jutros opet dva tri puta je udarila i sada miruje.. Nisam paničar, ali što kažeš draže mi je kad divlja  

29. Listopad 2017. 09:32

Aymee da, i meni kao Dalmatinki i ne znam kojoj jos curi, zaboravila sam. Bude mi suho na bradavici, ali mi ne ide na odjecu. 
    A mi oduvijek lozimo na drva i meni nema ljepseg i toplijeg nacina. Dosada smo lozili vatru dnevno, cisto za ugodjaj. A zadnjih 3,4 dana lozimo cijeli dan jer je ugodnije u kuci kad je nalozeno 🙂

LittleOne
    29. Listopad 2017. 09:34

Jedino sto nisam kupila je jastuk za nosenje, jel vi to imate? Jel mi treba? Kakav?
    Inace mi je postalo tesko duze hodat i onda puno doma lezim i onda mi bude dosadno.. Kak se vi zabavljate? Shoping sam obavila, komodu slozila, serije pogledala :D odem na kavu par puta tjedno al i tog mi je vec dosta. Ne mogu vjerovat da cu to reci ali fali mi posao

29. Listopad 2017. 09:41

LittleOne ja ga imam, i cini mi se kao zgodna stvarcica. Mislim da tek kad rodim cu vidjeti sto mi treba, ne treba, sto bi mi dobro doslo, a mozda nemam pa lako dokupim te neke sitnice. 
    Ja citam 50 nijansi mracniji hehhe, gledam tv, igram uno sa dragim, i tako hahhaha
    I ne znam koja me cura pitala za to,ugl.narucila sam naljepnicu sa bebicu, tocnije tapetu. Sada cekam da stigne pa da javim dojmove hehhee

29. Listopad 2017. 09:43

Dazi

Aymee da, i meni kao Dalmatinki i ne znam kojoj jos curi, zaboravila sam. Bude mi suho na bradavici, ali mi ne ide na odjecu.
    A mi oduvijek lozimo na drva i meni nema ljepseg i toplijeg nacina. Dosada smo lozili vatru dnevno, cisto za ugodjaj. A zadnjih 3,4 dana lozimo cijeli dan jer je ugodnije u kuci kad je nalozeno 🙂

Mi imamo samo klimu..al nam je toplo u kuci tako da nema potribe jos za njom. Ali volin kamin. U djevojackoj kuci imamo kamin i ugodjaj koji stvori je neusporediv s klimom xD pogotovo za Bozic.. 🤶🎅

29. Listopad 2017. 09:47

Dalmatinkaa

Dazi

Mi imamo samo klimu..al nam je toplo u kuci tako da nema potribe jos za njom. Ali volin kamin. U djevojackoj kuci imamo kamin i ugodjaj koji stvori je neusporediv s klimom xD pogotovo za Bozic.. 🤶🎅

Vjerujem ti Dalmatinka, al ugodjaj je neusporediv,da hehhe 😁🎄🎆🎈🎁

TonkinaPrija
    29. Listopad 2017. 09:48

Ja si vrime kratim stalnim istrazivanjem stvarcica, spravica, namjestaja,robice i ostalog za bebu. Ne dozvoljavam sebi da mi posao fali. Najrade bi vec pocela sredivat i sobu i montirat i prat i peglat (prvi put da me privlaci peglanje necega), ali je jos stvarno prerano. Nekidan sam napravila krug po dvoru s kolicima samo da vidim kako voze, baba zamalo slagirala...puj puj...nesrica...ne izazivaj davla  Inace, stan nam ima 3 spavace sobe, u jednoj smo muz i ja, u drugoj kolica, komoda , kada, autosjedalice..., a u trecoj robica, dekice, kozmetika... Potpuno zakrceno sve. Malo me i sram koliko sam infišala. 

29. Listopad 2017. 09:49

LittleOne

Jedino sto nisam kupila je jastuk za nosenje, jel vi to imate? Jel mi treba? Kakav?
    Inace mi je postalo tesko duze hodat i onda puno doma lezim i onda mi bude dosadno.. Kak se vi zabavljate? Shoping sam obavila, komodu slozila, serije pogledala :D odem na kavu par puta tjedno al i tog mi je vec dosta. Ne mogu vjerovat da cu to reci ali fali mi posao

Ja nekako smatran da svakako ne bi nosila bebu u tom jastuku.. a drugima je ionako necu dat da je nose dok malo ne naraste... al iman taj jastuk jos otkad san ja bila beba samo cu ga oprat.. nez.. mislin da su to one sitnice koje skuzis da li ti trebaju tek kad dodes u situaciju da ih koristis il ne..
    Recimo meni oni jastuk za trudnice uopce nije triba..kupila san ga eto tako..na kraju nisan mogla spavat na tom..nego kad sidin na trosjedu stavin ga iza ledja eto cisto da ga iskoristin haha

Mela
    29. Listopad 2017. 09:50

TonkinaPrija

Jutro! Grije li se ko od vas na drva? Mi jutros prvi put nalozili pec. Bas sam se s gustom digla iz kreveta i sila kraj peci 🤗 Divota! Malo masla i babine marmelade na kruh i savrseno nediljno jutro. Beba je budna od 5, gimnastika je neka u diru.

Mi smo jučer bili kod babe i dede i cijeli dan uživali u naloženoj peći. Hrana je jednostavno drugačija i njen miris poseban. Mi imamo centralno, ali grijanje i kuhanje na drva su mi ostali još od djetinjstva i baš baš uživam u tom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.