Ja isla posjetit priju u rodiliste danas…na ulazu tri zgubidana mole…protiv pobacajaMislim se, kad vec ne znate na konstruktivniji nacin pomoc ajte na onkologiju molit.
TonkinaPrija slazem se s tobom. U rodiliste / na ginekologiju dodje puno tuznih prica i ne znaju protiv cega se mole. Nisam neki vjernik, vjerujem u Boga ali neke stvari nemaju veze s pamecu.
Aymee
Stoje i pred Vinogradskom, valjda mole i djele letke..prolazim pored njih kao pored zida...
Pitanje.. Jeste li vec primjetile da lucite kolostrum? Ja sam 29+3 i vec naveliko, tocnije par tjedana ujutro primijetim da mi je kanotjerica (potkosulja) zmazana. Citala sam da je to normalno / moguce / ocekivano u kasnijim tjednima trudnoce ali nisam ja tako kasni tjedan..
Aymee
Ma ne volim to zadiranje u intimu pojedinca, a bas su si dali maha.
Pitanje.. Jeste li vec primjetile da lucite kolostrum? Ja sam 29+3 i vec naveliko, tocnije par tjedana ujutro primijetim da mi je kanotjerica (potkosulja) zmazana. Citala sam da je to normalno / moguce / ocekivano u kasnijim tjednima trudnoce ali nisam ja tako kasni tjedan..
Ja sam 24tt i vec mi se par puta skorilo na bradavicama. Isto bila sokirana, ali proguglala i kazu zasvim normalno. A ja im virujem, a sta cu.
Ja isla posjetit priju u rodiliste danas…na ulazu tri zgubidana mole…protiv pobacajaMislim se, kad vec ne znate na konstruktivniji nacin pomoc ajte na onkologiju molit.
Sta to nije remecenje javnog reda i mira?
Zalosno sta sve ljudi sebi dozvoljavaju
Normalno je. Ja vidin bijelo na bradavicama al ne preslikava se ni na sta.. s tim da nije stalno prisutno.. ma to je kako kome
U sobi smo imali krevetic drveni u kojem je bila kratko, pa smo skinuli jednu stranicu i spojili s nasim krevetom. Najcesce sam ja bila ta koja je bila na pola u kreveticu..
U nasem krevetu je bila svugdje, ovisno s koje strane sam ju dojila. Ako je bila na sredini, stavila bi ruku oko nje da se tata ne bi slucajno okrenuo na nju. Prvih 2 noci je cudno, nista skoro nisam spavala, onda je prevladala iscrpljenost i umor. Ali nikad se nisam slucajno okrenula prema njoj. Podsvjesno znas da je kraj tebe, budis se na svaki pomak. Kasnije mi je tijelo vec znalo raspoznati zvukove. Tako se nebi budila na njen prdac ili kasalj ali bi se uredno probudila kad bi i najtisim zvukom trazila sisu..
Puno ti hvala na odgovoru Dea!
Eto bas gledam namjestaj i sto sve treba za bebu, kinderbet ce nam biti mozda bezkoristan.
Komodu cemo kupiti neku obicnu u Ikei npr.koja kasnije sluzi drugoj svrsi. Mislim da su bebi komode preskupe za premalo mjesta u njima 😔
Lakse mi je kad znam da nisam jedina, Malo me bilo prepalo jer se rano pojavilo.
A ovi sto mole mislim da bi trebali malo do doktora za glavu. Ja sam se bila i posvadjala s jednom i svasta joj izdijelila. Ne moze nitko i ne treba znati necije razloge prekida trudnoce. Neka prosvjeduju, drobe, mole i sto god hoce ali mislim da ulaz u rodiliste nije mjesto za to. Ako minici i dekolteu nije mjesto u Crkvi tad ni njima nije mjesto na ulazu u bolnicu. Cure, ne ljutite se na mene, ali oni me razljute jaako..
Aymee
Lakse mi je kad znam da nisam jedina,Malo me bilo prepalo jer se rano pojavilo.
A ovi sto mole mislim da bi trebali malo do doktora za glavu. Ja sam se bila i posvadjala s jednom i svasta joj izdijelila. Ne moze nitko i ne treba znati necije razloge prekida trudnoce. Neka prosvjeduju, drobe, mole i sto god hoce ali mislim da ulaz u rodiliste nije mjesto za to. Ako minici i dekolteu nije mjesto u Crkvi tad ni njima nije mjesto na ulazu u bolnicu. Cure, ne ljutite se na mene, ali oni me razljute jaako..
Glup narod... umisto da prosvjeduju protiv vlade i svog ovog kriminala i pljackanja kojeg smo svjedoci...oni prosvjeduju protiv prava malog covika... pobacaj je meni osobno jeziv pojam. Al svak ima svoje razloge zasto se odlucuje na to... ako se odlucuje -bzvz- tj eto ne da mi se sad imat dite.. ok.. ti ces to dite imat na savjesti ne ja.. tako da je suludo nekom zabranjivat takve stvari.. pored recimo Horvatincica koji je do sad ubia 5-6 ljudi i na slobodi je.. niko za to nece prosvjedovat.. zakljucak: glup narod...
Sortiraj odgovore
Najstariji